zacatecnik píše:...s jakym vetrem uz si f45 neporadi. ...
Kolik byl? 3 - 4 ...?
zacatecnik píše:...s jakym vetrem uz si f45 neporadi. ...
zacatecnik píše:...kdyz dam vetsi vychylku v klopeni/kloneni, zacne rotor vydavat takovy ten "vrtulnikovy" zvuk listu - cim to je? ...
zacatecnik píše:Nemeril jsem to presne, ale odhadl bych tak 1-2m/s, urcite do 3m/s v tech silnejsich narazech, ktery uz to ovsem nezvlada, jak je videt. Pri vetsim vetru je to podle me s touhle hrackou bez sance...
Ok, dekuju moc za odpoved!
tadik píše:Včera jsem se konečně dostal k tomu abych doladil švagrovu F45 se střídavým zadním motorkem. Mám tam Turnigy 2211 / 2300kV motor a Turnigy Plush 12A ESC. Když jsem tam zkoušel hodit DD vrtulku 5x3 tak byl vrtulník schopen držet ocas jen při klidném visu, pokud se trochu přidalo plynu, nebo jsem se snažil otočit vrtulník, tak už to ocas nezvládal a protáčel se. Zkusil jsem tedy po několika pokusech s nastavením BL heli firmwaru na ESC vyměnit vrtulku za originální, i přesto že není určena pro tak vysoké otáčky. S ní ocas drží jak přibitý a konečně už se dá zase létat. Zkusím se tedy ještě poohlídnout po nějaké větší DD vrtulce, aby zadní motorek běžel ve vyšších otáčkách a pak už budu spokojen.
tadik píše:Včera jsem se konečně dostal k tomu abych doladil švagrovu F45 se střídavým zadním motorkem. Mám tam Turnigy 2211 / 2300kV motor a Turnigy Plush 12A ESC. Když jsem tam zkoušel hodit DD vrtulku 5x3 tak byl vrtulník schopen držet ocas jen při klidném visu, pokud se trochu přidalo plynu, nebo jsem se snažil otočit vrtulník, tak už to ocas nezvládal a protáčel se. Zkusil jsem tedy po několika pokusech s nastavením BL heli firmwaru na ESC vyměnit vrtulku za originální, i přesto že není určena pro tak vysoké otáčky. S ní ocas drží jak přibitý a konečně už se dá zase létat. Zkusím se tedy ještě poohlídnout po nějaké větší DD vrtulce, aby zadní motorek běžel ve vyšších otáčkách a pak už budu spokojen.
corona píše:otass píše:Takž myslíš tento motor http://www.rcking.eu/cs/blade-cp-pro/733-eflh1322.html ?
Já to klidně vyzkouším zda to bude fungovat.
Sice tam mám Xtreme, ale velikost je stejná jako tento N60. A N60 je origo ocasní např. pro Esky CP3, takže se od Xtreme příliš lišit nebude.
Tady je za pakatel i s poštovným:
http://www.banggood.com/Wholesale-Esky- ... 51343.html