Pucmeloud píše:MADBOX: Přečetl sis to pořádně? Já jsem chtěl platit PŘEDEM, tak nevím, proč mi účtovali doběrečné ?!?!?!?!? A poštovné a balné 89 korun???? Jednak jsem netrval na PPL a jaképak zisky obchodníka? Jeho rabat je snad v ceně výrobku, ne? Když si to příjdeš koupit osobně do krámu, tak ti snad neúčtuje poštovné,balné a doběrečné,ne????
Včera jsem posílal shodou okolností rozměrově stejnou kravinu v bublinkové obálce jako balík a stálo to 34 korun. No plus obálka 6 kaček. Tak nemel blbosti.
dočetl jsem tu debatu teprve sem, ale musím reagovat. Pucmeloude, nauč se číst. Helimanie si neučtovala 89,-Kč za poštovné a balné, ale oněch 89,-Kč je částka, kterou inkasuje PPL a podle mých osobních zkušeností se dá vždy domluvit jiný způsob zaslání. Navíc je zde skutečnost, že pokud ti nevyhovuje způsob dodání, nebo máš problém s kalkulací ceny, tak to musíš řešit s dodavatelem a né s lidma, kteří v té věci asi těžko něco udělají. Nebo snad očekáváš, že někdo z těch lidí co tu debatí a medí si na tom, jak drsní kapitalisté v Helimánii okrádají chudáky potřebné modeláře, zavolá do helimánie a požádá o jiný způsob zaslání tvé zakázky a prověření, zda nebyla v kalkulaci udělána chyba s účtováním doběrečného?
Házíte tu špínu Helimanii a nejste schopni pochopit, že problém je úplně někde jinde? Pokud jsem se dobře díval na ceníky PPL, tak dokonce Helimánie neúčtuje za zabalení zakázky ani korunu.
Když to mám zhodnotit, tak jedinou špatnou věc jsi udělal ty. Neoprávněně jsi pomlouval firmu, která se nedopustila žádné chyby a ze sebe jsi udělal hlupáka. Sorry, ale to je můj názor