vybavení tracy od svora
Ja zvladl na kridlech dve chybky - nalepil jsem stredovy preklizkovy zebro a nezbrousil pred tim ukos. takze jsem zas ozizlaval raspli preklizku do ukosu a rozhoupavam se k prelepeni druhou vrstvou 1mm zebirkem. Druha chybka bylo nalepeni preklizkovych uhelniku mezi siroke nosniky na strednich kridlech namisto do usi - tam tloustka preklizky a smrkovy listy byla stejna a do stredniho kridla s sirsim nosnikem to melo jit sejdrem. No co clovek neudela hlavou, to musi dohnat brousenim a rezanim. O vikendovych nocich uz snad pujde do kabatku - nakonec jsem koupil cerveny a bily obyc. oracover (na transparentni nemam drzost)
Kdo lepí modely vteřiňákem, tomu nevezmou otisky prstů.
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=229&amode=
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=229&amode=
Já nemám nas transparent taky odvahu
Takže to zatím vypadá, že bude shora modro-bílá a zespoda červená. Zatím mám jen bílej Oracover další barvy se chystám teprve zajet koupit, ale nějak se mi nechce do Práglu a poštou by se to dost prodražilo.
Takže to zatím vypadá, že bude shora modro-bílá a zespoda červená. Zatím mám jen bílej Oracover další barvy se chystám teprve zajet koupit, ale nějak se mi nechce do Práglu a poštou by se to dost prodražilo.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Jasně je to větroň. Nebo nějaký Turnigy třeba zde http://www.hobbyarena.cz/inshop/scripts ... ageindex=1 .
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Problém je že furt nemám motor
Ještě dotaz potahoval jsi už s nalepenou VOP a SOP, nebo jsi je potáhnul a pak nalepil?
Připadá mi jednodušší nejdřív potáhnout VOP a SOP a pak je teprva přilepit. (Samozřejmě v místě lepení odstranit potah tak jak se to dělá u ARF stavebnic)
Ještě dotaz potahoval jsi už s nalepenou VOP a SOP, nebo jsi je potáhnul a pak nalepil?
Připadá mi jednodušší nejdřív potáhnout VOP a SOP a pak je teprva přilepit. (Samozřejmě v místě lepení odstranit potah tak jak se to dělá u ARF stavebnic)
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
-
were
- Kontaktovat uživatele:
kroxigor píše:Ještě dotaz potahoval jsi už s nalepenou VOP a SOP, nebo jsi je potáhnul a pak nalepil?
Ja bych volil postup SOP nejdriv poradne bytelne zalepit a potahnout az pri potahovani trupu, VOP potahnout samostatne a pak odstranit potah na lepene casti (nebo ji rovnou vynechat) a prilepit az po potazeni.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Jojo napřed jsem to potáhnul a pak teprve přilepil, samozřejmě v místě slepení jsem odstranil fólii. Přesně jak píšeš.kroxigor píše: Ještě dotaz potahoval jsi už s nalepenou VOP a SOP, nebo jsi je potáhnul a pak nalepil?