DJI Mavic
Re: DJI Mavic
Mikake ale mas tam neake rusenie ci to nebude dovod
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
MarkAurel píše:Mikake ale mas tam neake rusenie ci to nebude dovod
neviiim, zkousel jsem i na jinych mistech a vsude to bylo podobneee... napise hlasky.. zacne vypadavat obraz.. ale vzdy to slo otocit a letet zpatky
-
duster1207
Jako první bych zkusil změnit místo létání ,může tam být zvýšené magnetické pole atd
-
duster1207
Rozhodne to nieje v poriadku, skus pripadne dji support co ti povedia ale zrejme ti ho daju poslat spat na reklamaciu.
Kluci, já se nestačím divit... Nezlobte se, ale já nechápu, proč něco tak malého, skladného rozšiřovat o takové nadstavby v podobě noh? Ochranu vrtulí také budete dávat?
Vždy't ho lze pouštět z ruky a přistávat do ní...
Zítra jedu s malým batohem lyžovat, mavic je v batůžku spolu se svačinou (a pro jistotu i s Marco Polo lokátorem (že, Petře...
), GoPro na přilbu, baterky mám kvůli teplu v kapse u mikiny a při představě, že bych s sebou ještě tahal nějaké kusy zahradních hadic, tablety, apod. mne tak trochu ta představa děsí...
Proti gustu žádný dišputát, samozřejmě, ale proč jste šli do Mavica a nevzali jste parametry lepšího Phantoma? Tam máte podvozek, lze si tam bez problémů uchytit placku na zobrazování a třeba dát i tažné a zahrádku...
Omlouvám se, ale nějak to nechápu
Mikake: Divné je, že jen 400m.... Já zatím letěl max. přes 2km, ale oba signály byly stále naplno... také bych se klonil k rušení.. Zkoušel jsi se podívat třeba přes wifi analyzer, co tam je okolo za 2,47 Wifi ?
Z.
Zítra jedu s malým batohem lyžovat, mavic je v batůžku spolu se svačinou (a pro jistotu i s Marco Polo lokátorem (že, Petře...
Proti gustu žádný dišputát, samozřejmě, ale proč jste šli do Mavica a nevzali jste parametry lepšího Phantoma? Tam máte podvozek, lze si tam bez problémů uchytit placku na zobrazování a třeba dát i tažné a zahrádku...
Omlouvám se, ale nějak to nechápu
Mikake: Divné je, že jen 400m.... Já zatím letěl max. přes 2km, ale oba signály byly stále naplno... také bych se klonil k rušení.. Zkoušel jsi se podívat třeba přes wifi analyzer, co tam je okolo za 2,47 Wifi ?
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
neco sem i googlil.. tak nevim
http://mavicpilots.com/threads/weak-tra ... gnal.2770/
zkousel jsem to zatim jen po praze... zlicin.. (ruznymi smery) prokopak.. zkusim jeste poodjet nekam uplne mimo civilizaci
http://mavicpilots.com/threads/weak-tra ... gnal.2770/
zkousel jsem to zatim jen po praze... zlicin.. (ruznymi smery) prokopak.. zkusim jeste poodjet nekam uplne mimo civilizaci
Tak Mavic půjde na reklamaci....
Byl jsem dnes, jak jsem psal, s Mavicem lyžovat (v Rokytnici je fakt nádherně - nahoře Slunce a pohled na mraky jako z letadla) a chtěl jsem vyzkoušet natáčet v režimu sledování...
Což o to, vše bylo ideální... Počasí, teplota někde -5, baterky se hřály v kapse mikiny na prsou, hezký holky všude kolem, krásně utažené sjezdovky. Ale...
Můj problém se samovolným stoupáním při zapnutém Downward position... Sotva jsem z ruky odstartoval a jal se zaměřovat synátora, Mavic nabral výšku kolem 50m. Nic proti, výhled to byl pěkný, ale hůř se z 50 m zaměřuje objekt pro sledování...
Tak jsem ho stahoval dolů, jak jinak než přes landing (normálně se mu dolů nechce), v 10 metrech knipl hore, vypnout landing, vypnout downward position, zapnout active track... a ouha... Při zapnutí active track nahlásí, že bez downward position ne-e, tak si je zapne a Mavic letí hore hlásaje na displeji, že je moc nízko...
Nakonec jsem se na to vykašlal, konzultoval se servisem a pošlu jim ho, ať si s tím poradí.. Snad do jarňáků něco vymyslí...
Zítra jedu do Rokytnice zas, ale jen s GoPro...
Máte někdo podobný problém?
Z.
Byl jsem dnes, jak jsem psal, s Mavicem lyžovat (v Rokytnici je fakt nádherně - nahoře Slunce a pohled na mraky jako z letadla) a chtěl jsem vyzkoušet natáčet v režimu sledování...
Což o to, vše bylo ideální... Počasí, teplota někde -5, baterky se hřály v kapse mikiny na prsou, hezký holky všude kolem, krásně utažené sjezdovky. Ale...
Můj problém se samovolným stoupáním při zapnutém Downward position... Sotva jsem z ruky odstartoval a jal se zaměřovat synátora, Mavic nabral výšku kolem 50m. Nic proti, výhled to byl pěkný, ale hůř se z 50 m zaměřuje objekt pro sledování...
Tak jsem ho stahoval dolů, jak jinak než přes landing (normálně se mu dolů nechce), v 10 metrech knipl hore, vypnout landing, vypnout downward position, zapnout active track... a ouha... Při zapnutí active track nahlásí, že bez downward position ne-e, tak si je zapne a Mavic letí hore hlásaje na displeji, že je moc nízko...
Nakonec jsem se na to vykašlal, konzultoval se servisem a pošlu jim ho, ať si s tím poradí.. Snad do jarňáků něco vymyslí...
Zítra jedu do Rokytnice zas, ale jen s GoPro...
Máte někdo podobný problém?
Z.
Zeby firmware bug? Niesom si isty, neskusis skalibrovat imu pripadne pockat na dalsiu aktualizaciu?
MarkAurel píše:Zeby firmware bug? Niesom si isty, neskusis skalibrovat imu pripadne pockat na dalsiu aktualizaciu?
Dělá to od začátku, firmwary už jsem zkoušel 3, calibroval jsem i senzory, i IMU. Zkusím tam dát ten nejnovější, zkalibruji IMU i kompas, ale jestli to bude stále, tak už to tam pošlu...
Jinak gratulace k P4 Pro+
Z.
No mam len P4pro nie + a zatial aj Mavica a zabudol som na zalohu P3pro 
P3 Pro i P4 jsem poslal dál, už bych to neulétal...
A Mavica si necháš?
Z.
A Mavica si necháš?
Z.
Já si Mavica nechávám, na kolo, na lyže (až se vychytá to samovolné stoupání) a do batohu k foťákům a ruční kameře je ideální... Pro primární natáčení je P4Pro někde jinde... 
Hezký večer,
Z.
Hezký večer,
Z.
tak dneska dokonce 1500m
asi to fakt bude nejaky ruseni.. vzdy to vetsinou pise kdyz se priblizim obydlenejsi casti.. (ale pritom jsem jeste nad loukou?!) cili je to normalni? je to muj prvni d r o n...