tak budes muset cekat na dalsi...
a my zatim budeme nabijet.......
[quote="Marek71"]To je jediný problém. Už nejakú dobu vyberám nabíjačku a som blbec, pretože som zaváhal, keď sa dala Cellpro 10 zohnať za nejakých 2.500 KČ
Marek71 píše:Zatiaľ mi to nestačí, pretože ďalšie min. 3 kusy zhoreli. Tebe príde 50% šanca, že narazíš na dobrý kus, výhodný kauf ?No mne nie... Viem, že sú to nové kusy, ale predsa len to nie je vec za pár USD, kde reklamácia stojí cca. 30 KČ (pošta do Číny). Preto tá moje obozretnosť.
mart píše:Marek71 píše:Zatiaľ mi to nestačí, pretože ďalšie min. 3 kusy zhoreli. Tebe príde 50% šanca, že narazíš na dobrý kus, výhodný kauf ?No mne nie... Viem, že sú to nové kusy, ale predsa len to nie je vec za pár USD, kde reklamácia stojí cca. 30 KČ (pošta do Číny). Preto tá moje obozretnosť.
ahoj marku,
shorelo jich podstatne vic, jen me 2 kousky .. doufam, ze uz to skoncilo ..
malcomx píše:jenze to byla ta predchozi serie pred vylepsenim,
nebo se pletu?mart píše:Marek71 píše:Zatiaľ mi to nestačí, pretože ďalšie min. 3 kusy zhoreli. Tebe príde 50% šanca, že narazíš na dobrý kus, výhodný kauf ?No mne nie... Viem, že sú to nové kusy, ale predsa len to nie je vec za pár USD, kde reklamácia stojí cca. 30 KČ (pošta do Číny). Preto tá moje obozretnosť.
ahoj marku,
shorelo jich podstatne vic, jen me 2 kousky .. doufam, ze uz to skoncilo ..
Marek71 píše:Inak, ten ventilátor sa mi zapol len ak som ju napájal z toho 16V zdroja, z PC zdroja nie. Je hlučnejší ako ventilátor v PC zdroji, ale nepíska.
Marek71 píše:A kde je ten FW k dispozícii ? Inak, ja mám ver. 3.08.