Lehce shrnu dnešní progress u Vikiga2E : ty šroubky co se dodávají s KPG Kontronic 5,2:1 jsou opravdu ale opravdu parodie. Tak byly nahrazeny M3 s kulovou hlavou a pro imbus. Koupil jsem 10mm dlouhé a tak jsem je zkracoval, tak aby lícovali s vnitřním čelem motoru NEU 1115. Klepal jsem si na čelo, proč Dalibor kontroluje na soustruhu a na hodinkách souosost pláště motoru a konverzního čela k převodovce KPG. Byl jsem totiž rozmazlenej z motoru HET, kde domeček ložiska lícoval s vnitřním průměrem otvoru v konverzním čelu. Tady nic takového nehrozí a musí se lícovat.

. No nic v práci mám soustruh a tak to v pondělí vystředím. Pastorek už mám přilepenej a lepení bylo už rutina. Co mě dostalo, že hřídelka motoru NEU je 5mm a je zbroušená na 3.17mm, tedy ložiska jsou už dost robusní a snad i základ dlouhé životnosti než pidi na 3.17mm. To samé je i u NEU 1112/2D/ který jsme montovali do JIBE F5D pro mladýho.
Mám už zalepenou motorovou přepážku. Lepím nejdřiv kvalitním vteřiňákem bodově , tak aby kužel lícoval s trupem. Potom to proleju vteřiňákem a nechám zaschnout. Potom osvědčeným UHU ENDFEST 300 udělám koutový spoj. Schne to kurevsky dlouho, ale je to držák.
Kabinka už není imitace olepená bílou folií ale je už stříknutá na bílo ( obroušená 1000vkou, plnič a barva ).
PS. Připadám si jako debil. Dělám si to sám a pracuju rukama...
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...