Úchylka?

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
zdekar

#46 Příspěvek od zdekar »

kratas píše:A jelikož vyjímka potvrzuje pravidlo, tak dnes to Windguru co se větru týče sedí super a co se oblačnosti týče tak vůbec :).

Výjimka vyvrací pravidlo, né že ho potvrzuje ;-) Tohle slovní spojení mě vždycky dorazí. Omlouvám se za OT.

Na tom skyfly ty předpovědi taky docela seděj, alespoň na půl dne dopředu. Předpovědi na další den už spolehlivé nejsou. Ale když tam kouknu odpoledne,jak bude večer, tak na 90% tak opravdu bude. Je to ale předpověď přízemního větru, takže v mrakách to může být úplně jinak.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
kratas
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od kratas »

were píše:
kratas píše:Edit: A na sobotu kolem poledne to vypadá skvěle, vivat Opatov.

Diky za informaci, beru motoraka :D

Samozřejmě to ráno zkontroluji podle chmi, ale on i Medard predikuje dost silný JZ. Tak se zatím jen těším a nechám se překvapit. Ono pokud bude foukat, tak jako na potvoru bude pro změnu i pršet, to jen aby se sova nažrala a já zůstal doma :D .
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
kratas
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od kratas »

zdekar píše:
kratas píše:A jelikož vyjímka potvrzuje pravidlo, tak dnes to Windguru co se větru týče sedí super a co se oblačnosti týče tak vůbec :).

Výjimka vyvrací pravidlo, né že ho potvrzuje ;-) Tohle slovní spojení mě vždycky dorazí. Omlouvám se za OT.

To nevadí, že dorazí, nicméně pokud by to pravidlo vyvracela, tak by celé to přísloví nemělo smysl. Právě v té nesmyslnosti je ten smyl :lol: .
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od frantaletec »

Teď jsem se vrátil z lítání s Cesnou.Nádhera,chvíli foukalo,ale potom klid.Vylítal jsem 4 baterky,ale klidně bych ještě 4 stihnul.Snad jste to využili i vy. :D :D :D :D :D :D
frantaletec
were
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od were »

Presne jak pise Kratas, kdyby totiz existence vyjimky dane pravidlo vyvratila tak by zadne vyjimky nemohly existovat (protoze by jejich existence vyvratila ono pravidlo a protoze vyjimka nemuze existovat bez existence pravidla tak by i ony zanikly). Proto existence vyjimky potvrzuje existenci pravidla a nikoliv ho vyvraci. Mozna ale i tohle pravidlo ma nejakou vyjimku, ktera ho potvrzuje - ta vyjimka by asi pak byla prave to, ze v nekterych pripadech muze vyjimka pravidlo vyvratit a ne potvrdit... aaaaa....
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
were
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od were »

frantaletec píše:Snad jste to využili i vy. :D :D :D :D :D :D

Jiste, kdykoliv je pocasi jako dneska tak sef prijde a rekne - podivej jak je venku hezky, prece v takovym pocasi nebudes drepet v praci, to se musi vyuzit na litani :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Abu »

Hele, vy svahovi maniaci, kuk sem - http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 8&start=55
8)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
kubajs

#53 Příspěvek od kubajs »

Co se týče úchylky zmíněné na začátku vlákna, tak přesně tou rovněž trpím. Předtím, než jsem začal lítat s RC modely, by mě nikdy nenapadlo sledovat, jak silně, natož pak kterým směrem, fouká vítr. Teď to sleduju stále a počasí rozděluju na:
- dalo by se lítat
- nedalo by se lítat
- sakra, dalo by se lítat, ale zrovna nemůžu :( (asi nejhorší varianta ;) )
Při cestě do práce pak sleduju vlajky u KFC a říkám si, že v tomhle případě bych to na 100% roztřískal, pak kouknu na oblohu abych zjistil, zda ptáci už chodí pěšky nebo ještě lítají.
Nebo koukám, jak v okolí lítají káně a jásám, jak jim to krásně nosí ;).
K mým sledováním nedávno přibylo to, zda nejsou na rybníce příliš velké vlny.
Případně se zadívám na Boeing 737 a nejradši bych převzal řízení a zkusil hladké přistání :D.
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od frantaletec »

Jsem rád,že jsi si všimnul o čem to je.Už jsem mněl strach,že to téma zklouzlo někam jinam.
frantaletec
Danndy
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Danndy »

Tak ja som na tom presne tak isto.Pozerám raz z jedného balkóna ,potom z druhého.Dnes som to využil.Doobeda hodinka a poobede zas.
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od frantaletec »

JO JO , a vo tom to je.Jak říkal kolega,když vidím Káně jak mu to nosí,tak si představuju jak ho řídím. :D :D :D
frantaletec
kubajs

#57 Příspěvek od kubajs »

Frantaletec: viz http://www.flickr.com/photos/jpukovec/3948094453/
(nadpis fotky)

To už mi tuhla krev v žilách :lol:
Karas
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Karas »

Jsme to ale banda šílenců. :D
Nikdy bych nevěřil, že toto chování bude běžné. Jsou to zřejmě vedlejší účinky, které se staly chorobou.
Když jsem venku, není chvíle kdy bych se nedíval kolem sebe zda se hýbou listy či větve na stromu a představuji si jaké by to bylo kdybych byl někde na poli. Zrovna dneska ráno, když jsem se blížil ke škole jsem s nadšením hleděl na oblohu a stromy a myšlenkama jsem byl na poli.
Když neproháním špačky po nebi (pro ochránce přírody, je to myšleno obrazně) a jsem doma tak čumim na rcmanii a druhým očkem skrz záclonu na stromy.
:wink:
Cmelak007

#59 Příspěvek od Cmelak007 »

Karas píše:Jsme to ale banda šílenců. :D
Nikdy bych nevěřil, že toto chování bude běžné. Jsou to zřejmě vedlejší účinky, které se staly chorobou.
Když jsem venku, není chvíle kdy bych se nedíval kolem sebe zda se hýbou listy či větve na stromu a představuji si jaké by to bylo kdybych byl někde na poli. Zrovna dneska ráno, když jsem se blížil ke škole jsem s nadšením hleděl na oblohu a stromy a myšlenkama jsem byl na poli.
Když neproháním špačky po nebi (pro ochránce přírody, je to myšleno obrazně) a jsem doma tak čumim na rcmanii a druhým očkem skrz záclonu na stromy.
:wink:

beres mi slova :-D ja vzdycky zasnu na tim jake je venku pocasi kdyz sedim ve skoel v lavici.. :-D a ono nic.. :-D kazdou chvilku koukni pobliz na lipu jestli se trepe.. :-)
petertn
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od petertn »

ma ide roztrhnut jedom ked mi pokosia travu pred oknom v praci ... :lol:
sme sialenci, ale co uz

uz 5 dni bez ale sex kazdy vecer, cert aby to bral :?
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“