Wolf 450 a hlava z Trexe
Wolf 450 a hlava z Trexe
Ahoj zajmalo by mě jestli má někdo vyzkoušený přehození hlavy z trexe na wolfa? Mam wolfa SE a už mam dost těch nechutnejch vůlí co má na cyklice a celý hlavě... Chtěl bych to vyměnit za kovovou hlavu ale "originál" je dost drahej. Na ebay se dá koupit komplet hlava a kompletní mechanika na vrtulku asi za 1100,- Kč.
Víte někdo jak to pasuje??
Radši lítám než šroubkuju...
- pol.country
Ahoj,nevim jak máš opotřebovanou hlavu,ale ta cyklika je opravdu šmejd.Na mojí po hodině plazení po zemi byla vůle skoro milimetr.
T rex má desku jinou.Čepy pro táhla od serv jsou opačně,museli by se předělat držáky serv.Ale podobnou má ROBO Pigeon 450.Myslim si
že bude stejná.Stojí 17 dolarů, tak si jí objednám.Na RCzoně stojí
plastová 410,- za tu cenu mám kovovou i s poštou. Jinak na Wolfu je
dobrej akorát ten dural rám.Plasty praskají,opravdu je lepší si připlatit a koupit ME. Elekt.části,mimo příjmače,odešlo všechno,S toho motor a
gyro 2x.Jinak heliny jsou pěkné věc akorát,že musíš stále dokupovat a
opravovat. Ať nám to lítá. Cau Pol
T rex má desku jinou.Čepy pro táhla od serv jsou opačně,museli by se předělat držáky serv.Ale podobnou má ROBO Pigeon 450.Myslim si
dobrej akorát ten dural rám.Plasty praskají,opravdu je lepší si připlatit a koupit ME. Elekt.části,mimo příjmače,odešlo všechno,S toho motor a
nasiel osm tuto dosku cykliky na T-rexa 450 a vyzera ze ma rozlzenie capov cca v 120 stupnoch, to jest ako na Wolfovi
a teda teoreticky mohla by pasovat?
http://www.duzi.cz/shop01/index.php?mai ... ucts_id=12
a teda teoreticky mohla by pasovat?
http://www.duzi.cz/shop01/index.php?mai ... ucts_id=12
mel jsi to v zaruce?Vadne dily vymenili bez problemu,ne?pol.country píše:Ahoj,nevim jak máš opotřebovanou hlavu,ale ta cyklika je opravdu šmejd.Na mojí po hodině plazení po zemi byla vůle skoro milimetr.
Re: Wolf 450 a hlava z Trexe
BLC EgrO píše:Ahoj zajmalo by mě jestli má někdo vyzkoušený přehození hlavy z trexe na wolfa? Mam wolfa SE a už mam dost těch nechutnejch vůlí co má na cyklice a celý hlavě... Chtěl bych to vyměnit za kovovou hlavu ale "originál" je dost drahej. Na ebay se dá koupit komplet hlava a kompletní mechanika na vrtulku asi za 1100,- Kč.
Zdravim,taky sem menil zadni domecek na mem SE a koupil sem tento http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15598
pasuje skvele,delku reminku sem porovnal a taky sedi "na zoubek"
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
- pol.country
raging píše:mel jsi to v zaruce?Vadne dily vymenili bez problemu,ne?pol.country píše:Ahoj,nevim jak máš opotřebovanou hlavu,ale ta cyklika je opravdu šmejd.Na mojí po hodině plazení po zemi byla vůle skoro milimetr.
Deperdussin TT 2,5m
Hi-Max UL
Deperdussin TT 2,5m
Hi-Max UL
pol.country píše:Ahoj,nevim jak máš opotřebovanou hlavu,ale ta cyklika je opravdu šmejd.Na mojí po hodině plazení po zemi byla vůle skoro milimetr.
Vrtulník jsem koupil v srpnu a před dvouma dnema jsem tam měl takovou vůli, že když chytneš cykliku za plastovou část a zmáčkneš tu kovovou část v ní tak se těma "kuličkama" na uchycená táhel dotkneš tý plastový
Je mi jasný, že za ty prachy to neni nejlepší helina na světě, to se ví! Na druhou stranu se mi nelíbí vrtulník kterej se sám ničí jen tim, že s nim lítám.
Například servo, který mi vypovědělo službu přímo při letu. To bylo opravdu super, když mi vrtulník letěl pozpátku naproti a já ho neměl jak zastavit!
Nabo cyklika, která má tak 2mm vůle.
Nebo co jsem donedávna opravdu taky miloval a nebyl jsem jedinej je životnost předního serva na cyklice. Ty co k tomu dávaj a já je do toho dál dokupoval vydrží pár letů a pak začnou cukat.
Nečekal jsem od tý heliny zázrak ale myslel jsem, že co se týče kvality (výdrže) součástek co na ní jsou tak to bude o něco lepší...
chcel by som sa spytat na par veci ohladne WOLFA
-pri vymene hlavy za kovovu z ME su na nej nejake plastove suciastky
daju sa tie zohnat v kovovom prevedeni?
-ak by sa pouzila hlava s T-rexa bolo by mozne premiestnit serva a nejako ich nastavit, aby fungovali s tou hlavou? lebo ma ine rozlozenie uchytenia na cyklike
-na prevody ma wolf 150 a 106 zubkove kolesa, pasuju tam napriklad prevodove kolesa z rexa? najlepsie ak by boli z niecoho pevneho
-pri vymene hlavy za kovovu z ME su na nej nejake plastove suciastky
daju sa tie zohnat v kovovom prevedeni?
-ak by sa pouzila hlava s T-rexa bolo by mozne premiestnit serva a nejako ich nastavit, aby fungovali s tou hlavou? lebo ma ine rozlozenie uchytenia na cyklike
-na prevody ma wolf 150 a 106 zubkove kolesa, pasuju tam napriklad prevodove kolesa z rexa? najlepsie ak by boli z niecoho pevneho
- pol.country
zprava
ËWRYBADY píše:Chtěl bych se zeptat jekej je ten rám z verze SE?Má ho cenu koupit?Nebo je lepší si připlatit na rám ME?? A jak to je s tou cyklikou od T-rexe?? Dá se tam nějak dát??
------------------------------------------------------------------------------
Rám na WolfME je celý v kovu,koukni na RCZona-náh.díly a hned uvidíš.
Ciklika z Trexe ma čep pro vodítko desky jinde,měl bys ho vlastně v předu u serva výškovky.Takže,vodítko desky potřebuješ na něco přichytit.Lze vyrobit jednoduchý držák(alu.plech,nebo jiný mat.)a přichytit ho k rámu. Samozřejmě je lepší koupit original cikliku,buď na RCZona,nebo podobnou cikliku-Robo Pigeon 450 na R2hobbies
hledej ID: PM1113E
......................................
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26hs%3DqZE
-Pol-
J-10 jet
Deperdussin TT 2,5m
Hi-Max UL
Deperdussin TT 2,5m
Hi-Max UL