LOW voltage battery alarm. Toho debila, co vymyslel, ze pri LVBA se zapne vibrator a vibruje to az do vypnuti vysilacky, bych nakopal do (_!_).
Kdyz je venku zima a baterka stoji za prd, clovek ma model ve vzduchu a rozpipa se alarm, tak to ten vibrator spolehlive dorazi. Nastava par minut vzruseni, jestli baterka vydrzi do pristani, nebo ne. O to je to lepsi, ze na displeji sviti jenom LOW VOLTAGE a vysilajde rve jak pominuta, nic vic uz nedokaze.
OK, naucil jsem se s tim nejak zit a kdyz je zima a jdu litat s 6stovkou, tak si beru hnede trenky. ALE. Vsiml jsem si zvlastniho chovani. Mam nastaveny ALARM na 4.1V. Baterka ma 4.5-4.3 i kdyz sviti podsviceni. Litam na cas, 5 minut. Na konci mi to oznami tonem. Vypnul jsem vibrace, pac se mi i v lete stavalo, ze jsem vylital cas a jak to zavibrovalo, napeti kleslo o tu desetinu a vysilacka se promenila v pipajici robertek az do vypnuti. Co jsem nastavil jenom ton, vse OK. Do dneska. Litam si, vysilacku jsem nenabijel jak je rok dlouhy, ale ukazuje 4.5V, jsem klidny. Druhy let, odpipa cas a z vysilacky se nahle stane robertek. S 6kilem ve vzduchu jsem mel co delat, at s tim dosednu, pockam nez se dotoci rotor a odpojim pohonnou aku. Az pak ta pipajici bomba sla vypnout

Co to do haje je? Nejaka SW chyba? Jak muze klesnou napeti o 4 desetiny voltu jen proto, ze zapipa piezo? To je prece blbost.
Asi si koupim novou baterku a ten vibrator radeji vyoperuju, nez mi jednou vymlati vybitou baterku tak, ze vysilacka prestane vysilackovat a nastane drahy problem.
Setkal se s tim taky nekdo?