maroslong píše:..............
Asi bych v tomto případě už verzi S+V místo křidélek úplně opustil a neřešil to. Celý efekt toho ušetřeného serva se ztratí, protože rozříznutím křídla a novým lepením tomu přibude cca hmotnost toho jednoho křidélkového serva. Z toho co mám s něčím podobným nalétáno já, tak vždy vyplynulo, že S+V je horší kombinace než křidélka +V.
Zkusil bych možná už jenom porovnat výhody jednoho a dvou serv v křídle. Je to hodně malé, takže cokoliv z toho bude trčet ven (náhon flaperonu, servo) bude dost ztráta. (Pokud nepředpokládám, že by jste tam dokázali dostat RDS. To by byla bomba
K tomu "T" kolíku - mám v současnosti osazené 3ks tohoto provedení, polského výrobce ( EDGE). Super provedení křídla, velmi dobrý trup, ocasky jsem od něj neviděl......, žalostný "T" kolík. Z těch tří se mi čtyři podélně rozlepily během padesáti hodů
Ale když to funguje, tak je to znát. Prostě se prodlouží to rameno otočky, asi by se to dalo snadno dopočítat i na výslednou rychlost po odhozu.
No, maximálně Vám fandím. Nenechte se ukecat na řešení typu: " Ale když dáš levnější tkaninu, ušetříš padesát procent ceny a výkon klesne jenom o 2% ......" atd.
Přimlouval bych se za maximální šetření hmotnosti bez ohledu na cenu, dotažení celkového provedení i v detailech ( mělo by to vypadat perfektně i pohledově, povrchovka) a myslím, že nebude vůbec problém to prodávat, pokud budete chtít to prodávat