Raytronic c60 - 1000W
Re: Raytronic c60 - 1000W
TCS capacity máš máš na jakou hodnotu nastavenou?
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
TCS capacity mám na 100%...Napájím to zdrojem 13.8V/40A což mám i nastaveno v nabíječi, ale to s tím asi nesouvisí. Celkem mě nenapadá nic, co bych měl mít špatně v nastavení. Verze softu je 5.1
To musí být nějaká ptákovina, ale už mě bohužel nic nenapadá co by to mohlo být. Jedině zkus ještě reset celého nabíječe.
DX9
DX9
OK, vyzkouším. Děkuju za ochotu:-)
Pak napiš jestli to pomohlo.
DX9
DX9
Tak nepomohlo. Zkoušel jsem už třetí baterku a prostě víc jak 4.17V na článek to tam nenašťouchá. Takže asi reklamace...
Tak už mě fakt nic nenapadá. když tak pak dej vedět čím to bylo.
DX9
DX9
Ještě dodatek. Popsaný problém je pouze na kanálu1, kanál2 nabíjí normálně na 100%. Včera se mi ozval pán od Pelikána, kam mě asi přesměroval prodejce s tím ,že mu mám zavolat. Tak uvidím...
Pokud to dělá jenom jeden kanál tak to asi vypadá na nějakou vadu.
DX9
DX9
jj, přesně to samé mi bylo řečeno. Takže odesílám prodejci:-P Mám na tohle prostě peška...
Stat se to může od toho je záruka aby se projevily skryté vady.
DX9
DX9
Moje C60 (stara verze) dela neco podobneho. Jeden kanal balanceru meri blbe (kazdy clanek jinak) a nabijecka vypne na souctove napeti na silovych konektorech. A diky rozhozenymu balancovani baterku akorat rozbalancuje. Vyresil sem to odpojenim balanceru na tom vadnem kanalu a nabijim bez balancovani. A jelikoz baterku nabijim pokazde na jinym kanalu tak se balancuje ob jeden cyklus. Spravila by to kalibrace balanceru, bohuzel doma neproveditelne.
Zkus baterku nabit na tom vadnem kanalu a pak ji dej na druhy a podivej se jaky ma napeti. Rekl bych ze mas stejny problem jako ja -> reklamace nebo nepouziat balancer.
Zkus baterku nabit na tom vadnem kanalu a pak ji dej na druhy a podivej se jaky ma napeti. Rekl bych ze mas stejny problem jako ja -> reklamace nebo nepouziat balancer.
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Měl jsem ten samý problém na té samé nabíječce jako Maxipes.
Vyřešila to reklamace u prodejce a odeslání k Pelikánovi. Dostal jsem novou
a ta šlape už rok jako hodinky... ( ťuky ťuk )
Vyřešila to reklamace u prodejce a odeslání k Pelikánovi. Dostal jsem novou
a ta šlape už rok jako hodinky... ( ťuky ťuk )
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Dokaze C60-1000 zobrazit pri nabijeni napeti vsech clanku zaroven?
Cetl jsem, ze "klasicka" C60 to nedovede.
Dalsi dotaz bych mel, zda dovede C60-1000 zobrazit odpor jednotlivych clanku a jak (jestli zobrazi Ri vsech clanku najednou,nebo nejak jednotlive).
Jak to ma s vetraky? Dokaze regulovat jejich otacky, nebo je vzdy pousti na max (a nebo bezi porad)?
Dik za info
Dalsi dotaz bych mel, zda dovede C60-1000 zobrazit odpor jednotlivych clanku a jak (jestli zobrazi Ri vsech clanku najednou,nebo nejak jednotlive).
Jak to ma s vetraky? Dokaze regulovat jejich otacky, nebo je vzdy pousti na max (a nebo bezi porad)?
Dik za info
Dokaze C60-1000 zobrazit pri nabijeni napeti vsech clanku zaroven?
Nedovede, zobrazuji pouze dva a to ty, které mají mezi sebou největší rozdíl, ale můžeš mezi články listovat.
Zobrazuje pouze vše najednou.
Ventilátor jede buď na plno nebo vůbec, dle toho jak moc se zahřívá.
Edit:doplnění informace.
Nedovede, zobrazuji pouze dva a to ty, které mají mezi sebou největší rozdíl, ale můžeš mezi články listovat.
Zobrazuje pouze vše najednou.
Ventilátor jede buď na plno nebo vůbec, dle toho jak moc se zahřívá.
Edit:doplnění informace.
DX9
DX9