Rc set
Rc set
Ahoj...viem ze to tu uz bolo preberane viac krat ale som zaciatocnik a zhanam komplet lietadlo s komplet vybavenim.....paci sa mi belanca ale nie su tam ovladane kridla trea to dorobit....nie je nejaky set uz aj s ovladnymi kridlami do 4000sk????dakujem
- jarda_chabry
- Kontaktovat uživatele:
RE
Nevím jak ostatní, ale Bellancu bych ti moc nedoporučoval. Taky jsem na ní začínal a dneska bych jí už nevolil. Kamarád začínal se Sky Lady a předešel mým mnohým problémům. Bellanca dovede být pěkná potvora. Nebo bych ti spíš doporučil něco z EPP. Např. Vampire od VA-models. Létá super pomalu a nezáludně. S výbavou z Chiny vyjde na malé peníze.
Tak uz som sa rozhodol pre Wild Hawka.http://e-shop.sapeko.sk/product_info.php?cPath=33_35_54&products_id=40&osCsid=97a188c81ac7baaae54bc5b5296f2a9f
to lacy
teď o sobotě a v neděli jsem poprvé lítal s Easy Starem. Neměl jsem ač se to všude píše mnohdy i tučně...mít sebou zkušeného modeláře. Start, let a přístání byli bez problému adrenalin jako blázen no prostě šupa. Mé rady: Jako první model jsem po dlouuhem zvažování zvolil výše zmíněného easy stara. Je to klidné éro opravdu vhodné pro začínajícího letce. Tlačná vrtule je fajn nehrozí její zničení tak jak kdyby byla ve předu. Křidélka neřešte zatím nejsou potřeba a dají se i dodělat....časem. Easy Star je sice o něco drahší ale dlouho jsem studoval po diskuzích čínské sety a zvolil jsem místo problému ze vším a to i s elektronikou raději osvědčeného němce a nelituji. Taky chci hlavně napsat že mi značně pomohl freeware simulator FMS. Hodně lidí ho haní ale základní pochopení principu letu, vzletu a přistávání plně postačuje. Nejdřív jsem v něm boural. Pak už ne a zkoušel přemety, let na zádech atp. Poté jsem si začal přidávat vítr. Díky FMS můj první let naostro byl bezchybný a špičkový.
Easy Star + Zebra 4 kanal 40MHz