Akce vs. diskuze

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
JENDA01

#46 Příspěvek od JENDA01 »

JMalik píše:Vyjádříš se k věci, nebo budeš slintat?

Mám si vybrat -halapartnu- nebo -palcát-. :lol: Měl by jsi si vzít prášek a jít na pelest. Ráno MOUDŘEJŠÍ VEČERA. :wink: . Pak si zkus ještě jedno přečíst to vlákno jestli jsem tě v něm oslovil. Pokud chceš vermomocí vyvolávat nějaké spory a nevydržíš do zítra tak ti to ulehčím. Přestaň se na mě lepit jako nějaká buzna. To bych ale ty lidi urážel . Oni znají svoji miru.Ty ne.

Jenda
JMalik

#47 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:

Mám si vybrat -halapartnu- nebo -palcát-. :lol: Měl by jsi si vzít prášek a jít na pelest. Ráno MOUDŘEJŠÍ VEČERA. :wink: . Pak si zkus ještě jedno přečíst to vlákno jestli jsem tě v něm oslovil.......
Jenda

Ne, v tomhle vlákně jsi mě přímo neoslovil - nepřímo ano (nebo jsi podělaný to přiznat). Reaguji na ty ostatní vlákna a Tvoje požadavky z nich.
Já mám o Tobě obrázek už skoro kompletní ( ostatní možná taky).
AR1
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od AR1 »

V celém tématu se zapomělo na jednu věc - pochopení psaného slova. Je jednodušší fomulovat myšlenky ústně než to dostat na papír. Podívejte se na svoje příspěvky rok či více dozadu - já sám sobě někdy nerozumím. Pak je někdy blbá nálady, někdy zase moc veselá a potom na foru vylezou kraviny.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
JENDA01

#49 Příspěvek od JENDA01 »

JMalik píše:
JENDA01 píše:

Mám si vybrat -halapartnu- nebo -palcát-. :lol: Měl by jsi si vzít prášek a jít na pelest. Ráno MOUDŘEJŠÍ VEČERA. :wink: . Pak si zkus ještě jedno přečíst to vlákno jestli jsem tě v něm oslovil.......
Jenda

Ne, v tomhle vlákně jsi mě přímo neoslovil - nepřímo ano (nebo jsi podělaný to přiznat). Reaguji na ty ostatní vlákna a Tvoje požadavky z nich.
Já mám o Tobě obrázek už skoro kompletní ( ostatní možná taky).

Podívej se naposledy na tebe reaguji. Věc se dá vyřešit jednoduchým způsobem. Přestaň se za mnou pložit jako můj stín a ignoruj veškeré moje příspěvky. Já tak budu činit rovněž. To je džetlmenská dohoda. Nakázat ti to nikdo nemůže. Máš plný právo reagovat na každý příspěvek.
Nicméně já tak ze své strany učiním . Myslím si že ostatní zde přítomní si zaslouží kultivovanější debatu a to jak ze strany mé tak ze strany tvé.
Zatím jsem tě netituloval bláznem a neposílal tě do blázince jako ty mě
a to veřejně. Tak že jsme si klid a tím končí veškerá komunikace s tebou z mé strany .

Jenda
jirka_d

#50 Příspěvek od jirka_d »

Jsem tady na fóru už přes rok a začal jsem prosbou o radu rozdíl mezi TREX 450 a TREX 500. Po nějakých 30 letech modelaření a lítání s érama jsem chtěl vyzkoušet i vrtulníky. Byl jsem překvapen ochotou a radami, které se mi dostali.
To, co napsal blacklightjsem si přečetl a sdílím s ním plně jeho názory. Ti, co mu tady oponují a cupují tohle téma na drobné šarvátky s cílem zvítězit za každou cenu (pomocí urážek) to určitě nedočetli do konce.
Nedávno mě dorazil Arda1. Odpověděl jsem na inzerát, kde mladý kluk sháněl 5. kanál přijímač s krystalem 64k. Jelikož jsem přešel na 2.4 mám jich hodně a k ničemu. Odepsal jsem ať si řekne cenu. Kdyby si řekl 50 Kč, tak je jeho. Ale Arda1 hned upozornil, že se prodávají za tolik a tolik.
Tak teď pozorně sleduji inzerci a koukám, kde se zase objeví jeho upozornění. Je jich dost. A není to jen on. Když někdo něco púrodává, nebo kupuje, nebo chce radu na konkrétní věc, je tady plno těch, kteří z jednoduchého dotazu a jednoduché odpovědi uidělají vlákno o několika stranách a původní smysl vlákna je zapomenut.
Nechci nikoho napadat, jen bych rád, aby bylo možné na fóru číst v příspěvcích to, co souvisí s nadpisem, a ne listovat a hledat kde ta odpověď vlastně je.
JMalik

