www.helimania.cz - nikdy více !!!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od RiMr »

Já to vidím takhle...
Výhodná cena zvýšená o tyto další náklady už zdaleka není tak výhodná.
Řešení:
1) Cenu včetně dopravy a jánevimčeho navíc akceptuji, protože to chvi mít hned, nebo jánevímco...
2) Cenu včetně dopravy a jánevimčeho navíc neakceptuji a volím jiné řešení

V každém případě se ale telefonem, mailem, kabelogramem informuji o výsledné ceně...

Jestli to můžou nebo nemůžou poslat jinak, jestli můžou nebo nebo nemůžou nabízet víc variant dopravy (a jistoty že a jak to dorazí) ve stylu nejen HobbyCity je další věc. Rozumím nad čím se rozčiluješ, ale ber to z té lepší stránky, NEZAPLATILS to / nenechal ses podle svého názoru oškubat, žádná strana není škodná (možná tak Helimania za tuto "reklamu") a už to budeš vědět... :D
Gidy

#47 Příspěvek od Gidy »

A proc bych mel vsechno posilat PPLkou? Kdyz si nekdo objedna 3 maly dily na model, dam mu to hned PPLkou? Ne kazdej chce hned PPL, lidi se snazi setrit.

To není problém helimánie, ale ppl pokud se někomu chce čekat 3 dny než mu to dojne, no problema. Každého věc. Mě to třeba vyhovuje. Nakupuju nad 500 a tam ten poplatek těch 30 nebo kolik korun, mám to do druhého dne doma, a pokud zkoním objednávku, ochotně to opraví. Takže na helimánii nemůžu říct ani jedno křivé slovo. Ale pokud se to někomu nelíbí,tak může jít nakupovat jinam. :roll: [/quote]
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
helifish

#48 Příspěvek od helifish »

Tak mi to neda a musim reagovat. S helimanii jsem naprosto spokojen. Bral jsem z jejich shopu celou heli. Ac se zvyhodnene ceny vstahuji jen na nahradni dily, slevu jsem dostal i na dalsi acu. Samozrejmne porovnavam ceny nahradnich dilu jak u nas tak v zahranici a co se tyka dilu na rexe450 tak jejich rabat je tak nizky ze jsem nakupovani dilu po rane ze zahranici zavrhl. Dalsi vec je dodavani, od objednani po dodani to trva max 2 dny. Rychleji to podle mne ani nejde. V zacatcich jsem si. na jejich shopu objednava kleste na kloubky a vzhledem v cene objednavky jsem byl emailem dotazan zda opravdu chci tuto drobnost dorucit, pripadne ze mi ji pribali k nejake me vetsi objednavce. Co se tyka ceske posty tak ta specialne v moste uz nedava ani oznamenky, takze kolegovi balik za zahranici odesel zpet. Jedina sluzba cp ktera je pouzitelna je ems
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
HonzaS

#49 Příspěvek od HonzaS »

Nevím co tu blbnete, není nad to nechat si poslat balík za relativně nízkou cenu opravdu tam kde člověk je. Vloni třeba přijela PPLka před gympl, vyběhli jsme (předchozí domluva s učitelem), přebrali kamarádovi snowboard a šli do šatny rozbalit. na hodinu se nějak zapomnělo... :D
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
JMalik

#50 Příspěvek od JMalik »

to Pucmeloud,
problém je skoro vždy nákup za menší částku. Koupíš za 1000.- zamáčkneš slzu, zaplatíš. Za 10 000.- mají dopravu buď za 0.- nebo se tak asi domluvíš (nechce se mi teď zkoumat jejich podmínky). Představ si , že mají smluvní přepravu s PPL. Ty to chceš poštou, je to levnější (pro Tebe), ale NĚKDO TO TAM MUSÍ DONÉST. Za kolik by jsi to tam nosil Ty, aby jsi aspoń nevykázal ztrátu ( a byl pokud možno levnější než PPL) ?
nostromo

#51 Příspěvek od nostromo »

Pucmeloud píše:Pane Zvědilíku, blbost bych udělal, kdybych za nestoudné požadavky Helimanie zaplatil. Což jsem díky bohu neudělal. Jelikož jsem teprve čekal na fakturu, kolik BUDU platit, tak nevím, proč a zaco by mě chtěli sankcionovat a hlavně jak.
Navíc vás ujišťuju, že nejsem takový trotl, abych nakupoval někdy od firem jako je Zeppter, asi vaše osobní zkušenost.

