Čína-Rabbit Flight Controller

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Odpovědět
Zpráva
Autor
Troll

Re: Čína-Rabbit Flight Controller

#46 Příspěvek od Troll »

johny107 píše:No zacina sa mi to taktiez lubit..Len kde prosim pekne najdem ovladac pre Win 7 ??

Když dodáš mail, bude i ovladač :wink:
eleven
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od eleven »

To je parádní a hlavně za rozumné kačky...! začnu šetřit .. :wink:
Boby110

#48 Příspěvek od Boby110 »

Ahoj Trolle,a je to tady. :D Na stole mi leží Rabbit, dnes jsem ho vyzvedl na poště. Má to gyra, baro, akcelerometry,ultrazvuk a je to moooc čanany.
Ale co teď.
Jo jo, já vím vše už bylo řečeno :)
rabbit3m.jpg
Naposledy upravil(a) Boby110 dne pát 13.04.2012 1:34, celkem upraveno 2 x.
Boby 110, OK2BOW
johny107

#49 Příspěvek od johny107 »

Tuto to vyzera ze nieco muso selhat..: http://www.youtube.com/watch?v=b-a9acHz ... ure=relmfu
Inak ma zaujimalo co to je za procesor na tej doske,uz len kvoli vstupom a vystupom,co ta doska v sebe ma..Nedocital som sa uz vobec,iba ze ma 50MHz,co je asi vyhoda no ked som blizsie pozrel na foto dosky,tak procesor,resp jeho oznacenie poskrabane..Uzasne to riesia..
Boby110

#50 Příspěvek od Boby110 »

Tak jsem nastavil Králíka v aplikaci na PC podle návodu, ale něco je ještě asi špatně, protože se mi neroztočí motory. Poradíte někdo.
Boby 110, OK2BOW
martinre
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od martinre »

Boby110 píše:Tak jsem nastavil Králíka v aplikaci na PC podle návodu, ale něco je ještě asi špatně, protože se mi neroztočí motory. Poradíte někdo.

Rabbita nemám, ale u ostatních desek se musí odarmovat motory, aby se roztočily.
Troll

#52 Příspěvek od Troll »

A svítí ti druhá LEDka ? Pokud ne , nemáš načten signál z rádia a pak to neběhá. Po zapnutí , když tam probíhá test senzorů ( to zuřivé blikání LED :) ) musíš taky pohnout některou pákou na vysílači aby si to očichalo i signál z rádia. Pak to teprve jde odarmovat a poletí to. :)
Boby110

#53 Příspěvek od Boby110 »

Ahoj tak jsem na to nakonec laborováním přišel. A je to přesně jak píše Troll, byl jsem líný pohnout páčkou na vysílači a tak mi králík nedal výzvu na od-armování.
Byl sice vítr ale léce to moc pěkně. Měl jsem jedno trochu tvrdší přistání (ale jen tak jemně), a hned po tom se přestal točit jeden motor. Vyměnil jsem ho za nový, chvíli to letělo a pak zase ten motor.
Vyměnil jsem ESC za nový, a chvíli to letělo a zase vysadil ten motor. Pak už mi vysazoval ten motor i na stole bez vrtulí. Vyměnil jsem aku a chodí to perfektně.
Vrátil jsem původní motor a ESC a vše je v pořádku.
Závada nesouvisela s tvrdším přistáním, (to byla náhoda), ale prostě už byla slabá baterka. Což se projevilo při vyšším odběru pouze na regulátoru,
ze kterého napájím (BEC) ,,králíka".
Boby 110, OK2BOW
Troll

#54 Příspěvek od Troll »

Zkoušel jsi ten sonar? Jak funguje? A co automatické přistání ? Někde jsem četl, že ty sonary ve stavebnici nejsou nic moc. Na tom mém byl sonar koupen zvlášť a všechno celkem funguje.
madbull

#55 Příspěvek od madbull »

sonar dobra vec,ale nikde jsem nevidel kde by k tomu prodavaly to gps.kolik tak bide stat a popripade jake k tomu dokupujou?
nerušit...bastlím :-)
volente
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od volente »

F 104 je můj sen
siki
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od siki »

Možná je ještě příliš brzy, ale dá se už nějak porovnat Rabbit a MultiWii? Stále tak nějak váhám, co dát do svého coptera místo hobbyking řídící desky.
Šiki
johny107

#58 Příspěvek od johny107 »

Tiez o nej rozmyslam,no nejak sa vypredali,takze mame po ptakach.Multiwii su neni spatne dosky, keby nemal rabit tieto vyhody co ponuka, tak berem kludne Crius multiwii.
Ku kk doske s ktorou som zacinal sa budem velmi tazko vracat.
Troll

#59 Příspěvek od Troll »

siki píše:Možná je ještě příliš brzy, ale dá se už nějak porovnat Rabbit a MultiWii? Stále tak nějak váhám, co dát do svého coptera místo hobbyking řídící desky.
Šiki

Něco málo jsem nalétal s Rabbitem a docela dost s Wii. Na pořádné porovnání je ještě brzo, ale v tuto chvíli bych bral Rabbita. A pokud se u něho časem neukáže nějaká zrada, tak bych ho jasně upřednostnil.
Boby110

#60 Příspěvek od Boby110 »

Ahoj, přistání se sonarem jsem ještě nezkusil, sonary mám dva, jeden byl v sadě s králíkem a jeden jsem si objednal zvlášť pánč jsem nevěděl, že je v sadě. Jsou úplně stejný(ty sonary). Mám nastaveno ovládání letových režimů k.5 a k.6 a tak jsem sonar testoval jen tak na stole a je to super. :D

Vzhledem k tomu, že jsem lécal jen s deskou HK tak musím řéci, že deska Rabbit je to nejlepší co může copteráka potkat. S deskou Wii jsem nelécal, ale asi ani nebudu muset (i když si myslím, že bude taky moc dobrá). Králík je asi lepčejší :mrgreen: díky perifériím . ( A co teprve na smetaně :lol: )

Včera se držel s různými motory i ESC , a nic mi nevyčítal.
Jupíííí.
Je ale velký vítr takže letu zdar.
Boby 110, OK2BOW
Odpovědět

Zpět na „Coptery - elektronika“