Rc suprava

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
smugli
Kontaktovat uživatele:

Rc suprava

#1 Příspěvek od smugli »

Dobry den, aku rc supravu by ste pouzily pre rc vrtulniky.
dakujem
Troll

#2 Příspěvek od Troll »

Tu nejlepší jakou si můžu dovolit. Já mám FX-30. :D . Tu otázku jsi špatně položil a proto můžeš dostat odpověď jako ode mne. To Tě asi moc nepotěší, že. Musíš dodat na jaký vrtulník,( velký spalovací, maketu s funkčním podvozkem, osvětlením, navijákem,tříkanál elektro.... ) jestli je to jenom chvilková zábava nebo kůň na celý život a hlavně kolik si můžeš dovolit do rádia investovat. Kup si to nejlepší, co můžeš. Rozumné rádio na vrtulník a to na dlouhou dobu je třeba FF7, nebo DX-7 a výš.Pokud možno, nižší třídu nekupuj. Ne že by vrtulník nešel řídit třeba s Opticem nebo DX6, FF6, ale vždy budeš někde omezen.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mhej »

aspon hruba cenova relace je ponekud dulezity udaj, ktery si opomnel zminit :D
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Sali

#4 Příspěvek od Sali »

DX7 kolem deviti tisic Kc u nas a z venku musis prohlidnout par prodejcu a jejich ceny.
Sali
2lizard

#5 Příspěvek od 2lizard »

Já mám DX6i - na elektro to bohatě stačí a maximální spokojenost v ceně kolem 5tis.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Sali

#6 Příspěvek od Sali »

to 2lizard-Kdyz budes chtit dat jako ja na jednu z helin maketovy trup s vysouvacim podvozkem,tak si jen reknes,bohuzel a nebo ten sedmikanal koupis. :lol:
Sali
smugli
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od smugli »

okolo 10 000 sk
2lizard

#8 Příspěvek od 2lizard »

Sali píše:to 2lizard-Kdyz budes chtit dat jako ja na jednu z helin maketovy trup s vysouvacim podvozkem,tak si jen reknes,bohuzel a nebo ten sedmikanal koupis. :lol:

To ano, na makety je to málo, ale pro začátek to bohatě stačí. Skor, když dotyčný zájemce třeba neví, zda se mu heli zalíbí. Pochopitelně má DX7 větší využitelnost, ale taky je tam jiná cena.

Mě dohatě stačí, neb vím, že do makety nepůjdu.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Kovboj

#9 Příspěvek od Kovboj »

Sali píše:to 2lizard-Kdyz budes chtit dat jako ja na jednu z helin maketovy trup s vysouvacim podvozkem,tak si jen reknes,bohuzel a nebo ten sedmikanal koupis. :lol:

Vždycky najdeš model, na který ti bude nějaký ten volný kanál chybět ;-)
2lizard

#10 Příspěvek od 2lizard »

Kovboj píše:

Vždycky najdeš model, na který ti bude nějaký ten volný kanál chybět ;-)

To spíše záleží na uživateli. Maketu nechci ani vidět, to vím, že pouhé poletování mě nebere, nitro budu kupovat nejdříve příští rok a otázkou je, zda budu 7mi kanál potřebovat, DX6i má funkci vypnutí motoru pro nitro.

Tudíž je to opravdu jen otázkou uživatele a jeho momentálních finančních možností, respektive ochoty prvotní investice. není problém DX6i prodat a koupit z fleku DX7, nebo něco jiného.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“