Flash Rc Factory Motorová přepážka

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jakas
Kontaktovat uživatele:

Flash Rc Factory Motorová přepážka

#1 Příspěvek od jakas »

Zdravím,koupil jsem si létáneho flashe a řeším otázku jak zabudovat motor, jelikož puvodní motorová přepážka kvůli vyjmutí motoru byla odříznuta.Mám připravený tenhle motor http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5688.jedná se mi o to jaký způsob montáže zvolit zdali z 3mm překližky udělat novou mot. ppřepážku a vlepit místo puvodní sklolaminatove a nebo zvolit zadni montaž dat unašeč na plášť a do zadu vlepit 3mm překližku se zalepenými matkami.Uvítám všechny připomínky a nápady.
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Vigo »

Ahoj,
Osobně preferuji přední montáž. Přepážky dělám z uhlíkových destiček nebo překližky. Na EPP lepím vteřiňákem.
jakas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jakas »

asi to bude nejlepsi řešení.Puvodně me odrazovalo ze při výměně motoru bych musel motorovou přepážku odřezávat.naštěstí se mi do ruk dostala puvodní sklolaminatova přepážka tak ji na puvodní místo lípnu pro jistotu epoxidem jelikoz puvodne byla ukotvena spejlema ktere jsou odrezane a delat dalsi diry do prepážky se mi nechce.Motor jsem okopíroval podle tvého Unique tak mýslím že budu spokojen :-)Dík za nakopnutí vzdycky se dlouho rozhoduji :-)
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vigo »

Já mám za motorem vyříznutou malinko větší díru a bez problémů ho vyndám aniž bych řezal přepážku. Na přepážku mám ještě v 90°přilepenoé dvě další destičky a drží to jako čert. Způsob montáže je myslím vidět na fotkách. S motůrkem jsem naprosto spokojený. Jen na A123 by mohl mít více ot/V.
XXXXXLS

#5 Příspěvek od XXXXXLS »

Ahoj, A kde kupujete ty uhlíkové, sklolaminátové destičky na přepážky. Nemůžu nic zatím sehnat.
Dík FF.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od arda1 »

Nejednodušší je sehnat(koupit)zbytky kuprextitu a po odleptání mědi máš perfektní sklolaminát síly 1.5mm(1mm) :wink:
ICQ 638556901
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Johnny »

a uhlikova se da koupit na hobbycity.. maj i ruzny tloustky...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... (2MM_Thick)
Don't drink and drive, smoke and fly.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“