pokúšam sa zistiť,prečo som vo štvrtok zase rozmlátil model.video z paluby je medzi videami.
pri prehliadaní telemetrie som nenašiel nič čo by to vysvetľovalo-signál v norme,výškovku som ťahal a aj tak totálka.po príchode som však našiel rozpojený konektor batéria-regulátor a na telemetrii- RSSI nebolo na nule,je pravda že logovanie mám na bezpečnostnom spínači motoru a hneď po náraze som blokoval plyn,pričom samozrejme vyplo logovanie.
riešenie--pomocou pomocného kanálu ovládaného bezpečnostným spínačom plynu,som nadstavil spomalenie v jednom smere.log.spínač vypne až po "dojazde"do krajnej polohy.logovanie je riadené týmto log.spínačom.
možno to nieje najednoduchšie riešenie ale dúfam,že bude info aj v takomto prípade
nejaké námety pre vývojarov openTX
nedalo by sa urobiť aby logy boli zobrazované ako uzavreté celky,bez spojovacích čiar medzi jednotlivými blokmi??
do logov by nebolo možné zapisovať aj čísla zvukových hlášok ,či som niečo neprepočul??
nedalo by sa v logoch spustiť niečo ako spätná simulácia letu s vybranými hodnotami
rozbitý model mrzý,a chcem vedieť prečo,z pátrania nevylučujem ani to,že som vytuhol ja v krízovke,bol to druhý FUNTIC tohto roku druhý-prvý +-14 hod letu,druhý 19,5 hod.miesta nehôd sa javia v istom úseku-nielen s týmto vysielačom,ale aj iným sa mi podarilo mať totálku v tom úseku.
neistota je strašne deprimujúca.sorry za sloh
PS:čo znamená v logoch SWR