Helishow 2008 - Praha 25.10.2008

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cyberman
Kontaktovat uživatele:

Helishow 2008 - Praha 25.10.2008

#1 Příspěvek od Cyberman »

Dovoluju si pripomenout ze jiz zitra se uskutecni velke setkani vsech priznivcu helin. Tesim se na setkani se vsemi helimaniaky. Podrobnosti jsou na www.heliforum.cz. Jeste zbyva i par volnych mist v soutezi dvourotoraku tak se muzete registrovat.

Cyberman
Sali

#2 Příspěvek od Sali »

Moc rad bych se zucastnil,buhuzel musim travit vikend v praci. :( At se Vam akce vydari a vsem libi.
Sali
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Rajny »

uz se na to tesim :-) jen bych se chtel zeptat co znamena utok na nepratelskou vez?
trey
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od trey »

Rajny píše:uz se na to tesim :-) jen bych se chtel zeptat co znamena utok na nepratelskou vez?

asi budete útočit na nějakou věž nepřítele :lol: :lol:
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od AdamProg »

Rajny píše:uz se na to tesim :-) jen bych se chtel zeptat co znamena utok na nepratelskou vez?

Taky sem nevedel, ale na heliparty mi bylo prozrazeno ze to je schazovani plechovky.
Doufam ze zitra nezaspim, uz se tesim na HeliShow;)
Cyberman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Cyberman »

Rad bych podekoval vsem ucastnikum za bezproblemovy prubeh cele akce a za kazen. Take dekuju vsem kolegum, kteri mi pomohli s pripravou akce a i jako poradatele na miste, bez nich by se akce tezko mohla uskutecnit.
Rici

#7 Příspěvek od Rici »

Jo bylo to super. Doufám, že brzo bude alespoň krátká reportáž a nějaké foto.
Acroholic
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Acroholic »

Ahoj,
chtěl bych taky moc poděkovat za dnešní akci, hluboce smekám před organizátory-jen tak dál, bylo to prostě super!Děkujeme :D
Cyberman
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Cyberman »

Dik za pochvalu, urcite na web dam co nejdriv reportaz i fotky, ikdyz fotek mam dost tak budu vdecnej i za dalsi, takze kdo jste fotily poslete prosim sve fotoulovky at je z ceho vybirat. Staci treba zmensene na 800x600, nebo 1024x768 at neni problem s posilanim.
buff

#10 Příspěvek od buff »

Dovolil bych si dvě připomínky. Příště by bylo vhodnější umístnit ozvučení i na druhou stranu haly. Vzadu u "překážkové" dráhy jsem toho moc neslyšel, když bylo ve vzuchu více strojů. A zvuk se odrážel jak ozvěna ve skalách :D . A také by bylo dobré aby bylo pro diváky zpřístupněno nejbližší wc. Takhle jsem musel běhat až do jiné budovy do prvního patra. :evil: :D
Jinak to bylo OK.
Cyberman
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Cyberman »

pokusime se priste polepsit, ikdyz s tim ozvucenim v hale je opravdu problem, odrazi se tam vsechno a vsude
ksanddy

#12 Příspěvek od ksanddy »

Nemá to prosím někdo natočeno na kameře? Rád koupím. Díky Zdenda
když jsem se narodil,dal mi doktor do zad herdu ...divnej to svět...a to jsem ho viděl prvně
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od AdamProg »

Taky se chci pripojit a pochvalit HeliShow, akce byla skvele pripravena a organizovana. Bylo na ni uplne vse, od zavodu amateru, mezi nelehkymi prekazkami, az po brutalni profesionalni 3D akrobicii. Atmosfera byla uzasna.
Bohuzel sem moc nefotil, ale par fotek mam, kouknu se na ne a jestli se nejake povedli urctite je dam k dispozici.
Cyberman
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Cyberman »

Kratka reportaz, vysledky a par fotografii z Helishow 2008 je zde.

<b>Zapometlivec, ktery nechal v satne cast sve vybavy se o ni muze prihlasit u mne.</b>
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“