PORADITE-NIE SKOR NIE

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
were
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od were »

Ja sem zacatecnik co si sem chodi pro radu a tak pisu z hlediska cloveka ktery si sem pro radu chodi:

a) Jefime promin ale tvuj uvodni prispevek je blabol ktery nema hlavu ani patu - chapu co si tim chtel rict, ale zpusob podani je strasny, kdybys takhle psal rady tak z toho clovek bude akorat zmateny

b) mas zde na foru jen par prispevku (pokud sem tedy nepises pod jinym nickem) a tudiz je jasne ze sam si tu moc lidem neporadil - takze bych radil nejdriv dos dlouho sam radit a pak zacit kritizovat praci tech to tu druhym radi - protoze takhle jsem od nich (JMalik, LV, Abu a dalsi co sem prispivali) nacerpal uz mnoho nazoru a informaci, od tebe akorat kritiku ze to delaji blbe - takze na ci strane jsou me sympatie je jasne

c) mozna si to nepochopil, ale kazda rada ma cenu - minimalne v tom ze, ten kdo radi treba v dobre vire radi blbe a od ostatnich se aspon dozvi, ze tak to neni - od toho se to jmenuje DISKUSNI FORUM

suma sumarum - jsou tu lide kteri se tu pohybuji uz dlouho, muzu s nimi treba v mnohem nesouhlasit, muzu si myslet ze radi blbe, ale kazdopadne radi - ty si sem napsal nejakych dvacet prispevku a zkritizoval je - bravo, presne to vsem tem, co tu hledaji radu pomuze

Takze za me asi tak - urcite jsi dobry modelar, ale pokud misto abys sam radil lepe, budes jen rikat ze druzi to delaji blbe tak je to tu vsem prd platne :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
JMalik

#77 Příspěvek od JMalik »

Jenda01, Jefim
No, vidím, že vám došla řeč.
Tak zase příště napiš, že na modelářských fórech ti nikdo nedal odpověď.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od AR1 »

Jefime, ještě ti hoří vajgl na letišti a už tu trousíš moudra o druhých, sám jsi dal k dobru 23 příspěvků, včetně tohoto vlákna. Pochopit tvou snahu tady mě osobně stále nejde.

Jenda - ty voe, máš blbou náladu? Ono je dobře že spoustu věcí vidíš jinak, já se tě rád zeptám na radu, vím že umíš zprovoznit model, kterej začneš z ničeho, ale projev v tomhle vlákně, to ti Jendo moc nerozumím.

Jedině, a to platí pro oba i pro mě - už je dlouho blbý počasí a leze to na mozek. Mě tedy jo. Chci jít lítat.

EDIT - tak než jsem to nadatloval dva jste mě předběhli.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
JENDA01

#79 Příspěvek od JENDA01 »

to .were

pokud si představuješ vzájemnou úctu tady na tomto foru timto způsobem:
---------------------------------------------------------------------------------
cituji -LV:
Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky...
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75%
----------------------------------------------------------------------------------
(Jak jsem od tebe vyrozuměl tak si sem chodíš pro rady teda většinou -mlčíš- tak tě vítám mezi námi 75%- mi blbci. 8) )

Jinak ,máš prapodivný metr 8) v hodnocení vystupování a vzájemné tolerance mezi lidmi. Na provokatéry typu -Malík - ani není pořeba reagovat.
Nejde jim jim o- diskuz- ale o sebe- předvádění.

Jenda
JENDA01

#80 Příspěvek od JENDA01 »

Jenda - ty voe, máš blbou náladu? Ono je dobře že spoustu věcí vidíš jinak, já se tě rád zeptám na radu, vím že umíš zprovoznit model, kterej začneš z ničeho, ale projev v tomhle vlákně, to ti Jendo moc nerozumím.

Jedině, a to platí pro oba i pro mě - už je dlouho blbý počasí a leze to na mozek. Mě tedy jo. Chci jít lítat.

