Ktoru z tychto troch vysielaciek?

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

Re: Ktoru z tychto troch vysielaciek?

#46 Příspěvek od OPR »

shake13 píše:
zdzd píše:Špičkoví piloti se Spektrem létají hlavně kvůli sponzoringu.

Neviem, ci by si niekto dovolil lietat takymto stylom:
http://www.youtube.com/watch?v=VJO0bGRwK1Q
keby neveril v bezpecnost Spektra. Ja ani za peniaze.

Špičkový piloti takovýhle blbosti co řešíš Ty, neřeší. :) A kor Tareq. Promiň ale to co jsi napsal spíš podtrhuje ...... to proč spektrum ne... :)

Jenom okolo mne to o čem vím já sám. Ne že jsem si přečetl jak nějakej Tonda (pardon za jméno - nikoho bych se nerad dotkl.) zbuchnul na pazoury, a mohla za to DX yz ...

Můžeš mi třeba vysvětlit, jak je možný že Ti příde nový rádio (Dx8) , něco doma na tom nastvíš, malinko přes tři hodiny (vysílací hodiny - né vkuse = normálního provozu ) ti rádio drží a najednou rádio nejde zapnout? Ze servízu přišlo vyrozumění, že rádio mělo špatnej soft a že prý je to neopravitelné, poslali novou. Jistě příjemné, škoda na modelu nevznikla tak co to řešit ....... ale asi bych s tou novou byl tokovej "trošku nejistej" Mimo jiné kamrád trošku teď lituje že kupoval.
-
Jak je možný že nový rádio v Heliprogramu (Dx8 - né ta první = jinej majitel) pro mechaniku hlavy H1 ( vrtulník) posílá + hodntu trimu na kanál serva klopení odpovídající zhruba třem kliknutím do trimu? (v letadlovym programu nic, v heli programu pro ccpm120° také nic ..... jen ta hlava H1 ... nějak nefachá. Reklamace .....

A pak osobně znám ještě jednu novou Dx7(s - ale tím značením si nejsem jistý) kerá je mírně "pošahaná". K tomu nenapíšu víc, protože je to zatím v zervízu. Závada se zdá být ale také v programu. Ale to nerad předbíhám.

A to sou defkato nový rádia.
No věřit mi to nemusíš, to je jasný ale já alespoň vím, které rádio si nekoupím. Teda od spektrumu maximálně tak Dx6i - páč to bylo rádio, na které jsem osobně neslyšel sebenší podloženou výtku - maximálně že někomu nestačili kanály :) - ale to je jinej problém. :wink:
silcom

#47 Příspěvek od silcom »

U kamaráta DX8 hneď za nova mal zlé poťáky - odoslané na reklamáciu v záruke. Nie veľmi dobrý začiatok. :!:
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Polynom »

měl jsem obrovské problémy se všemi zmíněnými systémy včetně Futaby. Mě se zdá, že je to o štěstí na jaký výrobek zrovna kápneš. Aktuálně lítám Hotta MX20 přenosově bez problému, napětí a signál není špatná informace. Je to v F3B často na hranici viditelnosti s 3m érem.

jsem (ok, teď už asi byl jsem) zarytej Futabista . Oproti Futabě je Graupner hnusná plastová sra... polepená tavným lepidlem napájená 4ma tužkama. Programování je úplná šílenost (pro futabistu) což je samozřejmě problém můj a né vysílače ale některé věci jsou nelogické. Jinak doporučuju, padne do ruky a je krásně lehká
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od BOSS8 »

Řeknu asi tolik ..... Futaba
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
silcom

#50 Příspěvek od silcom »

Polynom píše:Oproti Futabě je Graupner hnusná plastová sra...

Polynom, neviem teda čo za verziu MX-20 máš a či si ju náhodou nekupoval v Libuši u číňana..
Nechápem, prečo píšeš voloviny tipu "plastová sra... polepená tavným lepidlom".
Niekto z nás asi nevie čo je tavné lepidlo, pretože ja som otvoril svoju MX-20 a odfotil črevá. A fíha, po tavnom lepidle ani stopy. To, že sú tam papierové pásky mne osobne vôbec neprekáža, naopak. Keď Ti prekážajú plastové obaly tak fajn, je to vec vkusu a povedzme si aj peňazí. Takže by som aspoň v tvojom prípade očakával, že tu napíšeš, že vlastníš tip-top rádio typu Jeti DC-16 a podobne. Ale takto si dávaš sra.. akurát sám sebe vieš kam.. :!:
130920122359.jpg
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od vitousek »

To je MX-20 ?
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
zdzd

#52 Příspěvek od zdzd »

silcom píše:
Polynom píše:Oproti Futabě je Graupner hnusná plastová sra...

