www.helimania.cz - nikdy více !!!
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Tak už naposled:
1. Objednávku jsem poslal v úterý odpoledne, žádná odezva a uvedená konečná cena, pouze robotem odeslaný mail, že mou objednávku přijali...o ceně ani slovo.
2. Proforma faktura přišla dnes dopoledne (tedy po DVOU dnech...) a teprve tam jsem se dozvěděl, co budu platit. Účtovat si doběrečné, když jim peníze pošlu předem a ještě nemám záruku, že mi něco pošlou) je sprosťárna a nenažranost ať si o tom myslí kdo chce co chce.
Takže teprve dnes jsem se dozvěděl, co bych měl zaplatit...proto jsem to zrušil.
Do této chvíle mi přišlo asi 15 mailů, kde se mnou odesílatelé souhlasí. Docela je chápu, že po zkušenostech s některými lidmi na tomto fóru sem nechtějí psát svoje názory. Ale já vidím, že můj názor na Helimanii není osamocený a to jsem rád.
Výsledkem všech invektiv vůči mně je vlastně velmi pozitivní reklama pro Helimanii, což snad Helimanie ocení a bude morálním vítězem... Já mám svou zkušenost a tu jsem chtěl sdělit a varovat ostatní blbce, jako jsem já. Aspoň vidíte, jak jste všichni chytří a prozíraví (kromě několika normálních lidí) a podepřeli jste si svůj mindrvertichkaitsproblém.

1. Objednávku jsem poslal v úterý odpoledne, žádná odezva a uvedená konečná cena, pouze robotem odeslaný mail, že mou objednávku přijali...o ceně ani slovo.
2. Proforma faktura přišla dnes dopoledne (tedy po DVOU dnech...) a teprve tam jsem se dozvěděl, co budu platit. Účtovat si doběrečné, když jim peníze pošlu předem a ještě nemám záruku, že mi něco pošlou) je sprosťárna a nenažranost ať si o tom myslí kdo chce co chce.
Takže teprve dnes jsem se dozvěděl, co bych měl zaplatit...proto jsem to zrušil.
Do této chvíle mi přišlo asi 15 mailů, kde se mnou odesílatelé souhlasí. Docela je chápu, že po zkušenostech s některými lidmi na tomto fóru sem nechtějí psát svoje názory. Ale já vidím, že můj názor na Helimanii není osamocený a to jsem rád.
Výsledkem všech invektiv vůči mně je vlastně velmi pozitivní reklama pro Helimanii, což snad Helimanie ocení a bude morálním vítězem... Já mám svou zkušenost a tu jsem chtěl sdělit a varovat ostatní blbce, jako jsem já. Aspoň vidíte, jak jste všichni chytří a prozíraví (kromě několika normálních lidí) a podepřeli jste si svůj mindrvertichkaitsproblém.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
pucmeloud:
Schválne som sa tam teraz pozrel a cena poštovného a balného (aj s tými 36 KČ) je uvedená na úvodnej stránke eshopu, tak o čo ide ??? Priznaj sa, že si si to neprečítal a teraz sa tu zbytočne strapňuješ
Ak by si si to prečítal, ušetril by si tie dva dni a mohol by si hneď odísť a objednať inde. Aspoň tak to robím ja...
Schválne som sa tam teraz pozrel a cena poštovného a balného (aj s tými 36 KČ) je uvedená na úvodnej stránke eshopu, tak o čo ide ??? Priznaj sa, že si si to neprečítal a teraz sa tu zbytočne strapňuješ
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
ja to beru, ale vem si, ze nekde (chapu, ze ted bude vetsina namitat, proc si to nekoupim tam, protoze to tam nemaj, to uznavam) zaplatim prevodem predem a postovny me vyjde na 29 Kc, tady zaplatim predem a postovny me vyjde na 125 Kc, ale ten vyrobek nebude o 96 Kc levnejsi (samozrejme to beru u takhle levnejch veci)
EDIT: samozrejme beru v potaz, ze mi je jedno jak dlouho to potrva a kdo mi to doda
EDIT: samozrejme beru v potaz, ze mi je jedno jak dlouho to potrva a kdo mi to doda
Naposledy upravil(a) Rajny dne čtv 22.01.2009 20:49, celkem upraveno 1 x.
Pucmeloud píše:
Nevěšej nám bulíky na nos. Hned na první stránce je napsáno, jak je realizována doprava a za kolik. A v košíku to máš taky.
Čím více se snažíš helimanii nasadit psí hlavu, tím pevněji ti přirůstá.
Je tak těžké přiznat, že jsi se seknul?
zdzd píše:Pucmeloud píše:
Nevěšej nám bulíky na nos. Hned na první stránce je napsáno, jak je realizována doprava a za kolik. A v košíku to máš taky.
Čím více se snažíš helimanii nasadit psí hlavu, tím pevněji ti přirůstá.
Je tak těžké přiznat, že jsi se seknul?
Nema to smysl.
Já bych řekl, že ať se tady kdokoliv snaží říct co chce, tak on si stejně bude mlít tu svou. A s těma lidma co tady nechtějí říct svůj vlastní názor, tak to mi připadá dost ubohé. Nechápů proč by se jim jako něco mělo stát, tady nejsme na kubě, kde se svoboda slova trestá.
Nepříjde mi to jako rovné jednání od tebe. Pokud vím, tak se ti cena zobrazuje po celou dobu trvání. A to doběrečné je napsané v podmínkách. Nechápu proč se tady snažíš očernit jeden z nejlepších šopu na heliny. Zbytečné se rozčilovat.
Nepříjde mi to jako rovné jednání od tebe. Pokud vím, tak se ti cena zobrazuje po celou dobu trvání. A to doběrečné je napsané v podmínkách. Nechápu proč se tady snažíš očernit jeden z nejlepších šopu na heliny. Zbytečné se rozčilovat.
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
Takže radši neřeknu nic, než abych projevil svůj názor? Tak pokud mu měly důvod psát, tak asi nebyli spokojeni se službami. A tím pádem by měl víc argumentů, pro to co píše. Ale tady radši lidi útočí rádoby ze zálohy
welcome to the czech republic.
Naposledy upravil(a) Gidy dne čtv 22.01.2009 22:11, celkem upraveno 1 x.
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.