EDIT - tak než jsem to nadatloval dva jste mě předběhli.[/quote]

Máš pravdu , mám blbou náladu když vidím kam se to s tou modelařinou ubírá co se mezilidských vztahů týká. Modelařina pro mě vždy byla - oáza- klidu pohody. Proto taky tu modelařinu dělám. Ale když se to zvrtne v -lepší ,větší,značkovější a podobný bláboly který nemají s hodnocením tvoji nebo kohokliv práce nic společného tak nebudeš držet jako -osel-.Kdo nezabrání zlu zaslouží si ho. 8)

Jenda
AR1
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od AR1 »

Jendo, je to zvláštní, asi čteme každej jiný forum.
JENDA01

#82 Příspěvek od JENDA01 »

AR1 píše:Jendo, je to zvláštní, asi čteme každej jiný forum.

To už tak chodí každej vidíme co chceme . Ty i já 8) Je to deformovaný
Podle toho za koho kopeme. Já si to alespoň uvědomoji. Někoho to ani nenapadne si to přiznat. Já patřím k těm 75%. A ty :wink:

Jenda
JMalik

#83 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:to .were
.............. Na provokatéry typu -Malík - ani není pořeba reagovat.
Nejde jim jim o- diskuz- ale o sebe- předvádění........

Jenda

Jestli tě bolí zub, nebo Ti momentálně není nějak dobře, tak napiš jindy. Jestli jsi takhle v normální kondici, tak snad nad tím nějak pouvažuj.
(Mě se zdá ten svět docela hezkej, nemusím kňučet, jak to nestojí teď za nic a dřív to bylo všechno zlatý)
were
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od were »

JENDA01 píše:Jinak ,máš prapodivný metr 8) v hodnocení vystupování a vzájemné tolerance mezi lidmi. Na provokatéry typu -Malík - ani není pořeba reagovat.
Nejde jim jim o- diskuz- ale o sebe- předvádění.

Jendo, ale me treba JMalik nejednou na muj dotaz odpovedel a poradil mi. Klidne priznam ze ne vzdycky jsem si myslel ze jeho postoj je spravny, nekdy me i nasral :D, ale poradil mi. A o to jde. To co me vadi je pristup zakladatele toho vlakna - kritizuje tu jak lide radi, tak jsem si vylistoval a procetl vsechny jeho prispevky - ono jich zas tolik neni - a cekal jsem ze alespon cast z nich budou prispevky, kde uvadi na pravou miru spatnou radu nekoho jineho. Takove prispevky jsem u nej ale nevidel, takze:

a) na zadne takove rady tu nenarazil a keca
b) na takove rady tu narazil ale neobtezoval se na to dotycne upozornit, takze prinos v teto oblasti veskery zadny

Takze jeho zalozeni tohoto vlakna neni nic jineho nez mlaceni prazdne slamy protoze at uz nevidi, nebo vidi a mlci, oboje je naprd - zalozit vlakno kde pak napise jak ostatni radi blbe a nejlip by nemeli radit vubec je pak naprd dvojnasob

Jinak ja mam pocit ze tu zbytecne vznikaji spory mezi temi co stavi, a co litaji a temi co maji teoreticke znalosti a tak dale. Ja mam treba kamarada co skoro nikdy zadny model nepostavil, ale ma vynikajici znalosti matematiky, fyziky, aerodynamiky, programovani, matematickeho modelovani, materialu a tak, a rad navrhuje a tak vzdy du k nemu pro radu kdyz chci udelat nejaky navrh, zkonzultovat profil, spocitat konstrukci, prevest napad do podoby planku a tak - a mam pocit, ze tady by byl brany jako nekdo kdo nema co radit, protoze netravi cas v dilne stavenim modelu. Pritom kdyby sem chodil, tak by mohl dat spoustu cennych rad, protoze ma znalosti, ktere treba clovek co postavi dokonalou maketu podle planu od Zirolliho nema a ani nepotrebuje. A nebo ten, kdo stavi dokonale makety zase tezko poradi s litanim, kdyz cas co jini travi na louce s erem stravi v dilne.

Tak me tu proste mrzi takove ty spory kdo je vetsi modelar a kdo ma do ceho co radit - kazdy muze poradit a navic sebevetsi znalosti a zkusenosti neznamenaji, ze nekdo druhy nahodou zrovna tohle nedela jinak a lip.

