lubo1 píše:JENDA01 píše:K tej cene. Mal som MC12 - stála ma u Pelikánov v sade pod 7 litrov, FC16ka stála okolo 8, FC18 asi 30, FC28 tesne pod 40, Za Eclipsu som nechal u Pelikánov ... okolo desiatky, nepametám presne.
Dobré rádio za 4,5? no keby si trošku pritlačil okolo šiestich bolo u Pelikánov Evo9.
V dnešnej dobe už trošku out, ale za tie prachy??
Ešte ma napadá jedna "vada" - neviem, či to Palik vyriešil - prenos trimov cez voľný mix - ak soi chcel dať z neakého dôvodu dve servá na jeden knipel... To mi u origo softu tiež chýbalo - žiaden voľný mix neprenášal trim.
Ahoj ,
ECLIPSE stála dokonce vic než 10 tisíc. ale to se prodávala v sadě. Ale chtěl bych se vrátit k tvým -nárokům -
Já jsem za tuhle dal 3-měsíční platy:
Ta cena není nikdy adekvátní. Na každý novince se obchodníci snaží trhnout co se dá. A tenkrát to byla novinka .Dělají to tak obchodníci na celém světě.Měl jsem před tim MC-12. A nechal jsem se -ztrhnout -
propagací jak je dokonalá (přečti si někde v modelářských časopisech té doby prodejní inzerci.) Dokonce dostala nějakou cenu na výstavě MODEL HOBBY .Pak jsem zjistil že bez osazení spínačema je de fakto k nepoužití. A když jsem si je chtěl koupit tak měly hodnotu celý vysílačky Jeden 400-500kč. Vídíš na tom něco adekvátního?
Jenda