#51 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:
Podívej se naposledy na tebe reaguji. Věc se dá vyřešit jednoduchým způsobem. Přestaň se za mnou pložit jako můj stín a ignoruj veškeré moje příspěvky. Já tak budu činit rovněž. To je džetlmenská dohoda. Nakázat ti to nikdo nemůže. Máš plný právo reagovat na každý příspěvek.
Nicméně já tak ze své strany učiním . Myslím si že ostatní zde přítomní si zaslouží kultivovanější debatu a to jak ze strany mé tak ze strany tvé.
Zatím jsem tě netituloval bláznem a neposílal tě do blázince jako ty mě
a to veřejně. Tak že jsme si klid a tím končí veškerá komunikace s tebou z mé strany .

Jenda

Nepročítal jsem všechny své příspěvky, ale na některé věci a události mám dobrou paměť.
Kdy a kde jsem Tě tituloval bláznem a kdy a kde jsem Tě posílal do blázince? (můžeš mi to najít?).
Tvoje příspěvky ? Např. jeden z poslední doby. Létaš s akrobatem ve kterém je motor Turnigy tuto sezonu průměrně 3x týdně, každé to létání reprezentuje 1,5hodiny motorového chodu. Po této a minulé sezoně si na ten motor nemusel sáhnout, ložiska jako nová, původní........
Myslíš, že nezvládnu základy matematiky (počtů)?
Je to jednoduché - vysvětlíš jak je to možné,( já si zvýším vzdělání o motorech), - napíšeš, že jsi se spletl, patří tam jiná čísla (a nic se neděje)
Takových Tvých příspěvků je víc, mě se zdá, že je jich příliš.
Takže já na tyto příspěvky (nejen od Tebe) reagovat budu.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od arda1 »

TO jirka_d - nechápu co je špatnýho co jsem ohledně ceny napsal - http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=20717 - jsem malinko v obraze co se týče ceny některých komponentů- a pochybuji že by jsi prodal Rexe5 s krystalem za 50korun-dotyčný chtěl pak samotný krystal ale odvětil jsi samotný ne ,že prodáváš rádio i s přijímačem-takže fakt nevím.... ale pokud jich máš doma opravdu kopu tak tady se určitě najde spousta zájemců co je za takovou cenu rádi koupí. :wink:
ICQ 638556901
jirka_d

#53 Příspěvek od jirka_d »

Arda1, nepochybuj. Já to nabízel jemu, když budu chtít ocenit nabízenou věc, tak to tam napíšu. :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od arda1 »

Dobrá já se hádat nechci.
ICQ 638556901
blacklight

#55 Příspěvek od blacklight »

Zkrátím to- Arda1 se zbytečně sere tam kde nemá co dělat.
Hodně lidem pomůže a poradí což beru.

Ale on byl třeba první kdo mi řekl něco s rozmazleným frackem - já jsem jej neoslovil nijak špatně a nic jsem mu neudělal.
Taky jeho výlety do témat o motorových modelech a řečnické otázky jsou naprd.

Když tu někdo položil dotaz co má za modely tak nebyl schopen odpovědět a poslal cizí galerii , co na to má člověk říct?

