Před chvílí jsem se vrátil. A fakt nejsem zklamanej. Nešel jsem primárně nakupovat (i když jsem samozřejmě byl připravený, že tam nějaké peníze padnou-a padly

). Vždyť kde jinde můžete takhle pokupě vidět výtvory kolegů modelářů třeba i z těch odborností, se kterými se běžně nepotkáváte? Prohlédnout si zboží, které vás třeba zajímá, ale na modelářských prodejnách třeba běžně není a rozmýšlíte se o jeho koupi? Já byl třeba u vytržení z miniaturních papírových modelů letadel WW-I a vlastně ze všech tam prezentovaných "papíráků", to mi fakt padla čelist, na druhou stranu nádherný stroje Great War Cirkusu, osahal jsem si nového Graupnera, moc se mi líbila frézovaná stavebnice ŠK-38 (to jsem musel hodne pevně svírat peněženku, abych si jí rovnou nenesl domů, protože stavbu tohohle modelu plánuju už delší dobu, jen bych rád větší rozpětí), popovídal jsem si u historiků z klubu SAM (a dostal chuť si nějakého historika v některé z elektrokategorií postavit)... No a ve finále jsem v "hračkářské" části neplánovaně pořešil alespoň část vánočních dárků pro děti. Takže pro mne to fakt nebyly ztracené 2-3 hodiny.
Jasně, ta plocha vyhrazená modelařině je malá, ale to je dané spíš zájmem vystavovatelů-pořadatel veletrhu to nedělá jako charitu a když holt výstavní plochu nezaplní modelářští výrobci a dodavatelé, tak k tomu přilepí kočárky a pod.
Co mi překvapilo, tak že u sekce lodních modelářů to snad všechno byli kolegové z Německa-to u nás fakt není v tomhle oboru modelařiny nikdo, kdo by byl ochotný se tam pochlubit svou prací? Možná se pletu, ale český popisek u modelu jsem tam fakt nezahlédl.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...