JMalik píše:Vyjádříš se k věci, nebo budeš slintat?
Mám si vybrat -halapartnu- nebo -palcát-.
Jenda
JMalik píše:Vyjádříš se k věci, nebo budeš slintat?
JENDA01 píše:JMalik píše:Vyjádříš se k věci, nebo budeš slintat?
Mám si vybrat -halapartnu- nebo -palcát-.Měl by jsi si vzít prášek a jít na pelest. Ráno MOUDŘEJŠÍ VEČERA.
. Pak si zkus ještě jedno přečíst to vlákno jestli jsem tě v něm oslovil.......
Jenda
JMalik píše:JENDA01 píše:JMalik píše:Vyjádříš se k věci, nebo budeš slintat?
Mám si vybrat -halapartnu- nebo -palcát-.Měl by jsi si vzít prášek a jít na pelest. Ráno MOUDŘEJŠÍ VEČERA.
. Pak si zkus ještě jedno přečíst to vlákno jestli jsem tě v něm oslovil.......
Jenda
Ne, v tomhle vlákně jsi mě přímo neoslovil - nepřímo ano (nebo jsi podělaný to přiznat). Reaguji na ty ostatní vlákna a Tvoje požadavky z nich.
Já mám o Tobě obrázek už skoro kompletní ( ostatní možná taky).
JENDA01 píše:
Podívej se naposledy na tebe reaguji. Věc se dá vyřešit jednoduchým způsobem. Přestaň se za mnou pložit jako můj stín a ignoruj veškeré moje příspěvky. Já tak budu činit rovněž. To je džetlmenská dohoda. Nakázat ti to nikdo nemůže. Máš plný právo reagovat na každý příspěvek.
Nicméně já tak ze své strany učiním . Myslím si že ostatní zde přítomní si zaslouží kultivovanější debatu a to jak ze strany mé tak ze strany tvé.
Zatím jsem tě netituloval bláznem a neposílal tě do blázince jako ty mě
a to veřejně. Tak že jsme si klid a tím končí veškerá komunikace s tebou z mé strany .
Jenda
arda1 píše:a pochybuji že by jsi prodal Rexe5 s krystalem za 50korun
jirka_d píše:Jsem tady na fóru už přes rok a začal jsem prosbou o radu rozdíl mezi TREX 450 a TREX 500. Po nějakých 30 letech modelaření a lítání s érama jsem chtěl vyzkoušet i vrtulníky. Byl jsem překvapen ochotou a radami, které se mi dostali.
To, co napsal blacklightjsem si přečetl a sdílím s ním plně jeho názory. Ti, co mu tady oponují a cupují tohle téma na drobné šarvátky s cílem zvítězit za každou cenu (pomocí urážek) to určitě nedočetli do konce.
Nedávno mě dorazil Arda1. Odpověděl jsem na inzerát, kde mladý kluk sháněl 5. kanál přijímač s krystalem 64k. Jelikož jsem přešel na 2.4 mám jich hodně a k ničemu. Odepsal jsem ať si řekne cenu. Kdyby si řekl 50 Kč, tak je jeho. Ale Arda1 hned upozornil, že se prodávají za tolik a tolik.
Tak teď pozorně sleduji inzerci a koukám, kde se zase objeví jeho upozornění. Je jich dost. A není to jen on. Když někdo něco púrodává, nebo kupuje, nebo chce radu na konkrétní věc, je tady plno těch, kteří z jednoduchého dotazu a jednoduché odpovědi uidělají vlákno o několika stranách a původní smysl vlákna je zapomenut.
Nechci nikoho napadat, jen bych rád, aby bylo možné na fóru číst v příspěvcích to, co souvisí s nadpisem, a ne listovat a hledat kde ta odpověď vlastně je.
arda1 píše:Pokud jsi to s tou galerií nepochopil tak to je mi líto-myšleno bylo něco úplně jinýho (a ostatními taky pochopeno) - na jinýho člověka-ale ten je již bohudíky minulostí.A co se týče nějaký nadávky--jsi zbytečně vztahovačný a i kdyby ne-reješ do mě kde se dá-tak se nediv protireakci.