Před 5 minutama mi pošťačka vhodila do schránky obálku s tou redukcí.... :P :P :P :P :P Včera jsem ji odpoledne objednal a hned zaplatil i s poštovným 147,- Kč. A šlo to dokonce z druhého konce republiky a Českou poštou!!! Co k tomu dodat... :lol: :lol: :lol:

Život je někdy veselý...

No tak jsi to objednal jinde, doslo ti to. Nekdo holt si priplati a neresi to. Kdyz vezmu cas, co bych musel investovat do dalsiho hledani. Pak bych musel dojit na postu, protoze u posty nemam pevne stanoveny cas, tak ztratim vic nez prepravou PPL.

Usetril jsi a tecka. A nevim, proc si cekal na fakturu, kdyz tam mas udanou celkovou cenu pri odeslani objednavky.
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od petr-powder »

Pucmeloud píše:MADBOX: Přečetl sis to pořádně? Já jsem chtěl platit PŘEDEM, tak nevím, proč mi účtovali doběrečné ?!?!?!?!? A poštovné a balné 89 korun???? Jednak jsem netrval na PPL a jaképak zisky obchodníka? Jeho rabat je snad v ceně výrobku, ne? Když si to příjdeš koupit osobně do krámu, tak ti snad neúčtuje poštovné,balné a doběrečné,ne????
Včera jsem posílal shodou okolností rozměrově stejnou kravinu v bublinkové obálce jako balík a stálo to 34 korun. No plus obálka 6 kaček. Tak nemel blbosti.

dočetl jsem tu debatu teprve sem, ale musím reagovat. Pucmeloude, nauč se číst. Helimanie si neučtovala 89,-Kč za poštovné a balné, ale oněch 89,-Kč je částka, kterou inkasuje PPL a podle mých osobních zkušeností se dá vždy domluvit jiný způsob zaslání. Navíc je zde skutečnost, že pokud ti nevyhovuje způsob dodání, nebo máš problém s kalkulací ceny, tak to musíš řešit s dodavatelem a né s lidma, kteří v té věci asi těžko něco udělají. Nebo snad očekáváš, že někdo z těch lidí co tu debatí a medí si na tom, jak drsní kapitalisté v Helimánii okrádají chudáky potřebné modeláře, zavolá do helimánie a požádá o jiný způsob zaslání tvé zakázky a prověření, zda nebyla v kalkulaci udělána chyba s účtováním doběrečného?

Házíte tu špínu Helimanii a nejste schopni pochopit, že problém je úplně někde jinde? Pokud jsem se dobře díval na ceníky PPL, tak dokonce Helimánie neúčtuje za zabalení zakázky ani korunu.

Když to mám zhodnotit, tak jedinou špatnou věc jsi udělal ty. Neoprávněně jsi pomlouval firmu, která se nedopustila žádné chyby a ze sebe jsi udělal hlupáka. Sorry, ale to je můj názor
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Rajny »

takhle diskuze se zvrhla uplne jinym smerem, me konkretne nejde o helimania, jde mi o princip, ze nemam na vyber, nemuzu si vybrat jestli chci kvalitnejsi nebo levnejsi doruceni a je prece blbost platit 120 Kc postovny za vec ktera stoji 95 Kc, proc to jinde jde? Proc platit predem a cekam o par dni vic nez dorazej penize na ucet? Abych usetril. Tohle samozrejme nebudu resit kdyz budu mit objednavku treba za 1000 Kc
nostromo

#54 Příspěvek od nostromo »

Rajny píše:takhle diskuze se zvrhla uplne jinym smerem, me konkretne nejde o helimania, jde mi o princip, ze nemam na vyber, nemuzu si vybrat jestli chci kvalitnejsi nebo levnejsi doruceni a je prece blbost platit 120 Kc postovny za vec ktera stoji 95 Kc, proc to jinde jde? Proc platit predem a cekam o par dni vic nez dorazej penize na ucet? Abych usetril. Tohle samozrejme nebudu resit kdyz budu mit objednavku treba za 1000 Kc

Vetsina lidi na Helimanii kupuje obvykle za x tisic a jde o to, ze se pocita jako jistota poslani PPL. Ja bych to Ceskou postou neriskoval. A jak zde bylo napsano, pri odeslani pres Ceskou postu jsou to dalsi naklady , dojit na postu atd... A starosti pri ztrate balicku, coz neni u CP tak neobvykle.
Naposledy upravil(a) nostromo dne čtv 22.01.2009 19:52, celkem upraveno 1 x.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Rajny »

s tim souhlasim a i sem to psal, ale co kdyz potrebuju jen neco takhle malyho a za malo? tak je prece blbost platit vic jak dvakrat tolik
zdzd

