Myslim kalibraciu gyro senzorov tie co udrzuju copteru vo vodorovnom stave pocas self level modu niekde som tu cital ze sa pri kazdom odarmovani skalibruju znova.
Ano viem ze nebude coptera sediet na mieste ako priklincovana ale stve ma to ze po kazdom odarmovani sa chova inak lebo nikdy neodarmujes v presne tej istej polohe pohohe ako predtym.
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
Ano tam som ich kalibroval podla vodovahy no neviem zacinam si mysliet ze sa kalibruju aj pri odarmovani pretoze sa mi koptera chova skoro vzdy inak po odarmovani. Tak som to skusil odarmoval som v naklonenej polohe a ono "hoooops" coptera chcela letiet v naklone pribliznom ako bola pri odarmovani... Tak teda ako to vlastne je kalibruje alebo nekalibruje pri odarmovani? Ak nekalibruje preco potom chcela letiet v naklone?
Neviem, mne toto ani jedna doska nerobí a to od verzie FW1.4 po 1.6++. S takýmto správaním som sa stretol len u multiwii dosky. Ale zas na druhú stranu, ja SL mód veľmi nevyužívam. Skús po pripojení baterky chvíľu počkať a až potom armovať.
troiac píše:... Tak teda ako to vlastne je kalibruje alebo nekalibruje pri odarmovani? ...
Asi myslíš při zaarmování ("odjištění"). Mě to v1.4 dělala taky. Vždycky držela náklon jak byla při armování. Další verze nevím, přešel jsem kvůli tomu na jinou desku.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky už jen elektry, LMS Beckov
Asi myslíš při zaarmování ("odjištění"). Mě to v1.4 dělala taky. Vždycky držela náklon jak byla při armování. Další verze nevím, přešel jsem kvůli tomu na jinou desku.
Ano presne to mi robi i ked mam pocit ze nie vzdy este to budem testovat. Baterku mam vzdy uz chvilu zapojenu ked armujem.
ahoj lidi zacinam s kvadro a mam x525 a sehnal sem desku kk2.a nevim si rady..prohlizel sem videa a ruzne navody na instalaci a uvedeni do provozu .nekdo pise ze konektory od regulatoru + musim odstrihnout a na videu kazdy zapojuje konektory normalne neustrihle ..tak nevim komu mam verit.existuje nekde video cesky??jak na to??diky za radu Lada Brno
to je ten problem sehnal sem je na model bazaru bez oznaceni ale kdyz je pripojim na prijimac a zapojim i serva tak funguji bez problemu.takze asi s BEC. 30 A a podle vzhledu ...turnigy.(bohuzel sem musel setrit)
Tak pre istotu odpoj z nich červený (stredný) vodič zo servokáblikov, okrem prvého, ten napája dosku. Ide o to, že lineárne stabilizátory sa paralelne spájať môžu, ale pri spínaných je otázne, čo to spôsobí, preto je istejšie ich odpojiť.