Azy píše:hasič nejsem pracuji ve státní složce která není moc zmoňována to vězení ví to tady skoro každý který patří k RC Manii tak co, aproč jsem řvaly???? protože kdykoliv se něco děje první komu šahají na prachy nám asi tak za svoje l=ta služby už mi stát plat snížil cca o 5O% a te´d dalších 10% to je trochu moc nemyslíš
Zmiňoval ses o hasičích, tak jsem to z toho asi blbě vydedukoval.
Poslední firma, ve které jsem dělal, mi také místo ročních prémií snížila základ - a to byla soukromá a prostě nebyly kšefty, nebylo z čeho platit, případně visely pohledávky u někoho, kdo neměl z čeho platit. Když jsem nabyl dojmu, že si za obdobnou práci jako OSVČ vydělám víc (navzdory tomu státnímu výpalnému), odešel jsem. Za mě tam nastoupil kluk, jehož nástupní plat byl zhruba o třetinu nižší, ve srovnání s mým nástupním platem před několika lety - a ještě se u toho tvářil spokojeně.
Pokud se ti nelíbí, co děláš a za kolik děláš, nemusíš to dělat, můžeš jít dělat něco jiného, co ti bude víc vyhovovat. Je pravděpodobné, že se najde někdo, komu budou podmínky, za kterých ty pracuješ teď, vyhovovat. Pokud se nenajde, asi bude třeba změnit ty podmínky - ale to tebe v tu chvíli už zajímat nemusí, protože budeš dělat něco jiného někde jinde.
Pořád nechápu, co a jak na tom má změnit čtyřicet tisíc uřvanejch lidí, demolujících vchod jednoho ministerstva.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...