RC simu Phoenix A rádio z RTF-Funguje to??
RC simu Phoenix A rádio z RTF-Funguje to??
zvažuju na zimní večery zakoupení simu phoenix a do budoucna i 2,4 spektrum DX6 ale prozatím bych chtěl vědět,jestli na tom bude fungovat rádio z RTF sady 6ch,třeba z wolfa ME nebo blade CP

to "i" se nějak vykouřilo,ale myslel jsem to.Mimochodem i DX6 bez i se dá sehnat za cca 2800,-
ale do toho nejdu.Ty stránky jsem nezkoušel,spíš jestli už to někdo ze sady RTF neprubnul.Zdířka tam je a je u toho napsáno TRAINER a je tam 5 zdířek(v té zásuvce) a ta nahoře je taková popodlouhlá jako 2 dirky u sebe-připomíná mi ta zásuvka to PS2

Mám podobné plány na zimu, tudíž podobný dotaz. Mám pouze vysílačku z dvojrotora Easycoptera. Tak by mě taky zajímalo jestli to bude fachat.
to Tlade: ta zdířka by měla být konektor, který se používá(používal) u S-VHS nebo tzv. hosiden. To já mám taky na vysílačce, ale z manuálu se o ní dočtu jen tohle RC3485 2.4GHz
to Tlade: ta zdířka by měla být konektor, který se používá(používal) u S-VHS nebo tzv. hosiden. To já mám taky na vysílačce, ale z manuálu se o ní dočtu jen tohle RC3485 2.4GHz
Blade píše:to "i" se nějak vykouřilo,ale myslel jsem to.Mimochodem i DX6 bez i se dá sehnat za cca 2800,-ale do toho nejdu.
A proc bys kupovat DX6 za 2800, kdyz za stejnou cenu v UK koupis DX6i
Naposledy upravil(a) niky79 dne ned 07.09.2008 21:25, celkem upraveno 1 x.
Hosiden (S-video): Speciální konektor, který umožňuje vedení videosignálu s oddělenou jasovou a barvonosnou složkou (S-video).
Myslíš tohle?
http://www.obrazky.cz/?q=Hosiden
teď je otázka jestli pro vysílačky - výrobce vysílaček je to samé co audio video techniku.
Myslíš tohle?
http://www.obrazky.cz/?q=Hosiden
teď je otázka jestli pro vysílačky - výrobce vysílaček je to samé co audio video techniku.
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
Re: RC simu Phoenix A rádio z RTF-Funguje to??
Blade píše:zvažuju na zimní večery zakoupení simu phoenix a do budoucna i 2,4 spektrum DX6 ale prozatím bych chtěl vědět,jestli na tom bude fungovat rádio z RTF sady 6ch,třeba z wolfa ME nebo blade CP![]()
na to ti odpovím s jistotou dneska nebo zítra..mám RTF Wolfa a kabel mi přijde dneska enbo zítra, tak ti potom řeknu, jestli jsem to na phoenixu rozjel