Hledáme lidi na kombat Plzeň
Hledáme lidi na kombat Plzeň
Ahoj všichni lítáme v Božkově asi 1rok aktivne ale je nas málo.Kdo by ste měli zajem zakombatit cinknete mi na tel:737-112-117.
Moulin
Moulin
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledáme lidi na kombat Plzeň
Moulin píše:Ahoj všichni lítáme v Božkově asi 1rok aktivne ale je nas málo.Kdo by ste měli zajem zakombatit cinknete mi na tel:737-112-117.
Moulin
Zdar Mouline, zapomněls dodat, že máte s Pájou a ostatníma už tolik nalítáno, že to hnedka každýmu rozjebete na sračku
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Re: Hledáme lidi na kombat Plzeň
Lindbergh píše:Moulin píše:Ahoj všichni lítáme v Božkově asi 1rok aktivne ale je nas málo.Kdo by ste měli zajem zakombatit cinknete mi na tel:737-112-117.
Moulin
Zdar Mouline, zapomněls dodat, že máte s Pájou a ostatníma už tolik nalítáno, že to hnedka každýmu rozjebete na sračkuVzhledem k tomu, že se nemohu vejít s kanálem mezi narvanej kombat team do Úherec, rád s váma budu chodit (když mně to čas dovolí). Pája na mě má telefon, ale za posledního 1/2 roku se neozval ani jednou. Jirka-Stihl. 608888112
Zdarec, moc rád tě uvidime s kombatovým letadlem, né že si zase přitahneš nákýho větroně
Zdar Mouline,tak jsem si v pátek opět slepil svého staříka(placka se žlutym spodkem), a co nejdříve tě pudu pěkně seknout!!!
Zítra se lítá?
Po přestávce se vracím k aktivní modelařině. http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=955
Vzkaz pro Jirku : Vodlož plachtáka,vopraš Jakeše a koukej se vokázat
Vzkaz pro Zbeka : Páč jsem mail od Sopti otevřel ted
Vzkaz pro Pajiczka : Jsi zkušený debatér, trainer vod Telinku jsi už jiste rozkřáp, tak utrat nákej $ a vobjev se v Závrtku
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
rcpaja píše:8O Tak Vy ste všicí tady a debatíte.
Vzkaz pro Jirku : Vodlož plachtáka,vopraš Jakeše a koukej se vokázat
Vzkaz pro Zbeka : Páč jsem mail od Sopti otevřel tedmusime se na invazi vypravit do Kolína. Jináč mohla být u Plzně
![]()
Vzkaz pro Pajiczka : Jsi zkušený debatér, trainer vod Telinku jsi už jiste rozkřáp, tak utrat nákej $ a vobjev se v Závrtku
Čaues Pájo, no já právě chodím spíš do těch Úherec, páč tam je místo i na ty větroně i na kombat
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!