Detonační motor - rozdíly
Detonační motor - rozdíly
Dobrý den,
potřebuji do Dakoty dva motory, uvažuji 2x MVVS Junior 2
Jsou to detoňáky, proto mám hodně otázek (pocházím z generace, kde už žhavíky) :
Chodí to na metyl? Pokud ano, olej jako u žhavíků?
Neběhá to i na naftu?
Jedna chytrá otázka: Jak se to startuje, slyšel jsem něco protipíst, zakroutit tím na vrchu, tak aby to startovalo.
Jak to funguje? to se tam udělá tlak a palivo teplem vzplane?
Proč jsou "horší" než žhavíky?
Když ho koupím, jak ho nastartuju?
Měl bych se raději rozhodnout na žhavíka?
Kydyby byl nějaký užitečný odkaz, sem s ním.
potřebuji do Dakoty dva motory, uvažuji 2x MVVS Junior 2
Jsou to detoňáky, proto mám hodně otázek (pocházím z generace, kde už žhavíky) :
Chodí to na metyl? Pokud ano, olej jako u žhavíků?
Neběhá to i na naftu?
Jedna chytrá otázka: Jak se to startuje, slyšel jsem něco protipíst, zakroutit tím na vrchu, tak aby to startovalo.
Jak to funguje? to se tam udělá tlak a palivo teplem vzplane?
Proč jsou "horší" než žhavíky?
Když ho koupím, jak ho nastartuju?
Měl bych se raději rozhodnout na žhavíka?
Kydyby byl nějaký užitečný odkaz, sem s ním.
Naposledy upravil(a) hladas94 dne úte 18.03.2008 14:12, celkem upraveno 1 x.
Elektrika je krásná věc.Čisťoučká,nemusí se nic štelovat-vytáhneš éro, cvakneš packy vyzkoušíš a letíš.Žádný ladění, poblitý éro od paliva ruce a vše okolo mastný-vysílač ti klouže v prstech ,smrad ,motor nechce zaboha naskočit,vybitý žhavení,hluk, chcípnutí motoru -orba-nebo naopak zaseknutí karbecu ve vysokých točkách-taky orba- Elektrika je prostě paráda-doporučuji. 
ICQ 638556901
Pokračování. na druhou stranu spalováky miluji. Nejmenší mám 0,8 COXíka. Nesouhlasím že malé kubatury jsou na nic.Mám doma třeba Juniora( a to jsou mrchy)a i s RC karbecem mi šlape jako hodinky. Jediný motor, který nechci ani do sbírky je MK-17-ještě teď mi běhá mráz po zádech když si na něj vzpomenu-brrrrrrrrrrrrrrr. Detonační 2,5 brno mi chytal na brnk a šlapal jako švýcary. Vše je o seřízení a chování se k motoru. Je fakt že malý kubatůry jsou všeobecně háklivější než velký ale pokud šlapou nemaj chybu.Jak říká klasik-není špatných motorů-jsou pouze modeláři co maj jednak zlatý a druzí zase volšový ruce.

ICQ 638556901