Rc set

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
lacy

Rc set

#1 Příspěvek od lacy »

Ahoj...viem ze to tu uz bolo preberane viac krat ale som zaciatocnik a zhanam komplet lietadlo s komplet vybavenim.....paci sa mi belanca ale nie su tam ovladane kridla trea to dorobit....nie je nejaky set uz aj s ovladnymi kridlami do 4000sk????dakujem
zthom

#2 Příspěvek od zthom »

nauč se psát čitelně
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BOSS8 »

Pokud jsi úplný začátečník, tak nepotřebuješ ovládání křídel, budeš mít dost starostí s koordinací tří kanálů. Na ten čtvrtý máš času dost. :wink: --- tomu věř.
jarda_chabry
Kontaktovat uživatele:

RE

#4 Příspěvek od jarda_chabry »

Nevím jak ostatní, ale Bellancu bych ti moc nedoporučoval. Taky jsem na ní začínal a dneska bych jí už nevolil. Kamarád začínal se Sky Lady a předešel mým mnohým problémům. Bellanca dovede být pěkná potvora. Nebo bych ti spíš doporučil něco z EPP. Např. Vampire od VA-models. Létá super pomalu a nezáludně. S výbavou z Chiny vyjde na malé peníze.
strigy

#5 Příspěvek od strigy »

co wild hawk, je to jeden z nejdoporučovanějších modelů pro začátečníky a křidélka jdou za chvilku a za pár penez udělat. tu sky lady bych nedoporučoval, sice jsem s ní nelítal a ani nevidel lítat ale stačilo mi co o ní píší ostatní.
lacy

#6 Příspěvek od lacy »

a nejaky dobry slovensky e-shop????kde by som zohnal toho wild hawka
strigy

#7 Příspěvek od strigy »

ve slovenskych se nevyznam. všude ho mají stejnýho tak jen najdi nejlevnějšího
lacy

#8 Příspěvek od lacy »

este som rozmyslal nad easy gliderom v akom e-shope ho najdem???
trey
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od trey »

lacy píše:este som rozmyslal nad easy gliderom v akom e-shope ho najdem???

ten tě kompletně vyjde mnohem dráž než ten wild hawk,nebo co třeba takej easy star ?
strigy

#10 Příspěvek od strigy »

easy star vyjde taky dráž, ale když k tomu koupíš nakou levnou čínu tak by šel
lacy

#11 Příspěvek od lacy »

strigy

#12 Příspěvek od strigy »

wild hawk je čínská kopie easy stara. hodně se o nem dozvíš v mim tématu lítání s wild hawkem
JeremyOV

to lacy

#13 Příspěvek od JeremyOV »

teď o sobotě a v neděli jsem poprvé lítal s Easy Starem. Neměl jsem ač se to všude píše mnohdy i tučně...mít sebou zkušeného modeláře. Start, let a přístání byli bez problému adrenalin jako blázen no prostě šupa. Mé rady: Jako první model jsem po dlouuhem zvažování zvolil výše zmíněného easy stara. Je to klidné éro opravdu vhodné pro začínajícího letce. Tlačná vrtule je fajn nehrozí její zničení tak jak kdyby byla ve předu. Křidélka neřešte zatím nejsou potřeba a dají se i dodělat....časem. Easy Star je sice o něco drahší ale dlouho jsem studoval po diskuzích čínské sety a zvolil jsem místo problému ze vším a to i s elektronikou raději osvědčeného němce a nelituji. Taky chci hlavně napsat že mi značně pomohl freeware simulator FMS. Hodně lidí ho haní ale základní pochopení principu letu, vzletu a přistávání plně postačuje. Nejdřív jsem v něm boural. Pak už ne a zkoušel přemety, let na zádech atp. Poté jsem si začal přidávat vítr. Díky FMS můj první let naostro byl bezchybný a špičkový.
Easy Star + Zebra 4 kanal 40MHz
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od TERAZKY »

lacy, tieto rc sety majú nekvalitné rc osadenie. WH sa dá kúpiť i ako drak bez rc. A osadenie lepšou čínou by ťa v konečnom dôsledku mohlo vísť lacnejšie.
robotmz

#15 Příspěvek od robotmz »

TERAZKY píše:lacy, tieto rc sety majú nekvalitné rc osadenie. WH sa dá kúpiť i ako drak bez rc. A osadenie lepšou čínou by ťa v konečnom dôsledku mohlo vísť lacnejšie.

ak nemá vysielač, musí zobrať jedine set...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“