shake13 píše:zdzd píše:Špičkoví piloti se Spektrem létají hlavně kvůli sponzoringu.
Neviem, ci by si niekto dovolil lietat takymto stylom:
http://www.youtube.com/watch?v=VJO0bGRwK1Q
keby neveril v bezpecnost Spektra. Ja ani za peniaze.
Špičkový piloti takovýhle blbosti co řešíš Ty, neřeší.
Jenom okolo mne to o čem vím já sám. Ne že jsem si přečetl jak nějakej Tonda (pardon za jméno - nikoho bych se nerad dotkl.) zbuchnul na pazoury, a mohla za to DX yz ...
Můžeš mi třeba vysvětlit, jak je možný že Ti příde nový rádio (Dx8) , něco doma na tom nastvíš, malinko přes tři hodiny (vysílací hodiny - né vkuse = normálního provozu ) ti rádio drží a najednou rádio nejde zapnout? Ze servízu přišlo vyrozumění, že rádio mělo špatnej soft a že prý je to neopravitelné, poslali novou. Jistě příjemné, škoda na modelu nevznikla tak co to řešit ....... ale asi bych s tou novou byl tokovej "trošku nejistej" Mimo jiné kamrád trošku teď lituje že kupoval.
-
Jak je možný že nový rádio v Heliprogramu (Dx8 - né ta první = jinej majitel) pro mechaniku hlavy H1 ( vrtulník) posílá + hodntu trimu na kanál serva klopení odpovídající zhruba třem kliknutím do trimu? (v letadlovym programu nic, v heli programu pro ccpm120° také nic ..... jen ta hlava H1 ... nějak nefachá. Reklamace .....
A pak osobně znám ještě jednu novou Dx7(s - ale tím značením si nejsem jistý) kerá je mírně "pošahaná". K tomu nenapíšu víc, protože je to zatím v zervízu. Závada se zdá být ale také v programu. Ale to nerad předbíhám.
A to sou defkato nový rádia.
No věřit mi to nemusíš, to je jasný ale já alespoň vím, které rádio si nekoupím. Teda od spektrumu maximálně tak Dx6i - páč to bylo rádio, na které jsem osobně neslyšel sebenší podloženou výtku - maximálně že někomu nestačili kanály