Polynom, neviem teda čo za verziu MX-20 máš a či si ju náhodou nekupoval v Libuši u číňana..
Nechápem, prečo píšeš voloviny tipu "plastová sra... polepená tavným lepidlom".
Niekto z nás asi nevie čo je tavné lepidlo, pretože ja som otvoril svoju MX-20 a odfotil črevá. A fíha, po tavnom lepidle ani stopy. To, že sú tam papierové pásky mne osobne vôbec neprekáža, naopak. Keď Ti prekážajú plastové obaly tak fajn, je to vec vkusu a povedzme si aj peňazí. Takže by som aspoň v tvojom prípade očakával, že tu napíšeš, že vlastníš tip-top rádio typu Jeti DC-16 a podobne. Ale takto si dávaš sra.. akurát sám sebe vieš kam.. :!:
130920122359.jpg

Řekl bych, že konstruktér moc citu pro věc nepobral. Vypadá to, mírně řečeno, poněkud neuspořádaně...

Znám příjemnější pohledy do střev.

http://zd.wwwcity.cz/07-Vnitrek.jpg

http://zd.wwwcity.cz/FX30-pot.jpg
Hunger

#53 Příspěvek od Hunger »

Zdeňku já ti nevim.. tohle nejsou střeva, ale další zadní kryt...

Na Futabě mě vadí ta jejich slavná baterka.. a to že nemá telemetrii, já čekám na jeti DS 16 a pokud to nedají do pořádku jako že asi ne, tak beru Grapnera u nás ho mají 2. Programování mi přijde velmi dobré a do ruky sedí pěkně. Lítají na pěkné štreky kam až já už nevidím... a bez sebemenšího problému.
Naposledy upravil(a) Hunger dne čtv 13.09.2012 17:12, celkem upraveno 2 x.
"Šmirgl to jistí!"
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Fenius »

shake13 píše:
zdzd píše:Špičkoví piloti se Spektrem létají hlavně kvůli sponzoringu.

Neviem, ci by si niekto dovolil lietat takymto stylom:
http://www.youtube.com/watch?v=VJO0bGRwK1Q
keby neveril v bezpecnost Spektra. Ja ani za peniaze.

Prosím ťa a mohol by si sem napísať, s čím lieta teraz?
shake13

#55 Příspěvek od shake13 »

Fenius píše:Prosím ťa a mohol by si sem napísať, s čím lieta teraz?

No ak vies napis, na tom videu ma v rukach DX 7 ak sa nemylim. A dlho predtym lietal len s tymto radiom.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od jyrry »

píše:Ahojte, potreboval by som poradit, ktoru z tychto troch vysielaciek kupit. Xxxxxx xX, Yyyyyyy Yyy, ZZzzZ ZzzZ ....

Zacinam mit dojem ze sem takove otazky pisi lidi kteri se ukrutne nudi v kanclu, pripadne provokateri, kteri se tesi na dalsi kolo neverending story typu "jake radio"....
Docela zabavne je i to, ze bitva zuri od 8:43 a ze se do ted stacily naskladat 4 stranky ... tedy v dobe, kdy kazdy slusny clovek je v praci ... nebo tu mam spoooustu kolegu co taky sedi u NC a tu a tam vymeni plech ...
:-D
jyrry.webnode.cz
OPR
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od OPR »

Fenius píše:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/488223_325967467499469_1019046399_n.jpg

To je bohužel nic nevypovídající fotka. To je jako kdyby vedlé tý 700 DFC blbosti měl položený koště. Vsadím se že i tak by se našel někdo kdo by tím to éro šmrdlal a prohlašoval jakej to má bezva (jednoduchej) soft. :)
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Fenius »

Ty máš dnes fakt nejaký zlý deň.
Naposledy upravil(a) Fenius dne čtv 13.09.2012 20:11, celkem upraveno 2 x.
zdzd

#60 Příspěvek od zdzd »

Hunger píše:Zdeňku já ti nevim.. tohle nejsou střeva, ale další zadní kryt...

Jasně, ale má to řád a pod krytem je jedna deska. Nicméně rozebírat to nebudu.
Odpovědět

Zpět na „Výběr vysílače“