Hledáme lidi na kombat Plzeň

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Moulin

Hledáme lidi na kombat Plzeň

#1 Příspěvek od Moulin »

Ahoj všichni lítáme v Božkově asi 1rok aktivne ale je nas málo.Kdo by ste měli zajem zakombatit cinknete mi na tel:737-112-117.
Moulin
pajiczek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pajiczek »

ahoj
muzu se zeptat kde v Bozkove litate? jsem ze Slovan
40/57 ále většinou už na 2,4
[url=http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=972]Mé modely[/url]
Moulin

#3 Příspěvek od Moulin »

cau,to byl fofr 8O

Lítáme v Závrtku. Projedeš točnu konečné trolejbusu č.12 kolem stavebnin Falco pořád dál až dojedeš na louku a my stáváme zhruba uprostřed. dneska tam jedu tak kolem 4 hodiny.
pajiczek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pajiczek »

dnes to urcite nestihnu ale nekdy bych se urcite prijel podivat. hod mi kdyz mi kdyztak do soukrome zpravy email a ja bych se ozval
40/57 ále většinou už na 2,4
[url=http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=972]Mé modely[/url]
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledáme lidi na kombat Plzeň

#5 Příspěvek od Lindbergh »

Moulin píše:Ahoj všichni lítáme v Božkově asi 1rok aktivne ale je nas málo.Kdo by ste měli zajem zakombatit cinknete mi na tel:737-112-117.
Moulin

Zdar Mouline, zapomněls dodat, že máte s Pájou a ostatníma už tolik nalítáno, že to hnedka každýmu rozjebete na sračku :D Vzhledem k tomu, že se nemohu vejít s kanálem mezi narvanej kombat team do Úherec, rád s váma budu chodit (když mně to čas dovolí). Pája na mě má telefon, ale za posledního 1/2 roku se neozval ani jednou. Jirka-Stihl. 608888112 :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
zbek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zbek »

taky bych rád sváma chodil , ale jste trošku z ruky :oops:
zbek

aircombat
Moulin

Re: Hledáme lidi na kombat Plzeň

#7 Příspěvek od Moulin »

Lindbergh píše:
Moulin píše:Ahoj všichni lítáme v Božkově asi 1rok aktivne ale je nas málo.Kdo by ste měli zajem zakombatit cinknete mi na tel:737-112-117.
Moulin

Zdar Mouline, zapomněls dodat, že máte s Pájou a ostatníma už tolik nalítáno, že to hnedka každýmu rozjebete na sračku :D Vzhledem k tomu, že se nemohu vejít s kanálem mezi narvanej kombat team do Úherec, rád s váma budu chodit (když mně to čas dovolí). Pája na mě má telefon, ale za posledního 1/2 roku se neozval ani jednou. Jirka-Stihl. 608888112 :wink:

Zdarec, moc rád tě uvidime s kombatovým letadlem, né že si zase přitahneš nákýho větroně :lol:.
Moulin

#8 Příspěvek od Moulin »

zbek píše:taky bych rád sváma chodil , ale jste trošku z ruky :oops:

Ahoj ZBEKU! Doufam že se hecnem a uvidíme se v Miskovicích.
zbek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od zbek »

Ahoj Mouline jasně jedu a beru i WWI , akorat bych chtěl jet jenom na sobotu :oops: . Začátečníci mužou s čimkoliv do 1m a baterek 3x1500 což je supr . Sice mě asi s Algolem soptík nepustí :roll: , ale kdo vaha a chce to skusit tak idealní nabidka :lol:
zbek

aircombat
skubas
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od skubas »

Zdar Mouline,tak jsem si v pátek opět slepil svého staříka(placka se žlutym spodkem), a co nejdříve tě pudu pěkně seknout!!! :twisted: Zítra se lítá?
Po přestávce se vracím k aktivní modelařině. http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=955
Moulin

#11 Příspěvek od Moulin »

skubas píše:Zdar Mouline,tak jsem si v pátek opět slepil svého staříka(placka se žlutym spodkem), a co nejdříve tě pudu pěkně seknout!!! :twisted: Zítra se lítá?

Zdarec šel bych kolem 4. Když přijede Karel budem čtyři.
rcpaja

#12 Příspěvek od rcpaja »

8O Tak Vy ste všicí tady a debatíte.
Vzkaz pro Jirku : Vodlož plachtáka,vopraš Jakeše a koukej se vokázat :twisted:
Vzkaz pro Zbeka : Páč jsem mail od Sopti otevřel ted :roll: musime se na invazi vypravit do Kolína. Jináč mohla být u Plzně :idea:
Vzkaz pro Pajiczka : Jsi zkušený debatér, trainer vod Telinku jsi už jiste rozkřáp, tak utrat nákej $ a vobjev se v Závrtku :wink:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lindbergh »

rcpaja píše:8O Tak Vy ste všicí tady a debatíte.
Vzkaz pro Jirku : Vodlož plachtáka,vopraš Jakeše a koukej se vokázat :twisted:
Vzkaz pro Zbeka : Páč jsem mail od Sopti otevřel ted :roll: musime se na invazi vypravit do Kolína. Jináč mohla být u Plzně :idea:
Vzkaz pro Pajiczka : Jsi zkušený debatér, trainer vod Telinku jsi už jiste rozkřáp, tak utrat nákej $ a vobjev se v Závrtku :wink:

Čaues Pájo, no já právě chodím spíš do těch Úherec, páč tam je místo i na ty větroně i na kombat :cry: Ale když se domluvíme dopředu, tak vemu kombata, mam do něj 2 baterky. Akorát ho musím poopravit, protože už je dost dojebanej :lol:
Moulin

#14 Příspěvek od Moulin »

To se nás zase sešlo :(
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Lindbergh »

Moulin píše:To se nás zase sešlo :(

Vy jste byli na letišti? Byl jsem tam, ale foukalo tak, že jsem se sotva držel na nohou a nikde ani noha :cry:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“