Karviná, Havířov, Frýdek-Místek i Ostrava

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
CHlustanec
Kontaktovat uživatele:

Karviná, Havířov, Frýdek-Místek i Ostrava

#1 Příspěvek od CHlustanec »

servus lidi, nenašel by se někdo, kdo by se mnou zalítl nový Wolf SE? sem začátečník a tak by se mi šiklo, kdyby mi někdo zezačátku pomohl :) na simulátoru budu lítat..až přijde, ale i tak by se šikly nějaké rady a pomoc se seřízením :) dikes...klidně zaplatím kdyby to nešlo jinak
Gidy

#2 Příspěvek od Gidy »

Znám tady pár lidí co lítají s helinama, jeden je ve Staré vsy, druhý v Dětmarovicích a já jsem z Nového Jičína. Ale nevím jestli moje znalost vrtulníků by ti pomohla.
Jinak tady najdeš víc: http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... uage=cs-CZ

To je nějaká módní vlna že si to všichni kupujete toho wolfa? Jak se s tím lítá?
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
pp
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pp »

zeptej se primo u zdroje :-)
Treba v prodejne SCZ Model v Ostrave se zeptej primo p.Vita kam chodi litat vrtulnikari...

jinak
http://www.modelklub.cz/web/modules.php ... =0&thold=0

a protoze Havirov je moje srdecni zalezitost (jsem v onom meste stravil mladi :-) )
http://www.lmkmeteor.estranky.cz/stranka/historie-klubu
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

Ja bych ho klidne zalitl....poprve a naposled :D

Ale Pavel Vit jiste bude vedet - viz. pp

Lina huba hole nestesti :wink: Nak
Gidy

#5 Příspěvek od Gidy »

Pokud chceš fakt dobrého vrtulníkáře tak se podívéj na stránky www.pilot.ic.cz A kontaktuj Filipa.

Doufám, že mu to nebude vadit.
:wink:
CHlustanec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od CHlustanec »

a protoze Havirov je moje srdecni zalezitost (jsem v onom meste stravil mladi Usmívající )
http://www.lmkmeteor.estranky.cz/stranka/historie-klubu

a oni litaj aji heli? ja vedel ze tady neco takoveho je, ale myslel sem, ze litaj jenom letadla :)
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Gllun »

Gidy píše:Pokud chceš fakt dobrého vrtulníkáře tak se podívéj na stránky www.pilot.ic.cz A kontaktuj Filipa.

u toho jsem byl zaletnout sveho blaeda 400 a zeptat se na nějaké info...je to fajn chlap...určitě ti to zaletne, ale i hodně poradí :wink:
Gidy

#8 Příspěvek od Gidy »

Gllun: To si byl ten na tom helisrazu???? Zrovna tam nějakého dolaďoval. :wink: Já za ním teď jedu zalétávat trexe 600n. Tak jsem zvědav.
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Gllun »

ne na srazu jsem to já nebyl :) ... já byl přimo u něj doma, takže jsem si osahal jeho stroje...dokonce mi pujčíl na víkend phoenix (tímto mu moc děkuju)...nasledně po vráceni jsem ho zakoupil :D
Gidy

#10 Příspěvek od Gidy »

jj je to dobrák od kosti mě daroval(daruje) 3 serva 3001. Mu musím koupit něco pořádného na zahřátí. :lol: Je to fakt pohodář, a o vrtulnících toho opravdu ví moc. Ale bohužel mi to tento týden nevýjde, na celnici mají asi stávku, bo už jsem posílal celní deklaraci a přez to 14 dní čekám na listy, svíčku, žhavení a páku karburátoru. :roll: :evil:
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Gllun »

tak to teda naštve :roll: ...odkad jsi přesně bydlíš???já v Ostravě-Porubě :wink:
Gidy

#12 Příspěvek od Gidy »

Mno já bydlím v Novém Jičíně, ale teď začínám studovat opět Báňu, a našly jsme si byt vedle nové radnice. Ale budu v Porubě lítat s kámošem ze školy on má Concept Kyosu tuším. Je to 30 spalovák. Tak můžem někdy dát sraz a zalítal. Teda až to budu umět :lol: Bo dřív před lidi nejdu. :!:
CHlustanec
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od CHlustanec »

Gidy píše:jj je to dobrák od kosti mě daroval(daruje) 3 serva 3001. Mu musím koupit něco pořádného na zahřátí. :lol: Je to fakt pohodář, a o vrtulnících toho opravdu ví moc. Ale bohužel mi to tento týden nevýjde, na celnici mají asi stávku, bo už jsem posílal celní deklaraci a přez to 14 dní čekám na listy, svíčku, žhavení a páku karburátoru. :roll: :evil:

hele, jak je to s oebednavanim heli a soucastek ze zahranici? cli to poakzde nebo nahodne? a kolik si berou?
CHlustanec
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od CHlustanec »

a jinak ten klucina je fakt ochotny :) mozna k nemu pojedu uz tuhle nedeli, pokud bude mit cas..a diky vsem za tipy :)
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Gllun »

Gidy píše:Mno já bydlím v Novém Jičíně, ale teď začínám studovat opět Báňu, a našly jsme si byt vedle nové radnice. Ale budu v Porubě lítat s kámošem ze školy on má Concept Kyosu tuším. Je to 30 spalovák. Tak můžem někdy dát sraz a zalítal. Teda až to budu umět :lol: Bo dřív před lidi nejdu. :!:

jasně...ale já jsem zavazaný na tatku...je mi 16 nemám řidičak atd....takže přes týden by to šlo něco po 3 a přes víkendy...já toho taky moc neumím...viset už jakš tak mi jde a ted trenuju přesuny :wink: takže nic moc :cry:
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“