Seriózní Eshopy v ČR
Seriózní Eshopy v ČR
Ahoj
Potřeboval bych koupit jeden díl z Trexe 450 a nemůžu sehnat Eshop, kde by to měli skladem. Objednal jsem to na jednom nejmenovaném eshopu, zaškrtl, že budu platit předem převodem a poslal email jestli je zboží skladem abych to nezaplatil a pak nečekal měsíc až mi to přijde. Několik dní mi nikdo neodepisuje což mi příde jako dost špatný jednání.
Poraď te mi prosim kde nakupujete vy a máte to vyzkoušený a naopak kde nenakupovat... Děkuji
Potřeboval bych koupit jeden díl z Trexe 450 a nemůžu sehnat Eshop, kde by to měli skladem. Objednal jsem to na jednom nejmenovaném eshopu, zaškrtl, že budu platit předem převodem a poslal email jestli je zboží skladem abych to nezaplatil a pak nečekal měsíc až mi to přijde. Několik dní mi nikdo neodepisuje což mi příde jako dost špatný jednání.
Poraď te mi prosim kde nakupujete vy a máte to vyzkoušený a naopak kde nenakupovat... Děkuji
Radši lítám než šroubkuju...
jinak super E-Shop co se spolehlivosti a kvali týče je www.topmodelcz.cz
Dovozci do ČR jsou http://www.hobbyteam.cz/ (na webu ale nic nemají) a http://www.horejsi.cz/ (prodavá raději přes http://www.hobbyeshop.cz/inshop/rc-mode ... t-rex-450/). U obou je ale NUTNÉ si to ověřit telefonicky. Pokud Ti řeknou, že to není skladem objednávám přes http://flying-hobby.com/catalog/index.php , kde při expresní dodávce (pokud je skladem) dojde do 5ti prac dní EMSkou.
Na to, že Ti to CZ shopy seženou (z Německa) nedej - čekal jsem skoro měsíc a pak jsme objednal z flying-hobby.
Taky www.helimania.cz je velmi rychlá, bohužel nezjistíš jednoduše stav skladu (snad po novém roce).
Na to, že Ti to CZ shopy seženou (z Německa) nedej - čekal jsem skoro měsíc a pak jsme objednal z flying-hobby.
Taky www.helimania.cz je velmi rychlá, bohužel nezjistíš jednoduše stav skladu (snad po novém roce).
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
scarabeus píše:Nevim jak ostatni, ale s Horejsim mam jen ty nejhorsi zkusenosti a uz jsem s nimi davno skoncil. Neskutecny NEjednani, NEreagovani na emaily, zkratka a dobre umeji vyborne ignorovat zakaznika.
Od Hořejšího jsem nikdy nic nebral, bral jsem jen z www.hobbyeshop.cz (kam Hořejší odkazuje) a tam pokud díl byl skladem ( potvrzen telefonem), byl dodán PPL do 24hodin (beru jen na dobírku).
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
scarabeus píše:Nevim jak ostatni, ale s Horejsim mam jen ty nejhorsi zkusenosti a uz jsem s nimi davno skoncil. Neskutecny NEjednani, NEreagovani na emaily, zkratka a dobre umeji vyborne ignorovat zakaznika.
Jo, to je sice pravda, ale při osobním kontaktu u nich není sebemenší problém. Na inet nákup je opravdu lepší použít eshop, na který odkazují.
Taky přidám jednu perlu....
Objednal jsem si minulou neděli večer z jednoho zatím nejmenovaného e-shopu nová serva.
Nijak zvlášť to nespěchalo a tak jsem zvolil běžnou poštovní zásilku s tím že na to mají do sedmi pracovních dnů.Má objednávka byla přijata (potvrzeno mailem ) a ještě jsem byl vyzván abych obchodu udělil hodnocení jak jsem spokojen s nákupem (trochu mi bylo divné co mám hodnotit když ještě nic v podstatě neproběhlo,to jako že mohu vyplnit objednávku? ).
Protože ani dnes po sedmi dnech nic nepřišlo poslal jsem nesmělý dotaz zda by mi nemohli napsat kdy zboží odešlo (předpokládal jsem že během pondělí,protože věci byly skladem ) dostal jsem odpověď že se moc omlouvají a zásilku ZÍTRA !!!! odešlou...
,asi zapomněli dodat že ,,již ".
Takže asi budu mít další týden čas na ostatní koníčky.
Nechci nějak prudit ale z ,,To chci mít " mi přišel balíček druhý den (je pravdou že jsem si připlatil 20.- Kč za expres
) ) za stejné poštovné jako tady,kde čekám týden...a teď možná další.....
Objednal jsem si minulou neděli večer z jednoho zatím nejmenovaného e-shopu nová serva.
Nijak zvlášť to nespěchalo a tak jsem zvolil běžnou poštovní zásilku s tím že na to mají do sedmi pracovních dnů.Má objednávka byla přijata (potvrzeno mailem ) a ještě jsem byl vyzván abych obchodu udělil hodnocení jak jsem spokojen s nákupem (trochu mi bylo divné co mám hodnotit když ještě nic v podstatě neproběhlo,to jako že mohu vyplnit objednávku? ).
Protože ani dnes po sedmi dnech nic nepřišlo poslal jsem nesmělý dotaz zda by mi nemohli napsat kdy zboží odešlo (předpokládal jsem že během pondělí,protože věci byly skladem ) dostal jsem odpověď že se moc omlouvají a zásilku ZÍTRA !!!! odešlou...
Takže asi budu mít další týden čas na ostatní koníčky.
Nechci nějak prudit ale z ,,To chci mít " mi přišel balíček druhý den (je pravdou že jsem si připlatil 20.- Kč za expres
JM píše:Jo, to je sice pravda, ale při osobním kontaktu u nich není sebemenší problém. Na inet nákup je opravdu lepší použít eshop, na který odkazují.
A co myslis, ze jsem udelal...? Zadny email o odeslani zbozi, jen to tam "cucelo". Tak jsem napsal email a zase nic. Teprve na dalsi urgenci mi odpovedeli, jenze to bylo uz tyden po objednani...
scarabeus píše:JM píše:Jo, to je sice pravda, ale při osobním kontaktu u nich není sebemenší problém. Na inet nákup je opravdu lepší použít eshop, na který odkazují.
A co myslis, ze jsem udelal...? Zadny email o odeslani zbozi, jen to tam "cucelo". Tak jsem napsal email a zase nic. Teprve na dalsi urgenci mi odpovedeli, jenze to bylo uz tyden po objednani...
Trochu mi to připomíná můj případ.
Týden na to házeli bobek a kdybych se nezeptal tak by se asi nic nedělo dál.
Dnes jsem dostal strohé oznámení že stav zásilky byl změněn na ,,vyřízeno "
Bavil jsem se s kamarádem co má taky obchod ( bohužel jiný sortiment ) a ten prohlásil že by mi šoupl třeba náhradní převody (cca 30 kč.- ) jako pozornost nebo by to poslal na náklady firmy expres.Asi ho budu muset ,,zlomit " aby začal prodávat modelářské věci