Já jsem se 150 spokojenej. Neuvěřitelná síla hned v základu. Není třeba hledat nějaké výměny motorů atd..Na baterku lítám do poslední sekundy akrobacii se 100% výkonu,aníž bych poznal razantní slábnutí baterky..Ale potom najednou dojde a je došlá a není čas na návrat..Na to pozor. Jsem zvědavý jak to bude s 330kama,které jsou již na cestě(teď 4 min full zátěž, přes 6 minut normální létání). Měnil jsem akorát swashplate a to ne,že by se rozbil,ale chtěl jsem tu novou verzi a zdá se mi,že je díky tomu možné nastavit pitch trochu více a je z toho ještě větší dravec.Všechmy díly pevně drží,nic se nepovolí a je to precizně provedeno(hlavně jsou pevná táhla a vše se nastavuje elektronicky,což je naprostá paráda). Jedinné co jsem měnil jsou převody serva(kolem 100 kč),protože jsem netušil,že když dojde baterie máš pouhé sekundy na to,aby jsi dosedl. Buďte rádi,že jste nelítali s mini vrtulníky jiných výrobců. Já jo a trex je rovnou on několik tříd nad nima. Walkera umí udělat díly akorát tak,aby vždy odešli v první řadě ty neměninitelné díly viz. serva u mini cp. Prodávají se náhradní ozubená kolečka za dolar,ale vždy odejde to,které je tam napevno. Nové servo stojí cca 400kč a rozbije se po několika letech bez pádů jen silovou akrobacií. O těch ostatních vrtulníkách ani raději nepíši. Na Trex není tolik pomluv a připomínek jako na ostatní výrobce,protože je prostě kvalitnější. Samozřejmně někdo má smůlu a může mít na vrtulníku nějakou chybu. Třeba příčná hřídel u Walkery je lepená i u větších modelů a nikdy jsem jí nedokázal povolit,vždy se první ukroutil šroub a prasknul.
Láká mě tento upgrade,ale zatím není důvod ho kupovat,kromě vzhledového.. Maximálně by byla dobrá ochranná část zadního motorku.
http://www.rakonheli.com/cnc-advanced-upgrade-kit-red-trex-150-dfc.html