Jsou nějaké rozdíly mezi CA lepidly různých značek?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

Jsou nějaké rozdíly mezi CA lepidly různých značek?

#1 Příspěvek od rbiciste »

Zdravím,
Námět k diskusi na nedělní večer. Právě mi došlo lepidlo a budu muset koupit nové. Normálně kupuji střední Pelikán. Používám ho většinou na balzu. Jsou nějaké zásadní rozdíly mezi ním a například lepidly Flash?
Díky,
Radovan
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kopec77 »

U nás v obchodě mají jen od Pelikána takže nemůžu srovnávat. Někde jsem ale kupoval aktivátor jiný než Pelikán a zdál se mi o dost lepší, bohužel už nevím název. Ten Pelikánovo není tak účinný a zdá se mi že ani tak dlouho nevydrží.
Nevím tedy jestli jsou rozdíly mezi lepidly, ale mezi aktivátory určitě.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Walhalla »

kupuju z hobbycity a prijde mi vyrazne lepsi nez pelikanovo
nitro

#4 Příspěvek od nitro »

Přihodim trochou do mlýna, lepim vteř. od pelikána naprostá spokojenost,zkoušel jsem ze zvědavosti i flasche a připadne mě stejný, nějakej zásadní rozdíl jsem nepozoroval ,taky jsem byl od kamaráda podarován sekund. z hobbycity a nic na čem by mě záleželo bych s tim rozhodně nelepil,nic méně mrdolet s tim lepim a drží to,co se aktivátorů týče od pelikána spokojenost, zkoušel jsem taky od HVP model a trvá to cca 5-10sek. než zaschne a lepidlo po něm vždy hodně zbělá,takže zas používám pelikána.
Hostmir
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hostmir »

Mam zkusennosti s Pelikanem i s HobbyCity. Pelikan tvrdne o hodne rychleji, na druhou stranu se mi zda, ze vysledky jsou mene pevne oproti CA z HobbyCity :-)
Odpovědět

Zpět na „Dílna“