Rozdíl mezi těmito modely?
- Lukáš Kuba
Rozdíl mezi těmito modely?
jde mi o to že sem se rozhodl koupit na zimni poskládání model Katana S50 E ale zároveň za stejnou cenu se prodává Angel S 50E,tak a je tu někdo kdo mi poví v čem se modely líší a jak rozdílný mají letový parametry,nepište mi ,,velký,, jde mi o to v čem?zatím se v modelech tohoto typu moc neorientuju,tak uvítam každý postřeh,nechci od modelu zatím nic moc zatím si chci jen tak poletovat.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozdíl mezi těmito modely?
Lukáš Kuba píše:jde mi o to že sem se rozhodl koupit na zimni poskládání model Katana S50 E ale zároveň za stejnou cenu se prodává Angel S 50E,tak a je tu někdo kdo mi poví v čem se modely líší a jak rozdílný mají letový parametry,nepište mi ,,velký,, jde mi o to v čem?zatím se v modelech tohoto typu moc neorientuju,tak uvítam každý postřeh,nechci od modelu zatím nic moc zatím si chci jen tak poletovat.
Pokial začínaš s akrobaciou, tak radšej choď do Angela. Teoreticky by mal byť oveľa presnejší v obratoch. A keď sa naučíš "presnú" tak potom prechod na 3D bude brnkačka
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- Lukáš Kuba
- Jiří Kolář-BAN3
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš Kuba