LV píše:Pokial zostaneš u hadrákov, tak ver, že ju potrebovať nebudeš
No, chystám se na 4-5m vetroně.
kratas píše:Přátelé, přiznám se, že mě Futaba už zlobí, ale jsem s ní velmi spokojený. Hodně by se mi na svahu líbilo moci sledovat stav baterek. Nicméně na moje větroně je stejně zatím nejlepší telemetrie od Piotra. Stejně mě u Futaby štve to jejich bude, bude, příště, příště. Jako leader by měli začít plnit své sliby, ať už je někdo nutně potřebuje nebo ne. Já bych rozhodně stav baterií využil hojně.
Peppy píše:No sak jasne.... ja som telemetriu vobec nebral ako dolezite, sak nac mi to bude.... ale je to hlavne nato si nastavit alarmy na napatie, uroven signalu, odobratu kapacitu atd.... a par krat som sa zakecal a dal som do lietadla vybitu baterku, a hned ako som pridal plyn na cca 3/4 tak mi to zapipalo ze napatie kleslo pod urcenu hodnotu a rychlo som pristal.... takze par krat mi to uz zachranilo ero.
AR1 píše:Peppy píše:No sak jasne.... ja som telemetriu vobec nebral ako dolezite, sak nac mi to bude.... ale je to hlavne nato si nastavit alarmy na napatie, uroven signalu, odobratu kapacitu atd.... a par krat som sa zakecal a dal som do lietadla vybitu baterku, a hned ako som pridal plyn na cca 3/4 tak mi to zapipalo ze napatie kleslo pod urcenu hodnotu a rychlo som pristal.... takze par krat mi to uz zachranilo ero.
Tohle ale nefunguje. Mám Quannum a to hlídá i každej článek extra. A když vypálím model kolmo nahoru, tak po nějakém 3/4 čase letu držkuje, že nějaký článek klesl tuším že pod 3,2V. Přesto následně do 4,5Ah dobiju kolem 3,3 Ah. To by ty baterie musely být parádně tvrdý. Tohle dělají i nanotechy z HC.