Multistary 20A jsem provozoval s originálním fw. a pořád jsem ladil PID a nebylo to ono. Při prudkém klesání se to neřízeně rozhoupalo a bylo to řiditelné až po prudkém přidání plynu. Po flash fw na SimonK je to i při setupu klidné. Prostě za mě když Multistar, tak hned flashuju a je klid.
A v čem? To video dělal můj kamarád, viděl jsem to na vlastní oči. Multistary s origo fw mají pomalou reakci na plyn. Se simonk okamžitou. Co je na tom zavádějícího?
Frsky X10S Carbon Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
To zastavovanie motora je vo videu prezentované ako chyba. Je to však vlastnosť, popísaná aj v manuáli. Jeden čas som mal s tým aj ja problém a písal som o tom aj na fóre, ale všetko bolo len v nesprávnom nastavení riadiacej dosky.
+ konektor na nazu treba asi pajkovať (zapaja sa ešte niečo okrem regulatorov a nazy na beteriu ? ) a prosím napište či to všetko sedí staviam to po prvý krat tak fakt neviem či som na niečo nezabudol/zle nevybral
řídící deska: zatím nevím.. :/ Zde bych potřeboval poradit. Chtěl bych, aby měla GPS, když se něco stane, aby se vrátila domů a max do 2000kč. A aby byla lehká na ovládání (jsem začítečník) já našel tyto: http://www.goodluckbuy.com/apm2-6-ardup ... opter.html MWC mwii SE crius Multiwinu and megapirate AIO flight controler w / FTDI v2.0 Ale opravdu nevím.
NE NENÍ mi to líto si jí koupit, ale chci si jí udělat vlastní bude to větší práce a chci si s tím trochu pohrát... není to, že by jsem chtěl příští týden létat jen chci něco co mě zabaví na delší čas . Myslíš, že ty motory jsem zvolil dobře ? a ten zbytek ? dík
Myslim ze vsetko moze byt.Na zaciatok by som zvolil radsej 2ks mensie baterie ako jednu tazku.. Lebo ked padnes s tazkou baterkou, skody budu vacsie ako ked padnes s malou baterkou.