Mód 2 a akrobacie

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
Jiří Kolář-BAN1

#46 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Pár chudáků zakládá asi nové vlákno. Místních chudáků. Carda1, Retarda(piper) .

Wroum velmi dobře sekunduje.

To poslední slovo je velmi výstižné. Hlavně ten základ, pokud někdo ví , co to je.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Abu »

Pane Kolinsky, az vam nekdo rozbije drzku, tak se nedivte 8)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od RadimHnilica »

myslím že by stačilo. z obou stran.Proč někdo bere tady to förum tak vážně že je schopen někomu, komukoli, vyhrožovat rozbitím držky?vždy't je to až směšné někdo do Vás rýpne a místo co by jste nad tím mávli rukou tak v každém threadu kde se vykytne Jkolina se to zvrhne uplně někam jinam.
navrhuju aby jkolina v tomto vlákně nadále neštouchal do zdejších uživatelů a ostatní aby se na to nechytali.
Radim
Abu
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Abu »

To nebylo vyhrozovani, jen takove "pratelske upozorneni"... ja nejsem rvac, ale nekdo jiny treba muze byt! A nekteri lide mohou na soustavne urazky a zesmesnovani reagovat ponekud prudceji.
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Mirek12 »

tak na kterym letišti bude ta zabíjačka??? že bych přijel, zalétat ne! ale na steak :lol: :lol:
wroum

#51 Příspěvek od wroum »

RadimHnilica píše:myslím že by stačilo. z obou stran.Proč někdo bere tady to förum tak vážně že je schopen někomu, komukoli, vyhrožovat rozbitím držky?vždy't je to až směšné někdo do Vás rýpne a místo co by jste nad tím mávli rukou tak v každém threadu kde se vykytne Jkolina se to zvrhne uplně někam jinam.
navrhuju aby jkolina v tomto vlákně nadále neštouchal do zdejších uživatelů a ostatní aby se na to nechytali.

koukni se na ti jinak. Proc sem leze nekdo, kdo porad jen urazi ostatni, snazi se je nasrat komolenim nicku a nesmyslnym hanenim toho co maj treba radi atd. Jinak je naprosto jasne, ze akce vyvolava adekvatni reakci. Podle me je Jkolina narusenej jedinec a mel by dostat banan.
A Abu mu nijak nevyhrozoval, je to mirumilovnej clovek, jen zcela spravne poznamenal, ze neni uplne nemozny, aby nekdo za podobny prudy proste dostal po cumaku. Po svete beha hodne idiotu a obcas se holt potkaj. :wink:
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od RadimHnilica »

Já jen prostě nechápu proč to tady někdo bere tak vážně? vždy't je to jen internetové förum!je potřeba to brát s nadhledem chodit se sem bavit a ne nasírat
Radim
Abu
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Abu »

Smutne je, ze nekoho bavi hlavne to nasirani ostatnich lidi.
Kdyz nekdo obcas rejpne, proc ne, ale ten kdo prudi prakticky kontinualne a velkoplosne.... to neni normalni :(
wroum

#54 Příspěvek od wroum »

RadimHnilica píše: chodit se sem bavit a ne nasírat

a to je presne ono, nekdo se sem chodi bavit (99,9%) a nekdo se sem chodi bavit tim, ze ostatni nasira a zcela zamerne a programove vytvari nekonstruktivni flame, cimz uplne hloupe narusuje pohodu tem ostatnim, kteri se sem chodi bavit a nedokazou prehlizet nekoho, kdo je urazi v kazdym prvnim prispevku.

znovu opakuju, dal bych mu banan, velkej, zlutej a zahnutej dle smernic EU...
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od RadimHnilica »

tak proč na něj reagujete? všichni děláte že ho máte v paži a při tom máte pořád potřebu reagovat? nechápu jsem asi divný. ale jsme silně OT
Radim
venry

#56 Příspěvek od venry »

je naprosto jasný že nastala řetězová reakce.prolínáj se výpady takřka na všech zde vedených diskuzích.není třeba zjišťovat kdo je ten hodný a kdo zlý.Je třeba jednat a to : admini by měly všechny osob.výpady bez diskuze mazat ! Nehledě k tomu že jsou již naprosto OT ve všech technických dotazech.Na plkání je zde smetiště tam se můžou tihle jedinci naprosto vyřádit.
AM

#57 Příspěvek od AM »

Mohu také jeden OT.

Myslím , že příspěvky typu dám Kolinovi do držky jsou rovněž OT a jako předcházející jsou rovněž mino realitu prostého života u nás na vesnici.

Kolinu znám, je to dvoumetrová hora svalů …jednou jsem ho viděl jak holýma rukama zlomil násadu od krumpáče přes koleno.
Rovněž u nás na letišti se traduje historka, že jednou na Slovensku v horách ho napadl hladový rozzuřený medvěd a před tím, než ho pěstí zabil, tak mu utrhal jednu packu po druhé…

Prosím, abychom se drželi reality trochu i v nadávkách…pokud někdo i nadále má zájem, rád pošlu souřadnice letiště, kde je možno Kolinu kontaktovat.
:twisted:
nalim
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od nalim »

může autor smazat celé své vlákno PS: z tech vašich hádek se nic kloudnýho nedozvím
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od RiMr »

Ohledně MODE2 a akrobacie...
Já jsem začal točit nějaké figury právě na MODE2 a ze začátu jsem z toho byl zoufalý. Buď jsem měl nastavené malé výchylky a točilo se to "pomalu", nebo jsem měl výchylky větší a pak jsem zase měl problém s tím, že mi výškovka s křidýlkama splývaly, neměl jsem cit si je oddělit a furt jsem si více či méně "mixoval" výškovku do křidélek. Na radu místních (už se to tu totiž řešilo - létání, né ty následné sra**ky kterýma je toto vlákno zamořeno) jsem si nastavil expo na výškovce a přitáhnul jsem si pružinky na pravém kniplýku a je to pomalu ale jistě lepší a lepší. Nejsem ZDALKA žádný Immelman, ale jsem si už skoro jistý v takových situacích a (ne)výškách, ve kterých se mi dřív klepaly kolena.
Ale jak píše někdo výše, chce to lítat a lítat a lítat... Do úplného zblbnutí! :D :D :D
Thomas.
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Thomas. »

Ja litam mod2 u letadel i vrtulniku, u obou 3d akrobacie, a zadny problem v tom nevidim :D
http://picasaweb.google.com/chladektomas
http://www.youtube.com/chladektomas
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“