F3K - Optic 6 - brzdy na páce plynu - jak na to?
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
F3K - Optic 6 - brzdy na páce plynu - jak na to?
Zdravím, mohl by mi někdo prosím poradit jak si nastavit Optica 6, abych na něm mohl mít pro F3K brzdy (obě křidélka směrem dolů + potlačení výškovky) na páce plynu tak aby to bylo plynule proměnlivé.
Momentálně jsem používal brzdy (výše uvedená kombinace) na jednom z přepínačů, ale to je na prd, páč buď to brzdí moc, nebo vůbec.
Od nastavení na plynu si slibuji větší variabilitu a užitnost.
Pokud bude nastavení funkční, klidně někam rád přijedu na překlofání nastavení na poli + pochopení jak to udělat.
Díky moc za pomoc
Momentálně jsem používal brzdy (výše uvedená kombinace) na jednom z přepínačů, ale to je na prd, páč buď to brzdí moc, nebo vůbec.
Od nastavení na plynu si slibuji větší variabilitu a užitnost.
Pokud bude nastavení funkční, klidně někam rád přijedu na překlofání nastavení na poli + pochopení jak to udělat.
Díky moc za pomoc
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
Mám to nastaveno na SW4, poloha uprostred - výhoz křidélka v nule, od sebe mam kridelka cca 4 mm dolu a k sobě SW4 zapínám klapky které jsou plynule stavitelné levým potenciometrem. Od sebe mám nastavenu funkci CAMB a k sobe funkci CROW. Na SW2 jsem měl nastaveno potlačení křidélek , ale to jsem prozatím nepotřeboval.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
misox píše:Myslim že ti to bude fungovať na plyne vtedy ak si ho prepneš na SW01 v menu vysielača.
Vola sa to STCK.
Presne tak prepni si to na prepínač a plyn sa ti uvolní na brzdy tam už len nastavíš CROW. Ja mám plyn na doraz hore vtedy je to v normále a keď ho tahám dole tak brzdím. Letové režimi mám na prepínači.
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Díkes
Díkes Díkes, tak jsem to nakonec nastavil .. dokonce jsem při tom tak nějak pochopil i spoustu nových fcí Optica o ketrých sem neměl ponětí 
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo
jo jo je tam nejak reset .. kterym nastavis pozici klapek jako zakladni .. nevim presne kde .. ele vim ze sme to tak delal.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
Ja nenastavujem žiadnu pozíciu. Cháp že mám klapky teda brzdy na plyne a v hornej polohe plynu ich mám v normále na lietanie. Až ked ťahám plyn dole tak idú flaperony dole tak na 50 len so musel mierne domixovať výškovku lebo sa mi pri brzdení vzpínal. A letové režimi mám na pravom 3 polohovom prepínači. V strede štart 2mm flaperony hore a ku sebe termika 3mmdole.
Ale ten prepínač si možeš nastaviť ako ti vyhovuje.
Ale ten prepínač si možeš nastaviť ako ti vyhovuje.