DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI Mavic

#691 Příspěvek od MarkAurel »

Mikake ale mas tam neake rusenie ci to nebude dovod
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
mikake

#692 Příspěvek od mikake »

MarkAurel píše:Mikake ale mas tam neake rusenie ci to nebude dovod

neviiim, zkousel jsem i na jinych mistech a vsude to bylo podobneee... napise hlasky.. zacne vypadavat obraz.. ale vzdy to slo otocit a letet zpatky :) jeste to teda muzu zkusit nekde na uplny samote
duster1207

#693 Příspěvek od duster1207 »

Jako první bych zkusil změnit místo létání ,může tam být zvýšené magnetické pole atd
duster1207

#694 Příspěvek od duster1207 »

MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#695 Příspěvek od MarkAurel »

Rozhodne to nieje v poriadku, skus pripadne dji support co ti povedia ale zrejme ti ho daju poslat spat na reklamaciu.
Zoolx

#696 Příspěvek od Zoolx »

Kluci, já se nestačím divit... Nezlobte se, ale já nechápu, proč něco tak malého, skladného rozšiřovat o takové nadstavby v podobě noh? Ochranu vrtulí také budete dávat? :-) Vždy't ho lze pouštět z ruky a přistávat do ní...

Zítra jedu s malým batohem lyžovat, mavic je v batůžku spolu se svačinou (a pro jistotu i s Marco Polo lokátorem (že, Petře... :-) ), GoPro na přilbu, baterky mám kvůli teplu v kapse u mikiny a při představě, že bych s sebou ještě tahal nějaké kusy zahradních hadic, tablety, apod. mne tak trochu ta představa děsí...

Proti gustu žádný dišputát, samozřejmě, ale proč jste šli do Mavica a nevzali jste parametry lepšího Phantoma? Tam máte podvozek, lze si tam bez problémů uchytit placku na zobrazování a třeba dát i tažné a zahrádku... :-)

Omlouvám se, ale nějak to nechápu :)

Mikake: Divné je, že jen 400m.... Já zatím letěl max. přes 2km, ale oba signály byly stále naplno... také bych se klonil k rušení.. Zkoušel jsi se podívat třeba přes wifi analyzer, co tam je okolo za 2,47 Wifi ?

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
mikake

#697 Příspěvek od mikake »

neco sem i googlil.. tak nevim
http://mavicpilots.com/threads/weak-tra ... gnal.2770/

zkousel jsem to zatim jen po praze... zlicin.. (ruznymi smery) prokopak.. zkusim jeste poodjet nekam uplne mimo civilizaci
Zoolx

#698 Příspěvek od Zoolx »

Tak Mavic půjde na reklamaci....

Byl jsem dnes, jak jsem psal, s Mavicem lyžovat (v Rokytnici je fakt nádherně - nahoře Slunce a pohled na mraky jako z letadla) a chtěl jsem vyzkoušet natáčet v režimu sledování...

Což o to, vše bylo ideální... Počasí, teplota někde -5, baterky se hřály v kapse mikiny na prsou, hezký holky všude kolem, krásně utažené sjezdovky. Ale...

Můj problém se samovolným stoupáním při zapnutém Downward position... Sotva jsem z ruky odstartoval a jal se zaměřovat synátora, Mavic nabral výšku kolem 50m. Nic proti, výhled to byl pěkný, ale hůř se z 50 m zaměřuje objekt pro sledování...

Tak jsem ho stahoval dolů, jak jinak než přes landing (normálně se mu dolů nechce), v 10 metrech knipl hore, vypnout landing, vypnout downward position, zapnout active track... a ouha... Při zapnutí active track nahlásí, že bez downward position ne-e, tak si je zapne a Mavic letí hore hlásaje na displeji, že je moc nízko...

Nakonec jsem se na to vykašlal, konzultoval se servisem a pošlu jim ho, ať si s tím poradí.. Snad do jarňáků něco vymyslí...

Zítra jedu do Rokytnice zas, ale jen s GoPro... :-)

Máte někdo podobný problém?

Z.
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#699 Příspěvek od MarkAurel »

Zeby firmware bug? Niesom si isty, neskusis skalibrovat imu pripadne pockat na dalsiu aktualizaciu?
Zoolx

#700 Příspěvek od Zoolx »

MarkAurel píše:Zeby firmware bug? Niesom si isty, neskusis skalibrovat imu pripadne pockat na dalsiu aktualizaciu?

Dělá to od začátku, firmwary už jsem zkoušel 3, calibroval jsem i senzory, i IMU. Zkusím tam dát ten nejnovější, zkalibruji IMU i kompas, ale jestli to bude stále, tak už to tam pošlu...

Jinak gratulace k P4 Pro+ :-) Nestihl jsem Ti napsat tam...

Z.
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#701 Příspěvek od MarkAurel »

No mam len P4pro nie + a zatial aj Mavica a zabudol som na zalohu P3pro :D
Zoolx

#702 Příspěvek od Zoolx »

P3 Pro i P4 jsem poslal dál, už bych to neulétal... :-D

A Mavica si necháš?

Z.
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#703 Příspěvek od MarkAurel »

P3pro a mavic pojdu prec, P4pro ostava :)
Zoolx

#704 Příspěvek od Zoolx »

Já si Mavica nechávám, na kolo, na lyže (až se vychytá to samovolné stoupání) a do batohu k foťákům a ruční kameře je ideální... Pro primární natáčení je P4Pro někde jinde... :)

Hezký večer,

Z.
mikake

#705 Příspěvek od mikake »

tak dneska dokonce 1500m :) asi to fakt bude nejaky ruseni.. vzdy to vetsinou pise kdyz se priblizim obydlenejsi casti.. (ale pritom jsem jeste nad loukou?!) cili je to normalni? je to muj prvni d r o n...

1500m mavic.jpg
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“