Zviditelnění listů na T-Rexe 450

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rohe
Kontaktovat uživatele:

Zviditelnění listů na T-Rexe 450

#1 Příspěvek od rohe »

Chtěl bych se zeptat zkušenějších, jak hodně se zhorší letové vlastnosti vrtulníku, pokud jsem na ně nalepil tenkou skoropapírovou izolepu (vyvážené to samozřejmě mám). Já to prostě ve vzduchu nevidím a orientace podle kabiny mi dělá velký problém. Pokud by byl jiný návrh, budu rád za jakýkoliv nápad.
<b>Uhlíkové listy</b>
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mad_Box »

Toto ti na viditelnosti nepřidá. Zkus spíše reflexní nebo lépe fluorescenční samolepky. Jinak bych to lepil na oba listy stejně.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zero »

S timhle skusenosti nemam,ale nastrikat sprayem by to neslo?
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
sodik

#4 Příspěvek od sodik »

Jednoznačně samolepky nebo folie. Jak psal Mad-Box. Samozřejmě na oba listy stejně jinak si to rozvažíš. Jinak se dá ještě polepit směrovaka a ocasni trubka. To je take dobre pro viditelnost. Je třeba letat a časem se naučíš celkem dobře čist polohu vrtulniku. Mohu ti říci, že někdy s tím mají problém i ostřílejí borci.

Sodik
rohe
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od rohe »

Tak jsem zkusil tuto kombinaci, ale problém pořád přetrvává. Prostě vrtulník asi ještě nemám pořádně v oku.... a tím pádem mám špatnou orientaci.
<b> Odrazky </b>
Odpovědět

Zpět na „Dílna“