JENDA01 píše:Jinak ,máš prapodivný metr

v hodnocení vystupování a vzájemné tolerance mezi lidmi. Na provokatéry typu -Malík - ani není pořeba reagovat.
Nejde jim jim o- diskuz- ale o sebe- předvádění.
Jendo, ale me treba JMalik nejednou na muj dotaz odpovedel a poradil mi. Klidne priznam ze ne vzdycky jsem si myslel ze jeho postoj je spravny, nekdy me i nasral

, ale poradil mi. A o to jde. To co me vadi je pristup zakladatele toho vlakna - kritizuje tu jak lide radi, tak jsem si vylistoval a procetl vsechny jeho prispevky - ono jich zas tolik neni - a cekal jsem ze alespon cast z nich budou prispevky, kde uvadi na pravou miru spatnou radu nekoho jineho. Takove prispevky jsem u nej ale nevidel, takze:
a) na zadne takove rady tu nenarazil a keca
b) na takove rady tu narazil ale neobtezoval se na to dotycne upozornit, takze prinos v teto oblasti veskery zadny
Takze jeho zalozeni tohoto vlakna neni nic jineho nez mlaceni prazdne slamy protoze at uz nevidi, nebo vidi a mlci, oboje je naprd - zalozit vlakno kde pak napise jak ostatni radi blbe a nejlip by nemeli radit vubec je pak naprd dvojnasob
Jinak ja mam pocit ze tu zbytecne vznikaji spory mezi temi co stavi, a co litaji a temi co maji teoreticke znalosti a tak dale. Ja mam treba kamarada co skoro nikdy zadny model nepostavil, ale ma vynikajici znalosti matematiky, fyziky, aerodynamiky, programovani, matematickeho modelovani, materialu a tak, a rad navrhuje a tak vzdy du k nemu pro radu kdyz chci udelat nejaky navrh, zkonzultovat profil, spocitat konstrukci, prevest napad do podoby planku a tak - a mam pocit, ze tady by byl brany jako nekdo kdo nema co radit, protoze netravi cas v dilne stavenim modelu. Pritom kdyby sem chodil, tak by mohl dat spoustu cennych rad, protoze ma znalosti, ktere treba clovek co postavi dokonalou maketu podle planu od Zirolliho nema a ani nepotrebuje. A nebo ten, kdo stavi dokonale makety zase tezko poradi s litanim, kdyz cas co jini travi na louce s erem stravi v dilne.
Tak me tu proste mrzi takove ty spory kdo je vetsi modelar a kdo ma do ceho co radit - kazdy muze poradit a navic sebevetsi znalosti a zkusenosti neznamenaji, ze nekdo druhy nahodou zrovna tohle nedela jinak a lip.
Proto je to tady diskuze, aby kazdy prispel svym nazorem - jinak bude v kazdem vlakne jen otazka a pak ticho, jak vsichni budou cekat az prijde nekdo zkusenejsi a fundovane odpovi

Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.