#56 Příspěvek od zdzd »

Rajny píše:takhle diskuze se zvrhla uplne jinym smerem, me konkretne nejde o helimania, jde mi o princip, ze nemam na vyber, nemuzu si vybrat jestli chci kvalitnejsi nebo levnejsi doruceni a je prece blbost platit 120 Kc postovny za vec ktera stoji 95 Kc, proc to jinde jde? Proc platit predem a cekam o par dni vic nez dorazej penize na ucet? Abych usetril. Tohle samozrejme nebudu resit kdyz budu mit objednavku treba za 1000 Kc

To je úplně jednoduché: Protože všichni vždycky chtějí ND na helinu co nejrychleji a spolehlivě, hledala Helimanie způsob jak to zajistit. Sehnali velmi spolehlivou službu PPL. Celý den prodávají na prodejně a sbírají objednávky. Ty hned balí. Co se objedná do 17:00, to zabalí. O něco později dojede auto PPL, balíky naloží a na druhý den dopoledne jsou u adresátů. Super řešení.

Na poštu nikdo nemusí a ani nemůže. Ve kšeftu jsou dva a zároveň dělají servis i prodávají přes pult. To mají zavřít kšeft a jít na hodinu na poštu s jednou obálkou jen proto, že někdo neumí přečíst propozice ani údaje v nákupním košíku?
vladak

#57 Příspěvek od vladak »

Jsem tu krátce, ale jak pročítám historii, tak spousta vláken se tu zvrhla v nesmyslnou internetovou válku. :)
Ti lidé by si to měli spíše vyříkat na poli ( nebo letišti) v kombatu se stuhou, a večer zajít na pivo ...
Chtěl jsem to jen odlehčit. Čus chlapi ... :D

To Pucmeloud: Základní školu ale máš úspěšně dokončenou, že jo ? :lol:
EasyStar, EasyGlider (obě verze), Toro 900 , Tornado XX , MaxiSwift , EasyCopter V6
zdzd

#58 Příspěvek od zdzd »

Rajny píše:s tim souhlasim a i sem to psal, ale co kdyz potrebuju jen neco takhle malyho a za malo? tak je prece blbost platit vic jak dvakrat tolik

Ano je to blbost. A proto si prkotinu objednám jinde, nebo k tomu ještě něco přihodím, nebo počkám, až toho budu potřebovat víc, ne?
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Rajny »

zdzd píše:To je úplně jednoduché: Protože všichni vždycky chtějí ND na helinu co nejrychleji a spolehlivě, hledala Helimanie způsob jak to zajistit. Sehnali velmi spolehlivou službu PPL. Celý den prodávají na prodejně a sbírají objednávky. Ty hned balí. Co se objedná do 17:00, to zabalí. O něco později dojede auto PPL, balíky naloží a na druhý den dopoledne jsou u adresátů. Super řešení.

Na poštu nikdo nemusí a ani nemůže. Ve kšeftu jsou dva a zároveň dělají servis i prodávají přes pult. To mají zavřít kšeft a jít na hodinu na poštu s jednou obálkou jen proto, že někdo neumí přečíst propozice ani údaje v nákupním košíku?

Ano, ale co ti co nepospichaji? ty museji zaplatit taky hodne i kdyz jim to staci mit az za tyden? A proc nekde to funguje oboje, i PPL i CP? Proc nekdo muze mit smlouvu s CP? Neni to o tom nabidnout lepsi podminky? Tohle nema bejt nic proti Helimanii, verim, ze je to dobrej a spolehlivej obchod, nikdy jsem tam nenakupoval a nic proti nemu nemam

Ano prihodim k tomu jeste neco jinyho, to muze byt taky zamer prodavajiciho, aby vic videlal (zase nic proti Helimanii:-) )
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Marek71 »

Rajny:
Ale to je predsa vec obchodu, aké zvolí dodacie podmienky a sposob dopravy. Proste na Helimanii usúdili, že toto je pre nich najschodnejšia cesta a tak to robia. A pokiaľ sa to zákazníkovi nepáči, nakúpi inde, kde ponúkajú iné podmienky. Je to jednoduché a hovorí sa tomu voľný trh a konkurencia :-)

Na rozdiel od teba si nemyslím, že majú nevýhodné podmienky. Sú proste iné ako by si si ty predstavoval a asi zákazníkom vyhovujú, inak by už skrachovali, nemyslíš ? A zbytočne sa pýtaš "Proč... ?" Proste preto... :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“