kasssy píše:Tak motor mám doma.
Tak Tě vítám ve světě mastnoletců a že jsem tak zvědav, který model nakonec vyhrál výběrové řízení
kasssy píše:Tak motor mám doma.
von boberov píše:kasssy píše:Tak motor mám doma.
Tak Tě vítám ve světě mastnoletců a že jsem tak zvědav, který model nakonec vyhrál výběrové řízení
von boberov píše:Ahoj, filtr součástí nádrže není, musí se přikoupit, ale zase- je to věc názoru, já třeba filtr do letadel nedávám, pouze tankuji palivo přes filtr určený pro osobní auta(ke koupení v každý mototechně)
kasssy píše:To asi bude i lepší použít přijímač bez krystalu co? jeden doma mám..
kasssy píše:pokud jde o tu nádržku, tak jsem si myslel, že bimbátko mají všechny...
A tak pokud koupím např. tu z odkazu výše, tak dokoupit stačí už jen hadičky ke karbecu a tlakování?
kasssy píše:A co filtr? bývá součástí bimbátka, nebo je někde vloženej cestou? já vím, že mě zajímají prkotiny, ale nerad bych něco objednal a pak zjistl, že mě něco chybí a zůstal tak dýl na zemi.
kasssy píše:Všechny názory pro i proti mají svoje opodstatnění![]()
von boberov píše:Tento pán http://www.kolejiste-zdar.cz/ má ve sklepě pod ždárským kulturákem modelářskou prodejnu a vlakové kolejiště. Má tam teda spíš hračkoidní zboží, ale třeba balsu a smrk. nosník tam koupíš.