Začínám

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RCmike

#91 Příspěvek od RCmike »

JJ...díky za rady :) ae nějak se začínat musí :lol: :lol:
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od maniacman »

No já sem lítal s b-29 b-17 a prostě s 2ch a přijde mi to jako vyhozený peníze... kdybych si tak rovnou přečetl tady to rc fórum tak koupim cessnu rovnou. Když tak si o ní něco přečti je to tak na půl dne, ale mě to přesvědčilo :D :D
RCmike

#93 Příspěvek od RCmike »

No vidíš. Ale taky si začínal na takových modelech o ničem :lol: . Já taky musím na něčem začínat. Já ani newím jestli bych složil tu cessnu vůbec poskládal a rozjel. Jsem v těchto věcech úplně amatér. :)
sigi123

rc

#94 Příspěvek od sigi123 »

A co podle návodu :wink: Je skoro hotová.
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od maniacman »

Jo to jo =) , ale ta cessna se dá postavit v poho. A na těch 2ch letadlech si aspoň vyzkoušíš jak se to letadlo chová atp. A jako amatér si něco přečti já, když sem vlezl na RC fórum tak jsem neměl páru teď mám pocit jako bych už nějakou dobu létal :) A kdyby ti něco nebylo jasný tak se ptej je tu spousta zkušených modelářů, kteří ti poradí ;-)
atlanta

#96 Příspěvek od atlanta »

RCmike píše:No vidíš. Ale taky si začínal na takových modelech o ničem :lol: . Já taky musím na něčem začínat. Já ani newím jestli bych složil tu cessnu vůbec poskládal a rozjel. Jsem v těchto věcech úplně amatér. :)

No jo ale za cenu toho 2ch šrotu máš super nabíječku 8) Věř nám, nebudeš litovat. Cessna je sestavená téměř, bude to stejně pracný jako dát dohromady tu poletuchu dvoukanálovou..
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
maniacman
Kontaktovat uživatele:

Re: rc

#97 Příspěvek od maniacman »

sigi123 píše:A co podle návodu :wink: Je skoro hotová.

Když si ji koupíš jako RTF( ready to fly- připraven k letu) tak tam dáš křídlo nabiješ baterii a letíš( samozřejmě zkontroluješ šroubky atp.) jenom ta vysílačka není prej moc dobrá koukají trimy, ale kdybys chtěl vědět něco o té cessně tak se podívej na fórum Cessna 480 rcm pelikan..
sigi123

rc

#98 Příspěvek od sigi123 »

Než se nabije baterka,složil bys dvě :lol: .A jestli si nepleteš páčky tak bude i lítat.Jinak to chce simulátor,FMS je na netu zdarma.
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od maniacman »

atlanta píše:
RCmike píše:No vidíš. Ale taky si začínal na takových modelech o ničem :lol: . Já taky musím na něčem začínat. Já ani newím jestli bych složil tu cessnu vůbec poskládal a rozjel. Jsem v těchto věcech úplně amatér. :)

No jo ale za cenu toho 2ch šrotu máš super nabíječku 8) Věř nám, nebudeš litovat. Cessna je sestavená téměř, bude to stejně pracný jako dát dohromady tu poletuchu dvoukanálovou..

přesně tak :) ;)
atlanta

#100 Příspěvek od atlanta »

a s tím simulátorem má Sigi pravdu.. chce to procvičit.. levá pravá od sebe k sobě.. hodí se to..
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od maniacman »

a to se musí koupit propojovací kabel s vysílačem?
RCmike

=)

#102 Příspěvek od RCmike »

Jojo...já Vám věřím zkušeným..Proč jsem tu taky, že.....Nejdřív si to musím trochu oťukat a potom až přejít na něco lepšího. Cessnu bych si koupil to je pravda,ae newím jestli by mi letěla i podruhé po prvním let :lol: ...Kdybych něco potřeboval tak se určo na Vás obrátím. :D :)
atlanta

#103 Příspěvek od atlanta »

no třeba já trénoval pouze s gamepadem, má 2 hejblací páčky a na ty sem si navolil funkce.. Mě to stačilo.. 1,5 měsíce jsem si hrál, pak přišlo éro a díly ... a pak se šlo lítat :twisted:
sigi123

rc

#104 Příspěvek od sigi123 »

Cessna většinou každému letěla napoprvé,i mě.Ze země se zvedne sama.Jen si neplíst ty páčky :lol: .
mhabr

#105 Příspěvek od mhabr »

Jo, jenže začátečník se rozklepe radostí, že mu to letí, splete si strany, pak ještě poplete výškovku a už loví krtky :-)

Jo jinak, sigi123, rádio šlape furt dobře, dík :wink:
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“