Zhodnotím to tak že on je pro RCmanii užitečný člověk ale neměl by strkat nos tam kde nemá a tam kde se ho nikdo na nic neptal tak nepsat.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
zdzd

#56 Příspěvek od zdzd »

arda1 píše:a pochybuji že by jsi prodal Rexe5 s krystalem za 50korun

Tak v tomto případě pochybovat moc nemusíš. Rozdal jsem Potenského i s mikrokrystalem, rozdal jsem REX 7 MPD i s krystalem a pořád jich tu několik na rozdání mám. Hlavně Rexů a Hiteců. Důvod je jednoduchý - já je nechci a na to abych je inzeroval, balil a nesl na poštu jsem moc líný. Dávám je za odvoz, tomu k do si o ně řekne.

A určitě v tom nebudu sám.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od arda1 »

Pokud jsi to s tou galerií nepochopil tak to je mi líto-myšleno bylo něco úplně jinýho (a ostatními taky pochopeno) - na jinýho člověka-ale ten je již bohudíky minulostí. :wink: A co se týče nějaký nadávky--jsi zbytečně vztahovačný a i kdyby ne-reješ do mě kde se dá-tak se nediv protireakci.
ICQ 638556901
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Lukash »

jirka_d píše:Jsem tady na fóru už přes rok a začal jsem prosbou o radu rozdíl mezi TREX 450 a TREX 500. Po nějakých 30 letech modelaření a lítání s érama jsem chtěl vyzkoušet i vrtulníky. Byl jsem překvapen ochotou a radami, které se mi dostali.
To, co napsal blacklightjsem si přečetl a sdílím s ním plně jeho názory. Ti, co mu tady oponují a cupují tohle téma na drobné šarvátky s cílem zvítězit za každou cenu (pomocí urážek) to určitě nedočetli do konce.
Nedávno mě dorazil Arda1. Odpověděl jsem na inzerát, kde mladý kluk sháněl 5. kanál přijímač s krystalem 64k. Jelikož jsem přešel na 2.4 mám jich hodně a k ničemu. Odepsal jsem ať si řekne cenu. Kdyby si řekl 50 Kč, tak je jeho. Ale Arda1 hned upozornil, že se prodávají za tolik a tolik.
Tak teď pozorně sleduji inzerci a koukám, kde se zase objeví jeho upozornění. Je jich dost. A není to jen on. Když někdo něco púrodává, nebo kupuje, nebo chce radu na konkrétní věc, je tady plno těch, kteří z jednoduchého dotazu a jednoduché odpovědi uidělají vlákno o několika stranách a původní smysl vlákna je zapomenut.
Nechci nikoho napadat, jen bych rád, aby bylo možné na fóru číst v příspěvcích to, co souvisí s nadpisem, a ne listovat a hledat kde ta odpověď vlastně je.

Promiň, myslel jsem že z toho chceš vytěžit víc. Pokud by mohl být ještě nějaký ten přijímač i s krystalem za takovou cenu (dám i víc, třeba 150 Kč), rád si jej vezmu do dalších ér. Dej vědět. Díky Lukáš
blacklight

#59 Příspěvek od blacklight »

arda1 píše:Pokud jsi to s tou galerií nepochopil tak to je mi líto-myšleno bylo něco úplně jinýho (a ostatními taky pochopeno) - na jinýho člověka-ale ten je již bohudíky minulostí. :wink: A co se týče nějaký nadávky--jsi zbytečně vztahovačný a i kdyby ne-reješ do mě kde se dá-tak se nediv protireakci.

Pamatuješ na tu debatu s opticem?
Od té doby co mám Futabu FASST mi nespadlo nic. A já jsem nebyl první kdo začal urážet. Co si budem povídat , od té doby tě nemám rád.
Když rýpnu tak slušně a nikoho neurážím.
A s těma letadlama co jsem chtěl vidět - já to beru jako normální věc. Nevím o co jde že to nezveřejníš.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
arda1
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od arda1 »

Pamatuji dobře- šlo o konektor VF dílu u kterýho jsi "napružoval" kontakty a já tvrdil že je to nesmysl.(teda pokud mi paměť slouží). Ale nechme to spát- já si o tom myslím dodneška svoje a co se týče týče toho že mě nemáš rád- věšet se kvůli tomu nepůjdu -každý máme své oblíbence a pak ty co nemusíme-bylo to tak, je to tak a bude to tak vždycky.Já jsem stejný. :wink:
ICQ 638556901
Zamčeno

Zpět na „Ostatní“