Proto je to tady diskuze, aby kazdy prispel svym nazorem - jinak bude v kazdem vlakne jen otazka a pak ticho, jak vsichni budou cekat az prijde nekdo zkusenejsi a fundovane odpovi :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
pepin

#85 Příspěvek od pepin »

Hele,ta letošní zima je fakt dlouhá :oops: letadla jsme loni nepomlátili,takže není moc duvodu něco nového lepit,zaplat panbuh za tu možnost se po netu hádat s jiným modelářem o blbostech a nehustit to do někoho v okolí koho stejně zajímá třeba jen fodbal,jen je blbý,že nováčkové-začátečníci z těchto debat mají asi pocit-Držte huby a budte rádi,že jste rádi,to nám asi uniká,že to na ně takto pusobí.asi by s prvním sněhem a mrazem měl pod každým přízpěvkem nabíhat automaticky dovětek-začala zima ,hrabe nám z toho a jsme jenom zlý :evil:

pánové a řeknu vám na co se nejvíc těším,až začne tát sníh,jak budu před panelákem našlapovat ty celozimní konzervovaný rozmrzlý psí hovna
,to bude zase chutovčička :lol:
AR1
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od AR1 »

JENDA01 píše:
AR1 píše:Jendo, je to zvláštní, asi čteme každej jiný forum.

To už tak chodí každej vidíme co chceme . Ty i já 8) Je to deformovaný
Podle toho za koho kopeme. Já si to alespoň uvědomoji. Někoho to ani nenapadne si to přiznat. Já patřím k těm 75%. A ty :wink:

Jenda

Hele - nikam. Jsem v pohodě, tohle mě netrápí, a za nic a nikoho v modelařině nekopu. To jsou věci, co.
Jestli si uvědomuješ, že to vnímáš deformovaně, tak víc přemejšlej než něco odpovíš. Tohle celý vlákno je dost mimo.
Jefim
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Jefim »

PEPINE :
...začátečníci z těchto debat mají asi pocit-Držte huby a budte rádi,že jste rádi,to nám asi uniká,že to na ně takto pusobí.asi by s prvním sněhem a mrazem měl pod každým přízpěvkem nabíhat automaticky dovětek-začala zima ,hrabe nám z toho a jsme jenom zlý Zlý nebo velmi zuřivý...

Ďakujem že si to pochopil,o tom som od začiatku písal, ja sa skláňam pred dobrou radou a som rád keď si niekto na ňu nájde čas.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od DAF »

Pokud tu začátečník dá "rozumnou" otázku, t.j. chce opravdu poradit, nikoliv, že napíše "jaký mám koupit model - poraďte", aniž specifikuje další, NIKDO mu neřekne, ab držel hubu (aspoň jsem to nezaregistroval). Pokud má velké oči, je spíše usměrněn do reality, aby si pořídil na co má fyzicky, nikoliv finančně. Pokud byl začátečník sprostý, tak po papuli dostal, stejně jako dostali i různí mazáci (rozdávaly se i bany). Diskuse se dá přeložit rozhovor, výměná názorů, a jak tu už kdosi psal i špatná rada má svůj význam, neb jejímu autorovi je vysvětlena (většinou) jeho chyba a i on se tak může poučit. Howgh, domluvil jsem. Myslím, že toto vlákno je zcela bezpředmětné, bezcenné a pouze zahlcuje server, možná by stálo za úvahu vyhlásit hlasování o jeho smazání.
Hitec Aurora 9X
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od JirkaA »

Já patřím k těm 75%. A ty

Jsou dva druhy lidí. Jedni, kteří dělí lidi na dva druhy a druzí, kteří to nedělají. :lol: :lol: :lol: :lol:
OK2WY
Abu
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Abu »

JirkaA píše:Jsou dva druhy lidí. Jedni, kteří dělí lidi na dva druhy a druzí, kteří to nedělají. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ted jde jen o to, kdy ti prvni zacnou stavet koncentracni tabory, pak skonci legrace. :evil:

Ze vas to vsechny bavi, hadat se jak mali kluci.
Ja si na nejakou modelarskou zimu nemuzu stezovat, v nedeli jsem si krasne zalital s --EPP hrackou-- a na stole mam rozdelanyho pylonaka na pristi sezonu. Jen mi trochu chybi politani s nejakym vetsim erem, hotlinerem nebo termicakem... ale to se da vydrzet. :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“