Začínám
- maniacman
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jo =) , ale ta cessna se dá postavit v poho. A na těch 2ch letadlech si aspoň vyzkoušíš jak se to letadlo chová atp. A jako amatér si něco přečti já, když sem vlezl na RC fórum tak jsem neměl páru teď mám pocit jako bych už nějakou dobu létal
A kdyby ti něco nebylo jasný tak se ptej je tu spousta zkušených modelářů, kteří ti poradí 
RCmike píše:No vidíš. Ale taky si začínal na takových modelech o ničem. Já taky musím na něčem začínat. Já ani newím jestli bych složil tu cessnu vůbec poskládal a rozjel. Jsem v těchto věcech úplně amatér.
No jo ale za cenu toho 2ch šrotu máš super nabíječku
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
- maniacman
- Kontaktovat uživatele:
Re: rc
sigi123 píše:A co podle návoduJe skoro hotová.
Když si ji koupíš jako RTF( ready to fly- připraven k letu) tak tam dáš křídlo nabiješ baterii a letíš( samozřejmě zkontroluješ šroubky atp.) jenom ta vysílačka není prej moc dobrá koukají trimy, ale kdybys chtěl vědět něco o té cessně tak se podívej na fórum Cessna 480 rcm pelikan..
- maniacman
- Kontaktovat uživatele:
atlanta píše:RCmike píše:No vidíš. Ale taky si začínal na takových modelech o ničem. Já taky musím na něčem začínat. Já ani newím jestli bych složil tu cessnu vůbec poskládal a rozjel. Jsem v těchto věcech úplně amatér.
No jo ale za cenu toho 2ch šrotu máš super nabíječkuVěř nám, nebudeš litovat. Cessna je sestavená téměř, bude to stejně pracný jako dát dohromady tu poletuchu dvoukanálovou..
přesně tak
=)
Jojo...já Vám věřím zkušeným..Proč jsem tu taky, že.....Nejdřív si to musím trochu oťukat a potom až přejít na něco lepšího. Cessnu bych si koupil to je pravda,ae newím jestli by mi letěla i podruhé po prvním let
...Kdybych něco potřeboval tak se určo na Vás obrátím.