HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
Chalani co mate HC3-sx.Vam sa aktualizovalo na v.200? Mne to vypisuje, ze uz mam najnovsi firmware 117.
Nemůže to být tím, že v200 není ještě ke stáhnutí, tak software nemá odkud stahovat? 
Zrejme ano, ale Bozzda pise na svojom webe ze ten novy firmware je sucastou softwaru.Zda sa ale ze nie je 
- Bobeš Havran
Je to tam!!! Zatím tedy bez firmware
Byl jsem první??? 
Naposledy upravil(a) Bobeš Havran dne pát 24.05.2013 10:19, celkem upraveno 1 x.
:::T14SG:::T-REX 550E HC3sX:::T-REX 450PRO(prodáno):::Walkera HM59D
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
Hej si prvy
dufam, ze tam uz daju aj ten firmware
Pánové, jsou tam dva linky. Jeden je na software a jeden je na firmware. Musíte si stáhnout obojí. 
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
v200 je dtto ako vyvojova v123, ten fw zohladnuje tonu prace a je ozaj dorby (klobuk dole vsetkym co sa podielali na ladeni a vyvoji)
co nie je podla mna dobre je ten SW 6.0
sialene neprehladny, zbabrana uzivatelska privetivost
ak zdielate moj nazor, prosim ozvite sa na bavariandemon web a mozno sa veci pohnu
ja som zo SW 6.0 sklamany
co nie je podla mna dobre je ten SW 6.0
sialene neprehladny, zbabrana uzivatelska privetivost
ak zdielate moj nazor, prosim ozvite sa na bavariandemon web a mozno sa veci pohnu
ja som zo SW 6.0 sklamany
TDR + NEO
Hej suhlasim, tiez sa mi povodny pacil viac.Inak tam maju nedostatky v tom softe.Z jazykov su funkcne iba EN a D.Software od Bozzdy je co sa tyka cestiny OK.Potom popisky jednotlivych poloziek sa mi niekde nezobrazuju cele.
Inak som zvedavy na ten novy fw, ci ako zaciatocnik postrehnem vylepsenia
Inak som zvedavy na ten novy fw, ci ako zaciatocnik postrehnem vylepsenia
Taky musí říct,že ten software je dost nepřehledný. 
LOGO 600 SE ,MPX Gemini,DX8,Phoenix 3.0,Protos 500 stretch FBL Beastx
no jo začínám
no jo začínám
Prosím nekomentujte jak PC software nyní vypadá. Všichni jste chtěli, aby už byl venku a hned. No, tak je venku a holt na grafice se intenzivně pracuje. Je to ale funkční a o to šlo.
Prosím mějte chvilku trpělivost s aktuálním vzhledem software. Na funkci to nemá vliv a maká se na tom.
Důležité bylo, abyste měli co nejrychleji funkční verzi, což je splněno. Na lítání to nemá vliv, takže lítejte
Prosím mějte chvilku trpělivost s aktuálním vzhledem software. Na funkci to nemá vliv a maká se na tom.
Důležité bylo, abyste měli co nejrychleji funkční verzi, což je splněno. Na lítání to nemá vliv, takže lítejte
bavarianDemon 3X a 3SX
uz je tam i ten firmware
jinak s grafikou problem nemam... Sice jsou ty veci na jinych mistech, ale obsahove je tam to stejne, coz je dulezite, takze kdo videl aspon jednu predchozi verzi, tak se v tom zorientuje....
Me prisel stejne neprehledny i ten puvodni soft, porad hlidat jestli mam rovnitko zelene, zisky na jednu stranu takove, na druhou makove, nebyt videonavodu na youtube, asi bych se v tom nevyznal vubec ani s tim wizardem...
boZZda bude mit haldu prace, predelat vsechny videonavody na novou grafiku, coz mu teda nepreju
jinak s grafikou problem nemam... Sice jsou ty veci na jinych mistech, ale obsahove je tam to stejne, coz je dulezite, takze kdo videl aspon jednu predchozi verzi, tak se v tom zorientuje....
Me prisel stejne neprehledny i ten puvodni soft, porad hlidat jestli mam rovnitko zelene, zisky na jednu stranu takove, na druhou makove, nebyt videonavodu na youtube, asi bych se v tom nevyznal vubec ani s tim wizardem...
boZZda bude mit haldu prace, predelat vsechny videonavody na novou grafiku, coz mu teda nepreju
Udělal jsem jen velice rychlé video o tomto PC software, abyste se v něm zorientovali.
Pořádné video i s laděním v letu bude teprve následovat. Tohle je jen rychlovka. Kvalitu prosím nekomentujte.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xUpwXPaGxo0[/youtube]
Pořádné video i s laděním v letu bude teprve následovat. Tohle je jen rychlovka. Kvalitu prosím nekomentujte.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xUpwXPaGxo0[/youtube]
bavarianDemon 3X a 3SX
Tady si uz 9 hodin nikdo na nic nestezoval. To je divny vlakno 
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
saint21 píše:Tady si uz 9 hodin nikdo na nic nestezoval. To je divny vlakno
Nestěžuj si
Tom