Materiál na výrobu překrytů kabin
Materiál na výrobu překrytů kabin
Zdravím všechny.Chtěl bych se pozastavit nad tématem výroba překrytů kabin.Na své modely je vyrábím z petlahví pomocí ohřátí horkovzdušné pistole na kopytě vybroušeném z ytong tvárnice postup jsem obšlehnul z časopisu rc modely jde u toho o infarkt.Nedávno jsem řešil zasklení aeronca L-4 Grasshoper o rozpětí 1,5m ne a ne sehnat potřebný matroš lovil jsem na netu co nejtenčí plexi a přitom na něj koukal na pc stolku
vyrobil jsem ho z obalů od cd za 15kč 1ks.Znáte někdo lepší fígl nebo jiný postup nebo materiál na výrobu překrytů a zasklívání kabin
.Ňák mi docházej nápady. 
překryt
to je ta průhledná nažehlovací folie :?:
-
Jiří Kolář-BAN1
Re: překryt
Bull píše:to je ta průhledná nažehlovací folie
To by Ti asi moc nelétalo. Je to PVC fólie. Třeba obal od myši.
Já to dělám takhle:
http://www.flyingandtravel.webgarden.cz/dilna
a používám taky durofol 0.5 mm z Řempa.
http://www.flyingandtravel.webgarden.cz/dilna
a používám taky durofol 0.5 mm z Řempa.
re kabiny
tak to je našláplý. a myslíš že ten durofol by šel ohřát horkovzdušnou pistolí
Protože pár malejch stíhaček mám v dílně, ale jednu velkou doma a až ji strčím do elektrický trouby tenhle přípravek
tak do mě pustí salvu že mi budou reformy malý 
Jasně že se dá ohřát horkovzduškou.Na malý věci ani nemusíš mít vakuaci-stačí natáhnout na kopyto pomocí přípravku.
Naposledy upravil(a) arda1 dne sob 29.11.2008 11:20, celkem upraveno 1 x.
No nevim, někdo ho nahřejvá a lisuje, ale jiným způsobem, natáhnutím na kopyto. Mě to moc nešlo, protože než to ohřeješ celý, tak to na druhým konci zase chladne:-) Proto jsem se po letech přinutil udělat tohle a to by horkovzduškou určitě nešlo, protože to potřebuješ úplně měkký v celý ploše, abys to mohl na to kopyto vůbec dát a aby to dosedlo na těsnění, aby to bylo účinný pro to "vakuování". A to jedině v troubě. No taky jsem si vyslechl a od tý doby ještě další kabinu nedělal. Ale je fakt, že to fakt smrdí, to bych lhal:-)