Mód 2 a akrobacie
-
Jiří Kolář-BAN1
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
myslím že by stačilo. z obou stran.Proč někdo bere tady to förum tak vážně že je schopen někomu, komukoli, vyhrožovat rozbitím držky?vždy't je to až směšné někdo do Vás rýpne a místo co by jste nad tím mávli rukou tak v každém threadu kde se vykytne Jkolina se to zvrhne uplně někam jinam.
navrhuju aby jkolina v tomto vlákně nadále neštouchal do zdejších uživatelů a ostatní aby se na to nechytali.
navrhuju aby jkolina v tomto vlákně nadále neštouchal do zdejších uživatelů a ostatní aby se na to nechytali.
Radim
RadimHnilica píše:myslím že by stačilo. z obou stran.Proč někdo bere tady to förum tak vážně že je schopen někomu, komukoli, vyhrožovat rozbitím držky?vždy't je to až směšné někdo do Vás rýpne a místo co by jste nad tím mávli rukou tak v každém threadu kde se vykytne Jkolina se to zvrhne uplně někam jinam.
koukni se na ti jinak. Proc sem leze nekdo, kdo porad jen urazi ostatni, snazi se je nasrat komolenim nicku a nesmyslnym hanenim toho co maj treba radi atd. Jinak je naprosto jasne, ze akce vyvolava adekvatni reakci. Podle me je Jkolina narusenej jedinec a mel by dostat banan.
A Abu mu nijak nevyhrozoval, je to mirumilovnej clovek, jen zcela spravne poznamenal, ze neni uplne nemozny, aby nekdo za podobny prudy proste dostal po cumaku. Po svete beha hodne idiotu a obcas se holt potkaj.
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
RadimHnilica píše: chodit se sem bavit a ne nasírat
a to je presne ono, nekdo se sem chodi bavit (99,9%) a nekdo se sem chodi bavit tim, ze ostatni nasira a zcela zamerne a programove vytvari nekonstruktivni flame, cimz uplne hloupe narusuje pohodu tem ostatnim, kteri se sem chodi bavit a nedokazou prehlizet nekoho, kdo je urazi v kazdym prvnim prispevku.
znovu opakuju, dal bych mu banan, velkej, zlutej a zahnutej dle smernic EU...
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
je naprosto jasný že nastala řetězová reakce.prolínáj se výpady takřka na všech zde vedených diskuzích.není třeba zjišťovat kdo je ten hodný a kdo zlý.Je třeba jednat a to : admini by měly všechny osob.výpady bez diskuze mazat ! Nehledě k tomu že jsou již naprosto OT ve všech technických dotazech.Na plkání je zde smetiště tam se můžou tihle jedinci naprosto vyřádit.
Mohu také jeden OT.
Myslím , že příspěvky typu dám Kolinovi do držky jsou rovněž OT a jako předcházející jsou rovněž mino realitu prostého života u nás na vesnici.
Kolinu znám, je to dvoumetrová hora svalů …jednou jsem ho viděl jak holýma rukama zlomil násadu od krumpáče přes koleno.
Rovněž u nás na letišti se traduje historka, že jednou na Slovensku v horách ho napadl hladový rozzuřený medvěd a před tím, než ho pěstí zabil, tak mu utrhal jednu packu po druhé…
Prosím, abychom se drželi reality trochu i v nadávkách…pokud někdo i nadále má zájem, rád pošlu souřadnice letiště, kde je možno Kolinu kontaktovat.

Myslím , že příspěvky typu dám Kolinovi do držky jsou rovněž OT a jako předcházející jsou rovněž mino realitu prostého života u nás na vesnici.
Kolinu znám, je to dvoumetrová hora svalů …jednou jsem ho viděl jak holýma rukama zlomil násadu od krumpáče přes koleno.
Rovněž u nás na letišti se traduje historka, že jednou na Slovensku v horách ho napadl hladový rozzuřený medvěd a před tím, než ho pěstí zabil, tak mu utrhal jednu packu po druhé…
Prosím, abychom se drželi reality trochu i v nadávkách…pokud někdo i nadále má zájem, rád pošlu souřadnice letiště, kde je možno Kolinu kontaktovat.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně MODE2 a akrobacie...
Já jsem začal točit nějaké figury právě na MODE2 a ze začátu jsem z toho byl zoufalý. Buď jsem měl nastavené malé výchylky a točilo se to "pomalu", nebo jsem měl výchylky větší a pak jsem zase měl problém s tím, že mi výškovka s křidýlkama splývaly, neměl jsem cit si je oddělit a furt jsem si více či méně "mixoval" výškovku do křidélek. Na radu místních (už se to tu totiž řešilo - létání, né ty následné sra**ky kterýma je toto vlákno zamořeno) jsem si nastavil expo na výškovce a přitáhnul jsem si pružinky na pravém kniplýku a je to pomalu ale jistě lepší a lepší. Nejsem ZDALKA žádný Immelman, ale jsem si už skoro jistý v takových situacích a (ne)výškách, ve kterých se mi dřív klepaly kolena.
Ale jak píše někdo výše, chce to lítat a lítat a lítat... Do úplného zblbnutí!

Já jsem začal točit nějaké figury právě na MODE2 a ze začátu jsem z toho byl zoufalý. Buď jsem měl nastavené malé výchylky a točilo se to "pomalu", nebo jsem měl výchylky větší a pak jsem zase měl problém s tím, že mi výškovka s křidýlkama splývaly, neměl jsem cit si je oddělit a furt jsem si více či méně "mixoval" výškovku do křidélek. Na radu místních (už se to tu totiž řešilo - létání, né ty následné sra**ky kterýma je toto vlákno zamořeno) jsem si nastavil expo na výškovce a přitáhnul jsem si pružinky na pravém kniplýku a je to pomalu ale jistě lepší a lepší. Nejsem ZDALKA žádný Immelman, ale jsem si už skoro jistý v takových situacích a (ne)výškách, ve kterých se mi dřív klepaly kolena.
Ale jak píše někdo výše, chce to lítat a lítat a lítat... Do úplného zblbnutí!