Loop VA-models

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

Re: Loop VA-models

#91 Příspěvek od jedelsky »

Jinak jsem měl docela velké vůle na táhlech jak jsou ty sklotextilove páky, jsou v nich totiž vyvrtané velké dirky oproti průměru tahla, řešil jsem to tak že jsem kápl malou kapku sekundaku, ale až jak je to všechno nainstalované v letadle pak s tím stačí párkrát pohýbat a vůle jsou pryč
chrpos

#92 Příspěvek od chrpos »

HM tak jsem přesně tu ostruhu zalepil na ten kousek!!!Holt to předělám,říkal jsem si,že to asi moc nevydrží!!No a ten druhej pásek tam taky dodám!Jinak už to mám po kupě a váha mi vyšla 1080g.
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
chrpos

#93 Příspěvek od chrpos »

ak LOOP dnes zalétán,létá to slušně,ovšem se směrovkou musím něco udělat,je to na ní tupé.Dám jinou páku apředělám to!Jinak to letí moc pěkně.
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od jedelsky »

tupé, já problém nemám ale chodí mi na dorazy
chrpos

#95 Příspěvek od chrpos »

Předělal jsem to zetko na vydličku a dal jiný blimp ovšem i tak,s tou směrovkou mžu pak při výchylce hebat,asi 1cm ,tam zpět!Musím to předělat celé!Prostě jak jí tam dáš,dělá si co chce!A servo je v pohodě tuhé,to se ani nehne.Budu muset laborovat,první let http://www.youtube.com/watch?v=_Fst7F5g ... ure=relmfu
Kubesta
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Kubesta »

Tupé? Nemáš nějak divně páku? Už jsem ho viděl lítat, i když hodně pofukovalo, paráda Jazz, kámoš má spíš problém, že má všechny kormidla tak účinné že musel nastavit 75% Expa a má i v letovém režimu při startu 45% Dualrate. Jak jsem viděl, tak směrovka mu chodí úplně na dorazy a to při snížení EPA na 85%, páčky tam má kuprextitové, takové, jak lepí na manuálu toho modelu. Úplně jsem i koukal, jak mu to pěkně klouže, když vypne motor, skoro jako můj větron... :D
To jedelsky: Už máš nějaké video? Zatím vidím jenom Elite, tam s ním děláš pěkné :lol: prasárny :lol:
Aurora 9,Top Start (Phoenix),LOOP (Va-models),Větroň 2,2m, Crack (rcf), TREX 550, Dron, Pilatus 2,2m
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od jedelsky »

video, chtěl bych ale bud jsem ve škole nebo je hnusně nebo fučí :( a nebo nemám nikoho k sobě kdo by natáčel... :( s loopem jdou ještě větší prasárny :lol: 8)
chrpos

#98 Příspěvek od chrpos »

Ted jsem sundal táhlo,a mohlo by to být tím,že to mám vyřízlé si myslím až moc,myslím ty epp panty :lol: ? vysí to fakt na vlásku a vrklá se to do stran!No udělám pantíky z tavného a uvidím!No tupé,jen ta směrovka,jinak je to sakra živé!Já si dal na křidélka poloviční výchylky a stejně je to stále dost obratné.Pak napíšu,zda to pomohlo.
chrpos

#99 Příspěvek od chrpos »

Tak vyřešeno,bylo to tím,že tam nebyl takřka materiál.Udělal jsem pantíky z tavného a paráda.
imagin
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od imagin »

Cus, nevim zda to je jen zdani nebo tva opatrnost pri prvnim letu, ale pripada mi jako by to bylo "liny" pri stoupani. I u toho pokusu o vis to pri odletu bylo takovy "vlazny". Je to jenom zdani? Jak se to jevi tobe a co tam mas za vrtuli a baterku, 13x6?
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
chrpos

#101 Příspěvek od chrpos »

Vrtule je tam 12-6 budu tam dávat 13-6 nebo 4 Taky trochu foukalo.ten motor je tak tak s tou vrtulí.Zkusím tam dát tu 13ku a uvidí se.Jinak tohle pilotoval Jirka Bartos,raději jsem to na zálet flákl jemu!Baterka je tam 2200 ale asi tam pořídím1800 bude to zase trochu lehčí.
chrpos

#102 Příspěvek od chrpos »

Tak dnes opět zálet,a letí už to tak jak má,pantíky to drží dobře,tu směrovku.
brta
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od brta »

Tak jsem LOOPa také zalétl.
Tady je odkaz na video : http://www.youtube.com/watch?v=iudxiplcdbs
motor FOXY 3020/12 , vrtule 12x6 , baterie Hyperion 4s-2600mAh.Hmotnost 1380g - dáno motorem , baterií a vyztuženým trupem a esteticky provedeným podvozkem.Alespoň to nebude "větrotřas".
Pro zálet nastaveny cca 50% vychylky.S tím se nejde o nožák ani pokusit a tak to budu ještě ladit.
Na videu je slyšet vibrace motoru nad 3/2 výkonu (2x to dost zavrčí).Je tam motorová přepážka z 3mm překližky, ale jedělaná jink než původní (pro zadní montáž motoru).Čtyřčlánek s tím dost zacvičí a tak budu muset trochu přidat na tuhosti.
Jinak všechno zatím OK :)
Bradbury
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Bradbury »

Můžeš poskytnout foto toho vyztužení a estetického podvozku :-) Hlavně to vyztužení, dost se to všude přetřásá.
brta
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od brta »

Pro vyztužení trupu jsem použil PE stahovací pásky (používají se na stahování zboží na paletách , balících atd - dříve to byly ocelové pásky , dnes snad PE většinou černé barvy).Ty jsem nalepil podélně na spodek trupu a na boky přesně v místě černé linky od kapoty po konec trupu.
Lepí se dost blbě - nejlepší je nějaké kontaktní lepidlo.
Nakonec jsem celý trup potáhl jednou vrstvou nejtenčí skelné tkaniny kterou jsem sehnal.Ta je tak tenká , že nepřekryje potisk - ten v pohodě prosvítá.
K potahování jsem použil L285 od Havla.

Podvozek jsem ohnul do oblouku a místo původních detiček EPP jsem na něj nalepil balzu 3mm.Tím jsem imitoval "listové pružiny" skutečných podvozků.Balzu jsem použil jenom proto , že následně jsem na podvozek natáhl dostatečně velkou smršťovačku (černou) a smrštil - (EPP by to těžko vydržel).Nakonec na to přišlo pár obtisků jen tak protože zůstaly v dílně (tuším že od Innovatora).

Večer (po nafocení) pošlu nějaké foto. 8O

A ještě jeden obecný dotaz na majitele Loopa.
U mne se projevila silná alergická reakce na barvu resp. její "vůni".Bylo to jako velmi silné nachlazení , které nastalo ihned jak jsem přišel do styku s výpary barvy.Naštěstí barva rychle vyprchává a nyní je vše OK. :(
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“