BKSL píše:Aby sme sa bavili ako technici a nepotili blaboli:
To co pises "2mm/2" je prierez vodica 2 mm stvorcove alebo priemer vodica 2 mm ?
To neřeš, ty máš vědecký úkol vymyslet ten 6A pohon
BKSL píše:Aby sme sa bavili ako technici a nepotili blaboli:
To co pises "2mm/2" je prierez vodica 2 mm stvorcove alebo priemer vodica 2 mm ?
BKSL píše:Takze pre 2 mm2 ........
T.j. max kontinualny prud je teda 32 A pre chladene privody motora co uz ale neplati pre jeho vinutie lebo tam je drotov viac pri sebe a ovela rychlejsie sa zahreju lebo nie su dostatocne chladene, takze toto cislo bude podstatne mensie a bliziace sa k cislu 5,9A ako je uvedene pre "power transmission".
BKSL píše:
Ked som prisiel sem na forum a zacal som citat ako vsetci sleduju len kolko im to zerie wattov pricom efektivita nikoho extra nezaujimala tak som zostal prekvapeny. Nijako sa tu extra neriesi opadanie elektro-vetrona, ved motor vytiahne znovu a znovu. Jednoducho elektrovetrone vytvorili nieco medzi motorakom a vetronom. Na tom nic nie je, v pohode.
Lenze teraz sa nekvalita vetrona dohana vacsou bateriou a silnejsim motorom a nie zlepsenim leteckych vlastnosti.
Elektrovetrone nie su teraz vetrone s pridavnym motorom ale nejaky hybrid medzi motorakom a vetronom.
BKSL píše:Ta doba kedy starsi ludia s praxou boli vzdy to najlepsie know-how ake mame, je uz davno prec. Teraz sa clovek musi ucit cely zivot naplno ak chce byt top, tak rychlo sa produkuju nove informacie a technologie. Odkedy mame PC, net, google tak oldschoolove vedomostne autority uz stratili vyznam.